Nala bas mi je zao.. Ja sam se toga bojala jer to mi je ravno neuspjelom postupku. Ipak - ako cemo da gledamo realno - bolje i da te obustave nego da se zarazis. Makar sam se ja tako tjesila
Jecika, jesi obavila punkciju? Kako proslo, kako si?
Jesam.. Ali jedan jajnik mi se postavio nepristupacno (?) odnosno kako je Dr rekao pao je skroz iza crijeva. Okretali su me na stolu (srecom bmi mi je 21) i JEDVA izvukli 4 komada.. Nadam se sad i molim cijeli dan da ce se makar jedna izvuci!inace me boli sve dolje tacno osjecam da su vrsili pritisak i da su se trudili
Čuvaj se i drzim fige da bude sve ok. Javi kad dobiješ neke informacije. 🙏😘
Hvala Franka i Nala ali ja nemam jajovode kao sto znate i Dr kaze da jajnik bez jajovoda nije fixan vec moze da se pomjeri. To se meni desilo na jajniku koji je radio a drugi jajnik nazalost takodje zbog vanmatericne ne reaguje na stimulaciju (nema taj glavni krvni sud). Javljam se i nadam se iskreno da ce se makar jedna izboriti za mene i mog mm
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ja sam se danas cula sa dr. rekla mi je da se između postupaka preporucuje 3-4 mjeseca pauze, a i da se sad pomice sve zbog virusa pa da se u svibnju ili lipnju cujemo za daljnji dogovor. A posto su onda godisnji, mislim da prije rujna ne budem mogla ponovo. Pitala sam koje sve pretrage moram napraviti da sve napravim do tad i rekla mi je samo briseve i markere.to me malo cudi 🤷♀️
Oprosti, al zaboravila sam 😑 nemate smrzlice? Jer cemu onda tolka pauza.. Meni su rekli ak se smiri situacija s virusom, da se javim iducu menstr.
Curee hitnooo jel normalno dok cekam betu imat povisenu temp tipa 37.3 3 dan od transfera s tim da nisan sklona inace ni fibri ni nicem.znaci dan kad mi je bila punkcija mrsic je poslan u izolaciju s njjn nisan bila u kontaktu direktnom al i on ima punkciju taj dan znan da bi se kao sve tribalo sterilizirat al opet panika me vata ne zbog mene vec svih oko mene jer nije da sam stala doma
ivf 11/2019
02/2020
Avamakoji ti je danas dnt? Crtice se bas vide, ako je 8 dana od boostera nema sanse da su ovakve od njega. Mislim da bi ti mogla vec i cestitat 😘
Danas mije 10dnt
A sta da ja sad radim s betom u petak na Sv duhu? Ici vadit? A uopce ne znam kako kad je virus u pitanju. A i nije mi bas svejedno. Situacija je grozna. Kada se uopce ide na pregled na sv duhu ako bude beta ok?
Hvala Franka i Nala ali ja nemam jajovode kao sto znate i Dr kaze da jajnik bez jajovoda nije fixan vec moze da se pomjeri. To se meni desilo na jajniku koji je radio a drugi jajnik nazalost takodje zbog vanmatericne ne reaguje na stimulaciju (nema taj glavni krvni sud). Javljam se i nadam se iskreno da ce se makar jedna izboriti za mene i mog mm
Držim ti fige da sve dobro prodje. Javi nam kad se čuješ s doktorom. 🙏😘
Ja sam se danas cula sa dr. rekla mi je da se između postupaka preporucuje 3-4 mjeseca pauze, a i da se sad pomice sve zbog virusa pa da se u svibnju ili lipnju cujemo za daljnji dogovor. A posto su onda godisnji, mislim da prije rujna ne budem mogla ponovo. Pitala sam koje sve pretrage moram napraviti da sve napravim do tad i rekla mi je samo briseve i markere.to me malo cudi 🤷♀️
Oprosti, al zaboravila sam 😑 nemate smrzlice? Jer cemu onda tolka pauza.. Meni su rekli ak se smiri situacija s virusom, da se javim iducu menstr.
A nemamo na zalost :( opet moramo ispocetka sve... Ne znam zasto tolika pauza i zasto nije rekla koje jos nalaze na napravim
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Curee hitnooo jel normalno dok cekam betu imat povisenu temp tipa 37.3 3 dan od transfera s tim da nisan sklona inace ni fibri ni nicem.znaci dan kad mi je bila punkcija mrsic je poslan u izolaciju s njjn nisan bila u kontaktu direktnom al i on ima punkciju taj dan znan da bi se kao sve tribalo sterilizirat al opet panika me vata ne zbog mene vec svih oko mene jer nije da sam stala doma
aanelaa jel ti inače nakon ovulacije zna skočiti temperatura iznad 37?
Meni nakon ovulacije obično temp bude oko 37.2 -37.4
Nakon postupka koji sam imala prije mjesec dana, sve do menge sam imala temperaturu koja je varirala od 37 do 37.4. Zvala sam dr. pa mi je rekao da oni smatraju normalnom temperaturom nakon postupka sve do 37.5
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
aanelaa, je li se ti dobro osjecas, ako jesi onda sigurno nije gripa, vjerojatno je od utrogestana visa temperatura.
Samara, i meni su preporucili 3-4 mj.pauze u jednoj klinici a u drugoj me primili odmah sljedeci ciklus i rekli da mohu vec slj.mjesec opet. Te pauze su od doktora do doktora, iako....ja sama po sebi vidim da mi treba 3-4 mj. da se ocistim od svega i da me opet sise pocnu bolit u PMS-u.
JECIKA javi nam danas koliko oplodjenih
Avama ja cekam sliku tamnijeg testa
Sortiraj odgovore
Najstariji