Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    08. Ožujak 2020. 18:02

sunshine25

Ahaaaa, mislila sam da je tih 40 bilo u jednom postupku 😂😂 krivo sam shvatila. Ja sam sad kod Radončića, bila sam prvo kod Škvorca. Inače, mm je pio profertil, maaaalo, ma mrvičak mu se popravila pokretljivost. Ništa značajno, sve drugo čak i gore. Najviše mu je gokshura pomogla.
    Ja sam prvo krenula kod dr. Matkovića u OS i on mi je napunio glavu da OS baš nije nešto i da bolje da odmah u ZG idemo.. ali ok, vidjet ćemo sve, imam još 3 postupka preko HZZO pa nije greda 😁

Počeo moj muž uzimati Gokshuru i nadam se da ću tebi biti zahvalna do  života ako mu se makar malo poboljša 🤗 a spermiogram više nije radio nakon ture Gokshure? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vita26
    08. Ožujak 2020. 18:05

Moraju i muževe malo da se potrudi 😂😂😂😂
    A ne samo mi da sve prolazimo joooj.
    Ja cekam taj cetvrtak da vidim sta je,dali rastemo i dal n ❤️Kuca.
    Jos uvjik po vremeno imam malo smedje.
    Izlreno strah mi je

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Lucija987
    08. Ožujak 2020. 18:14

Vita26

Moraju i muževe malo da se potrudi 😂😂😂😂
    A ne samo mi da sve prolazimo joooj.
    Ja cekam taj cetvrtak da vidim sta je,dali rastemo i dal n ❤️Kuca.
    Jos uvjik po vremeno imam malo smedje.
    Izlreno strah mi je

Vita drzimo 🤞🤞🤞 za ❤
    Nemoj se sekirat,cuj koda je to lako al ono stres nece nista pomoc
    A mi smo sigurni da je kod tebe sve u najboljem redu 🤗😘😘

🙏❤💙

Slee
    08. Ožujak 2020. 18:23

Sto se najgore moze dogoditi ako zena udje u hiper? 
    Gleica, shvacam, da, stvarno veliki propust. Ja ne znam zasto meni nesto govori da ja bas moram ici kod njega. Bas nekako osjecam da cu tamo uspjeti, ne mogu opisati to. Takocda cu probati bar dva puta pa ako ne ide cemo ici dalje. Cula sam i pozitivne i negativne komentare, ali tako sam cula za gotovo sve.
    Sunshine, znaci ta dr. lana je isto kod njega? Njih dvoje su? 8.4. imamo prve konzultacije pa cemo vidjeti. Nadam se da ce moji nalazi doci ok i da ce jedino problematicno biti moji jajovodi kojih nemam. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Blacky89
    08. Ožujak 2020. 19:23

Sretan vam dan žena drage moje 💓❤️🌹🌷💐🌺🌸🌼🌻
    Sunshine vjeruj ne uspijem niti ja zapamtit... razumijem te 😁
    Vraćam se u Os. Meni je tamo bilo bolje. I ne bih niti razmišljala da predjem dalje da prof. nije završio na bolovanju. Prezadovoljna sam s njima tamo. Ali taman tada, ja vise nisam htjela cekat s postupkom, dr. A bila na godišnjem, a kod dr. P mi nije padalo na pamet da idem (on se meni bas ne svidja). Mozda griješim u vezi njega ali takav dojam mi je ostavio. Inače su njegove pacijentice prezadovoljne s njim. Da me netko krivo ne shvati. Sad cu ic kod dr. A, a u krajnjem slučaju cu docekat prof. kad se vrati s bolovanja 🙈 pa se vraćam njemu kao njegov pacijent. Vjeruj da ako se odlučiš za os, neces progrijesit . Znaci bila sam i tamo i privatno, i meni bolje bilo u državnoj bolnici. Iako nadam se da se neces trebat selit 😉 da ce ovaj FET bit uspješan 🙏

• Blacky89
    08. Ožujak 2020. 19:27

Sto se tiče hipera, to stvarno ovisi od osobe do osobe. Oba puta sam imala puno antralaca, AMH oko 25 (zab sam točno). Prvi put 15js, drugi put 12. Jajnici oko 8cm, i slobodne tekućine dosta. Nisam osjetila ni H od hipera. Lijekove mi dali 225 pa povisili na 300, a drugi put 225 pa je na kraju doktor rekao da je mogao ic i vise al se bojao. Tako da to stvarno ovisi od osobe do osobe. 

08. Ožujak 2020. 20:09

Blacky89

Sto se tiče hipera, to stvarno ovisi od osobe do osobe. Oba puta sam imala puno antralaca, AMH oko 25 (zab sam točno). Prvi put 15js, drugi put 12. Jajnici oko 8cm, i slobodne tekućine dosta. Nisam osjetila ni H od hipera. Lijekove mi dali 225 pa povisili na 300, a drugi put 225 pa je na kraju doktor rekao da je mogao ic i vise al se bojao. Tako da to stvarno ovisi od osobe do osobe.

Ma joj toliko puta sam imala cca 20 Folikula  i 14 stanica nisu mi ni htjeli pikat sitne, plasili me s hiperom nikad ni H od hipera nisam osjetila tako da... Stvarno ovisi od osobe do osobe... 

Vita26
    08. Ožujak 2020. 20:39

Blacky89
    I ja sam pacientica Profesora Š. Nadam se da ce se brzo vratiti,ja sam sad kod P. i izkreno bilo mi je svejedno samo da uzspije.i ako oni medju sobno ne podnosi ..ja kad sam neki dan prokrvarila a P.izasao iz nocne,on mene nazvao,i rekao da se javim na salteru i da me primi u hitan prijam nek A.me pregleda,sestra je stavila me prvu.a kad stigla je doktorica rekla je ice po redu,dto nije bilo,ja sam cekala 4h da me primi i jos mi rekla kako P.ovo ono.sto se mene opce ne tice.
    Nisam njen pacient nije tjela primiti prvu.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Blacky89
    08. Ožujak 2020. 21:07

Ja koliko sam skuzila oni svi da ne kazem “reže” tamo na P... i često s razlogom... a ti si ovaj put bila kolateralna žrtva... 

• avama
    08. Ožujak 2020. 21:36

Gelica

Slee

Vuky koliko imas godina? Mozes li tu cistu operirati ili ona kao nije problem?
    Bozma, a koliko ti imas godina?
    Znam da se zene to ne pita, ali kazete da su problem godine pa zato.
    Citam sad na onoj rodinoj facebook grupi za neplodnos neke komentare da i Skvorc ima nekskusnu biologicu, kao jos je mlada pa ako su problem muski da bolje izbjec. Nama nije muski faktor, ali sam se sad malo izbedirala jer sam ja bas zabrijala da zelim kod Skvorca.

Slee, ja sam bila kod Škvorca. Ok je on ovako, nemam zamjerki na ljubaznost, objasnjavanje…ali mislim da nije još dovoljno stručan u odnosu na neke druge doktore, nema on još toliko iskustva u moj vodama. Za neke stvari kao što je npr polip koji sam imala na maternici je rekao da uopće ne smeta, a naravno da je smetao i da mi je on to 9dmah rekao ja bi to riješila a ovako mi se to kasnije rastegnulo kad su mi drugi doktori rekli da šta to već nisam riješila i da sa tim ne m9gu u p9stupak.. također, dobila sam 19 j.s. 12 je išlo u oplodnju ( ostatak je bio zamrznut) i niti jedna jedina se nije oplodila!! Nisu imali nikakvo objašnjenje zašto se to desilo, i ja sam bila u komi zbog toga, mislila da stab8ce ne valjaju, promijenila doktora i drugi biolog mi rekao da ne zna šta se tamo desilo ali da do mojih stanica sigurno nije jer su dobre kvalitete za oplodnju. Spermiogram od mm je odl8can. Tako da, ja njega preporuvlcila ne bih. Gle, svi imaju neko loše iskustvo negdje, ali ovo moje mislim da je stvarno veliki propust.

Ajme ne mogu ovo vjerovati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.