Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    09. Ožujak 2020. 11:46

Simba, pio je oko 40ak dana, uz dvije kapsule profertila dnevno. Baš sam ga bombardirala suplementima 😂
    Meto, pa znaju i meni biti negativni 🙄 onaj iza ciklus su bili bijeli kao snijeg, a isto mi je dan dva kasnila. Ma ne znam više, reći ćete da sam luda 😂😂 nemam pojma što je bilo, evaporacijska ili koji vrag.
    Avama, super za smrzliće 😘
    Marijaiva, može se, pisalo se već o tome. Ne znam cijenu 🤷
    Evo ja čekam 12 pa zovem 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

flower93
    09. Ožujak 2020. 12:39

Djevojke, kaj vi nakon transfera koristite za glavobolju?? Nadala sam se da cu izdrzat, ali ne mogu vise :( imam na poslu neofen 200 i lupocet 500

sunshine25
    09. Ožujak 2020. 12:40

Flower, Lupocet smiješ. 
    Ja u petak na uzv, idemo ipak prirodno, pa kak bude 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

flower93
    09. Ožujak 2020. 13:08

Sunshine, nek je sa srecom 😊

• katalenko89
    09. Ožujak 2020. 13:08

flower93

Moj savjet ti je da ne radis test.. Jer ako ti pokaze minus, svakak ces se i dalje u sebi nadat da je test krivi i samo ces si radit nepotrebnu muku preko vikenda.. Mene stalno nekaj bolucka, ali od aspiracije mi je tak pa nekak se ne zelim pouzdat u to jer sve je to sad frisko i tijelo mi je izmuceno jos od tog hipera.

I ja sam u vasim mukama cekanja,danas mi je 6dan od transfera,neznam kud bi sa sobom,skoro sam danas kupila test,al ajde necuu... da smijem najradje bi isla na posao,ali  radim u bolnici pa mi ne daju. Betu vadim tek 20.3. Neznam jel bi bilo realno/pametno napraviti 10 dan testic🙄 

09. Ožujak 2020. 13:09

Zenice, jel ima koja iskustvo sa heparinom?? Danas mi je bila punkcija i imamo 21 jajnu stanicu, doktorica se boji da ne upadnem u hiper i zbog toga mi je rekla da od sutra za svaki slucaj uzimam jednu spricu heparina...kad inace pocinju prvi simptomi hipera?? ja se inace super osjecam i nista me ne boli za razliku od proslog puta kad sam imala 17 JS i strasne bolove....

flower93
    09. Ožujak 2020. 13:19

Nada88

Zenice, jel ima koja iskustvo sa heparinom?? Danas mi je bila punkcija i imamo 21 jajnu stanicu, doktorica se boji da ne upadnem u hiper i zbog toga mi je rekla da od sutra za svaki slucaj uzimam jednu spricu heparina…kad inace pocinju prvi simptomi hipera?? ja se inace super osjecam i nista me ne boli za razliku od proslog puta kad sam imala 17 JS i strasne bolove….

Kod mene je prava bol od hipera krenula dva dana nakon aspiracije.. A nisam si ni sama bas puno pomogla jer nisam odmarala bas, osim prvog dana odmah po aspiraciji. Tek od jucer osjecam da je trbuh meksi i nema onih jakih bolova. Sretno 

09. Ožujak 2020. 13:25

flower93

Nada88

Zenice, jel ima koja iskustvo sa heparinom?? Danas mi je bila punkcija i imamo 21 jajnu stanicu, doktorica se boji da ne upadnem u hiper i zbog toga mi je rekla da od sutra za svaki slucaj uzimam jednu spricu heparina…kad inace pocinju prvi simptomi hipera?? ja se inace super osjecam i nista me ne boli za razliku od proslog puta kad sam imala 17 JS i strasne bolove….

Kod mene je prava bol od hipera krenula dva dana nakon aspiracije.. A nisam si ni sama bas puno pomogla jer nisam odmarala bas, osim prvog dana odmah po aspiraciji. Tek od jucer osjecam da je trbuh meksi i nema onih jakih bolova. Sretno

Imas li kakvu preporuku za sprijeciti hiper? Osim odmaranja i puno vode...

flower93
    09. Ožujak 2020. 13:28

Nada, apsolutno nista drugo.. Barem meni nisu doktori drugo preporucili.. Odmor, bez naprezanja velikog, brzih pokreta, trcanja.. To kazem jer ja uvijek nekaj skacem i kad sam i najmanji malo brzi pokret napravila bilo je umiranje od bolova.. I puno strpljenja, jer ja se stvarno nisam nadala da ce to trajat tjedan dana. Toliko sam bila napuhnuta u predjelu trbuha da mi je cak i pupak poplavio haha. Tek jucer, nakon tjedan dana, je poprimio normalnu boju 😀

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 13:53

Uf, ja se bas bojim hipera :/ Na moje nalaze je stvarno nikakva sansa, al cine mi se velike doze lijekova, prvi put u stimulaciji, i grozim se ideje da zaglavim u bolnici usred Ceske :/ 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.