Danas radila test, negativan:( znate li kada se moze ponovno krenuti u proceduru, nemam zamrznutih, znaci opet stimulacija i to?
Danas radila test, negativan:( znate li kada se moze ponovno krenuti u proceduru, nemam zamrznutih, znaci opet stimulacija i to?
Žao mi je... Ne znam kako točno ide i koliko se čeka ali mislim da moraš na pregled kod ginekologa, oni će vidjeti stanje, ali sigurno mjesec dva dok se malo sve ne vrsti u normalu.
mia zao mi je! Ja sam bila u polustimulaciji nekoj ( kratki protokol ) prvi put mi je rekao 1mj pauza ( napravila sam 2) sad je rekao 2mj pauza... mislim da je nakon dugog protokola duza pauza, ali pitaj mpo kada javis betu... koji dan ti je?
Sleetako i treba… ja sam pomalo ljuta na sebe jer sam sve pozurivala… ali sada je gotovo… trenutno sam razmisljanja da odustanem od svega i probamo prirodno pa sto bude… odluciti cu nakon razgovora!
Jutros me zvao doktor iz Acibadem da bi mogla na ivf u Istanbul 3200€ + put i smjestaj i da misle da sam pogodna za ivf syongod to znacilo… i tak… preopteretila sam se…
Jesi li pokusala Sa Sarajevom, ne znam jel ti onda blize. Cula Sam od poznanica I prijateljica da je doktor Haman pa cudotvorac 🙈.. Ja kada ispucam svoje 3 preko zdravstva.. A ako ne uspije idem za Sarajevo.. Evo link Klinike pa pogledaj..
https://bonadeaivf.com/
Imala Sam negdje neki cjenovnik.. Pa ako nadjem proslijedim, Mada ne znam dal je Jos uvijek aktuelan 🤷♀️
mia zao mi je! Ja sam bila u polustimulaciji nekoj ( kratki protokol ) prvi put mi je rekao 1mj pauza ( napravila sam 2) sad je rekao 2mj pauza… mislim da je nakon dugog protokola duza pauza, ali pitaj mpo kada javis betu… koji dan ti je?
Vec sam pisala odgovor ali nesto ne prolazi pa pisem opet. Danas mi je 14. Dan od transfera trodnevnih. Nisu mi ni rekli da radim betu, necu ni raditi. Poslala sam doktorici poruku pa cekam da mi javi sta dalje.
Drage sve! Sretan vam dan zena 🌷
I zapamtite: nisu druge zene bolje zene zato sto su postale majke, niti zato sto su necije supruge, zenom nas ne cini nasa maternica, nego nasa dusa! Zene smo jer smo jake! Zene smo jer volimo beskrajno! Zene smo jer ne odustajemo! Nikada se nisam osjecala vise zenom, nego sada kada sam po nekim drustvenim parametrima manje zena jer ne mogu svoju ulogu zivotnu ostvariti. Volim vas, zene!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sretan dan žena! <3
Današnje stanje lijevi 17,5mm,desni 18,16,16 mm. Endometrij 9,1.Veceras štoperica. Punkcija u utorak.
Taine
Marijaiva, Blacky, možda i da, sad kad bolje razmislim.. čut ću sve sutra, a ako i bude ovaj put bez estrofema, mogla bih idući probati. Naravno, nadam se da neće biti potrebe 😁 hvala curke 💚
Sretan nam naš dan!
Blacky, nisam sad pohvatala, gdje ti planiraš sljedeći postupak? Nemaš više smrzlića jel? Grozna sam forumska prijateljica, zaboravila sam 😡
Taine, super, sretno na punkciji 🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Lavice moje drage sretan vam dan žena! 🥀🌷🌹🏵️🌸
Blacky89 da, da, ubrzo krećem 😀
Jecika ma naravno da nije tajna.. 27 godina imam.
🤞 da bude dobar odaziv i sretno sutra na fulikulometriji, javi stanje
Avama probaj se ne opterećivati time, misli pozitivno, ipak su sada bile dobre, pa je možda ovo baš dobitni postupak 🍀🤞🙏
Samo_Sanja dobro sam, očekujem m za tjedan dana pa ponovno krećemo, tako da se veselim 😊😀
Nala33 meni je baš zanimljivo koje su razlike po klinikama za taj prirodni postupak 🙄😬
🤞 da bude dobar odaziv i sada i naravno da bude uspješno
Mia1411 žao mi je 🙁
Taine super! Sretno na punkciji 🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Sretan dan žena! <3
Današnje stanje lijevi 17,5mm,desni 18,16,16 mm. Endometrij 9,1.Veceras štoperica. Punkcija u utorak.
Sretno na punkciji, javljaj kako prodje 🌷
Sortiraj odgovore
Najstariji