Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    08. Ožujak 2020. 21:57

Slee, da, dr. Lana je došla mislim iz Sv. Duha, taman nekako kad sam ja išla u postupak.
    Blacky, neka ti bude uspješan povratnički postupak onda 😁 ma baš sam za puno uspjeha čula, stvarno. 
    Simba, nije radio spremiogram, ali poslije punkcije nam je biolog rekao da je spermio puno puno bolji nego na zadnjem nalazu. Ajde, bit će mi drago ako bude tako 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Simba 1989
    08. Ožujak 2020. 22:39

sunshine25

Slee, da, dr. Lana je došla mislim iz Sv. Duha, taman nekako kad sam ja išla u postupak.
    Blacky, neka ti bude uspješan povratnički postupak onda 😁 ma baš sam za puno uspjeha čula, stvarno.
    Simba, nije radio spremiogram, ali poslije punkcije nam je biolog rekao da je spermio puno puno bolji nego na zadnjem nalazu. Ajde, bit će mi drago ako bude tako 😁

Ma daj??? Koliko dugo je pio? Mi smo uzeli u obliku kapsula jer s obzirom na terenski život teško mu je to nositi sa sobom i miješati.. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    08. Ožujak 2020. 22:45

Danas sam dan provela sa svojim ljubimcima.. Bas mi je odgovaralo malo mira i tišine.. I shvatila sam da sam više nego ikada spremna postati majka.. Totalno se vidim u svim situacijama.. Ali isto tako znam da nije dovoljno samo osjećati se spremno nego puno puno sreće.. Ali zaista se nadam da cu do kraja godine bar dobiti trudnicku knjižicu 😊🤗😍🤩

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• MikicaC
    09. Ožujak 2020. 07:52

Lucija987

Sretan nam nas dan 🎉🎀❤
    Mada je svaki dan nas 😁😁

Sutra prva folikulometrija,nadamo se dobrim vijestima 😁🤗🤗
    Svim ostalim cekalicama sretno 😘🤗❤

Sretno 🥰 javi kako je proslo :) 

Vita26

Simba1989
    I minse nadamo da hoces🥰
    Blacky89 
    Tako nekako vec izpalo da,samo sto meni to ne dira😂😂,njihovi medjusobni odnosi meni se ne tice.a ljudi svasta pricaju,ni to ne slusam ,bitno da uzspije i tebi isto zelim da sve bude u najboljem redu.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26

Lucija 
    Sretno danas,javljaj nam sve😍😍

• MikicaC
    09. Ožujak 2020. 08:00

vuky

MikicaC

vuky

Sleetako i treba… ja sam pomalo ljuta na sebe jer sam sve pozurivala… ali sada je gotovo… trenutno sam razmisljanja da odustanem od svega i probamo prirodno pa sto bude… odluciti cu nakon razgovora!
    Jutros me zvao doktor iz Acibadem da bi mogla na ivf u Istanbul 3200€ + put i smjestaj i da misle da sam pogodna za ivf syongod to znacilo… i tak… preopteretila sam se…

Jesi li pokusala Sa Sarajevom, ne znam jel ti onda blize. Cula Sam od poznanica I prijateljica da je doktor Haman pa cudotvorac 🙈.. Ja kada ispucam svoje 3 preko zdravstva.. A ako ne uspije idem za Sarajevo.. Evo link Klinike pa pogledaj..
    https://bonadeaivf.com/
    Imala Sam negdje neki cjenovnik.. Pa ako nadjem proslijedim, Mada ne znam dal je Jos uvijek aktuelan 🤷‍♀️

Ja cu najprije ispucati sve sto mogu preko hzzo, a onda cu razmisljati o dalje ici pvt ili ne…

A okii :) ucinilo mi se da vec hoces, zbog toga prijedlog 🥰

Meto
    09. Ožujak 2020. 08:04

Radi li ovo cudo sada??😫
    Pokusaj pisanja posta nti put🤦‍♀️
    Marijaiva podsjeti me, jel menga pod estrofrmima drugacija, skoro da je i nema ovaj put a bome zadnji put mislim da mi je bila normalna. . Ja sam na 4dc, zovem sutra kliniku i narucujem se u uto na uzv🙈
    Za sad nisam primjetila debljanje al tek drugi dan pijem tbl.
    Pozz novim curama, trebat ce mi malo da zapamtim nickove😁
    Pinky dobrodosla natrag iako bi i ja radije na Tajland🤗
    Sunshine ja sam si narucila za prvu tri testa Geratherm i isla sam prije m testirat kineze koje imam da ih bacim u smece i ni s od sjenice🤦‍♀️ Ipak sam ih ostavila 😆
    Sretno danas🤞😊
    Danas je netko na folikulometriji, Lucija? Sretno🤞😊
    Viola sretno u novom postupku, 🤞 Za puno stanica
    i ostale moje curke koje su u pripremama za novi postupak ili fet❤️  

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• avama
    09. Ožujak 2020. 08:22

Evo zvala sam jutros ostale su 2 blaatocite, smrzli su ih svaku posebno. 

Vita26
    09. Ožujak 2020. 08:24

Meto 
    Radi radi,zna malo nas zezati,ali to vjerovatno jer nas ima puno 😂😂😂
    Sretno i tebi😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.