Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    07. Ožujak 2020. 14:43

Slee

Vuky koliko imas godina? Mozes li tu cistu operirati ili ona kao nije problem?
    Bozma, a koliko ti imas godina?
    Znam da se zene to ne pita, ali kazete da su problem godine pa zato.
    Citam sad na onoj rodinoj facebook grupi za neplodnos neke komentare da i Skvorc ima nekskusnu biologicu, kao jos je mlada pa ako su problem muski da bolje izbjec. Nama nije muski faktor, ali sam se sad malo izbedirala jer sam ja bas zabrijala da zelim kod Skvorca.

Mi smo kod Skvorca i problem je muski faktor i sve je super proslo. U nedjelju je vracen jedan trodnevni osmostanicni

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Vita26
    07. Ožujak 2020. 14:46

SmileA
    Rekla mi je ginekologinja,kad zatvorim bolovanje onda otvorim komplikacije,E tu dobijem doznake jedno za poslodavca drugo za HZZO 😁😁.svakako puno vam hvala ,sve dam zo zaboravila Jahahah 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• SmileA
    07. Ožujak 2020. 15:57

Vita26

SmileA
    Rekla mi je ginekologinja,kad zatvorim bolovanje onda otvorim komplikacije,E tu dobijem doznake jedno za poslodavca drugo za HZZO 😁😁.svakako puno vam hvala ,sve dam zo zaboravila Jahahah

Vita26 aaa ti si na bolovanju, onda je to drugo, ja sam mislila da si ti kao i ja na cuvanju trudnoce tj. na komplikacijama, ja sam te tako shvatila. Nema veze bolje pitati, pa da znas, nista ne kosta🤗

🌈💙👣🙏

07. Ožujak 2020. 17:53

sunshine25

Marijaiva, ma znam za prirodni, nisam nikad ni išla na drugačiji fet. Inače sam kod škvorca išla na 8dc prvi put, i onda štoperica taj dan ili sljedeći, imam rano ovulaciju. Nemam ni estrofem, nisam ga nikad ni pila 😁 ma zvat ću u ponedjeljak pa ćemo vidjeti, poznajem svoj ciklus tak da nema beda 😁
    Bozma, vuky, hvala curke 💚 a bit će jednom i kod nas, pa ćemo i mi raspravljati o doznakama 😂😂

Mozda da probas jedan fet s estrofemom, tek toliko da probas nesto novo..
    Ni ja nikad nisam imala problema s O i menga ko uruca, u prirodnom fetu nista a, sa, estrofemom 2 put zatrudnila...
    Jedna moja Poznanica blizance rodila s estrofemom.. Prirodni joj nikak nije odgovarao.. Sve su to ono pokusaji. Ako imas za vise fetova treba mijenjati taktiku... 

• Blacky89
    07. Ožujak 2020. 18:02

Sunshine… a jbm... nemoj stvarno vise te kineze uzimat 😂 
    Mislim isto kao i Marijaiva da ne bi bilo loše da probaš i s estrofemom ako nisi do sada... bas me zanima sta ce ti doc rec u ponedjeljak 🙏
    Viola ooo pa ti nam brzo krećeš 🙏🤞

JECIKA
    07. Ožujak 2020. 19:26

Neki prpblem sa sajtom? Ne mogu da dodam post.
    Viola ja sam prosli put imala slab odziv na gonal. Sada se bojim istog.. Meni je doza 200 a gonala je bila 175.. Koliko imas godina ako nije tajna? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• avama
    07. Ožujak 2020. 19:34

Viola1
    Hvala. Nadam se da ce uspijeti. Ali kad razmislim nakon onih rijeci biologice da se nikad ne zna kako ce se razvijat 4.i 5.dan. zasto onda ne cekaju 5.dan za fet. Izgleda da bez obzira sta su jajne stanice bile zrele opet mogu propasti. A na pocetku je rekla da su se lijepo oplodile. Ubili su me u pojam. Ono do kraja. Pa ako su zadnji put dobililose stanice, onda su moglimozda nesto poduzeti da budu jos bolje. Mislim da dalje vise ne idem na Sv.duh.  Mozda bi isla kod Skvorca. 

07. Ožujak 2020. 19:56

avama

Viola1
    Hvala. Nadam se da ce uspijeti. Ali kad razmislim nakon onih rijeci biologice da se nikad ne zna kako ce se razvijat 4.i 5.dan. zasto onda ne cekaju 5.dan za fet. Izgleda da bez obzira sta su jajne stanice bile zrele opet mogu propasti. A na pocetku je rekla da su se lijepo oplodile. Ubili su me u pojam. Ono do kraja. Pa ako su zadnji put dobililose stanice, onda su moglimozda nesto poduzeti da budu jos bolje. Mislim da dalje vise ne idem na Sv.duh. Mozda bi isla kod Skvorca.

Oni ne rade nedjeljom jel tako?
    Mozda zbog tog

Samo_Sanja
    07. Ožujak 2020. 20:31

SmileA

Samo_Sanja o ti si vec 9 tt, lijepo, bas mi je drago, bitno da je sve u redu i da se ti dobro osjecas!😍 Da razumijem te da ti je zeznuto sto se tice posla jer neznas u biti na cem si, stalno iscekujes kad ce se ova vratiti, ali eto ja drzim fige da budes sto duze🤞🍀ako si to i sama zelis..svakako se raspitaj mozda ti ispadne bas sve na dobro😃🤗🤞
    Hvala ti 🥰❤️svi mi to zele i najvise ja sama, vjerujem da ce biti sve dobro, sad mi se ti tjedni u kojima si ti cine kao daleka buducnost ali bude i to proletilo☺️ Voljela bi da se osjecam dobro, da radim do 6,7 mj i krecem se ali eto neka bude sve i ovako samo dobro, da radim ne bi toliko mislila o svemu i proletilo bi mi vrijeme a ovako doma na mirovanju su mi dani ko godine

SmileA e baš to što kažeš.. za sad se osjećam dobro ali ako mi krenu mučnine morati ću otići na komplikacije jer neću moći tako radit..
    Ma bit će sve dobro.. brzo ćeš i doći do tjedna u kojem sam ja..meni je to sve brzo prošlo.. Ja i kad ne radim meni dani brzo prolaze jer mi sestra dođe svaki dan na kavu u djecom pa uvijek neke akcije imamo s njima i tako.. Probaj si naći neku zanimaciju da si misli zaokupiraš 🙈😉

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    07. Ožujak 2020. 20:46

Viola1

SmileA i Vita26 sada mirujte, mazite bušu 😊 brzo će vam i uzv pa ćete ćuti ❤️. Sretno! 😘
    Samo_Sanja 😍 divna je sličica! Želim vam svu sreću! I da..kao zamjena imaš pravo na održavanje trudnoće (bolovanje), samo neznam koliko mjeseci moraš imati staža u godini, s prekidama/bez prekida, nešto se sad zadnje vrijeme mijenjalo. To si svakako provjeri. Ako imaš te uvijete možeš i odmah otvoriti bolovanje i nemaš onda brige oko primanja.
    Belaaa žao mi je što je prirodni postupak tako završio, ali sada odmah nastavljaš sa stimuliranim.. Vjerujem da će ti donijeti sreću! ❤️🍀🤞
    Mar35 žao mi je 🙁, brz oporavak ti želim. Barem se nešto događalo, tako da se nadam da će ti slijedeći postupak biti dobitni! 🤞🍀
    Katalonka89 sretno! 🍀 Držim fige da se mrvica čvrsto primi 🤞
    Gracia žao mi je što nije bilo uspješno, neka ti ovaj postupak donese sreću! 🍀
    Makarska čestitam ti i želim urednu i školsku trudnoću! 🙏🍀
    Mare9689, Astra81, Anamarija0801 i Mara234dobro nam došle i što prije preselile na ljepše teme! 🍀

Viola hvala ti 😊🥰❤❤
    Provjerit ću svakako.. Hvala na informaciji 😊
    Kako si ti?

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.