Neki prpblem sa sajtom? Ne mogu da dodam post.
Viola ja sam prosli put imala slab odziv na gonal. Sada se bojim istog.. Meni je doza 200 a gonala je bila 175.. Koliko imas godina ako nije tajna?
Hej baš sam htjela pitati kako si? U kojem ste procesu sada. Ja sam danas počela s gonal i to 100. Jer dosta brzo odgovaram na terapiju. Kad sam bila u prirodnom pokušaji dobivala sam isto gonal ali samo 37.5 ili 25 minimum. Sad je dala 100 jer ivf. U četvrtak imam prvu folikulometriju da vidimo kako rastu.
Viola1
Hvala. Nadam se da ce uspijeti. Ali kad razmislim nakon onih rijeci biologice da se nikad ne zna kako ce se razvijat 4.i 5.dan. zasto onda ne cekaju 5.dan za fet. Izgleda da bez obzira sta su jajne stanice bile zrele opet mogu propasti. A na pocetku je rekla da su se lijepo oplodile. Ubili su me u pojam. Ono do kraja. Pa ako su zadnji put dobililose stanice, onda su moglimozda nesto poduzeti da budu jos bolje. Mislim da dalje vise ne idem na Sv.duh. Mozda bi isla kod Skvorca.
Oni ne rade nedjeljom jel tako?
Mozda zbog tog
Da, ne rade. Ali kako onda smrznu tek 6. Dan?
Hvala svima na lijepim riječima.. Više sam čula od vas nego od ljudi koje znam u stvarnosti..
Nego što mislite dali je dovoljno piti 2.5mj vitamine prije postupka???
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Nala menga poranila 4 dana.. Krenula sa stimulacijom u cetvrtak od 200jedinica puregona. Nisam sig koliko cu imati odziva.. Nijesu bas pozitivne naznake ali ja sam sigurna da je ovaj mjesec moj.. Nesto mi govori (nadam se da to nije temperatura koju imam )
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Nala koliko ti je amh i koliko si imala folikula tad u prirodnom? Ja sam imala slab odziv na gonal od 175 x 10 dana.. Sad se isto ne nadam vecem uspjehu u smislu kvantiteta.
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Nala koliko ti je amh i koliko si imala folikula tad u prirodnom? Ja sam imala slab odziv na gonal od 175 x 10 dana.. Sad se isto ne nadam vecem uspjehu u smislu kvantiteta.
Onda smo u istom terminu.. Ja sam prije ivf bila samo na toj blagoj stimulaciji i na praćenju folikula te temliranim odnosima. Tako da nismo išli na broj folikula ali ih je bilo jer me uvijek upozoravla na bliznacku trudnoću... Amh je 18.6pmol. Rekla je da krećemo s 100 jer da ne bude hiper
Nala meni je anh 21,nesto pmol/L. Hiperstimulaciju smo pomenuli samo u slucaju dugog protokola.. Ka evo primam terapiju 3ci dan i nista ne osjecam. Moji jajnici imaju tako dobar imunitet cak i na hormone
Nala meni je anh 21,nesto pmol/L. Hiperstimulaciju smo pomenuli samo u slucaju dugog protokola.. Ka evo primam terapiju 3ci dan i nista ne osjecam. Moji jajnici imaju tako dobar imunitet cak i na hormone
Ja sam pila provames prije ciklusa par dana, rekla je da stanem čim dobim mengu i tako i jesam. Danas započela s gonalima, pa ćemo vidjet u četvrtak kako idu... I koliko ih je. Kod nas je lagana teratospermia pa će radit icis da izaberu najbolje plivače ako naravno bude dobrih jajceka..
Samo pomalo 3 dan je tek, budu narasli, a i svaka od nas odgovara drugačije na terapiju neko brže neko sporije... Ona je meni išla pomalo jer kad sam bila samo na 37 i na 25 već je 8. 9 dan pada ovulacija već su bili na 19mm folikuli.. Trebamo čekati i nadati se najboljem
Nala ja u svemu ovome imam veliku srecu da je sa momkom sve ok. Ali sa mnom je sve lose ili srednje lose sigurno imas dosta folikula i jajnici ti rade dobro.. Meni ne rade kako treba jer nemam jedan od dva krvna suda koja ih napaja.. I nemaju snage da se nabildaju. Nadam se najboljem. Imam folikulometriju u ponedeljak i javljam se tada. U toku smo zajedno :)
Nala ja u svemu ovome imam veliku srecu da je sa momkom sve ok. Ali sa mnom je sve lose ili srednje losesigurno imas dosta folikula i jajnici ti rade dobro.. Meni ne rade kako treba jer nemam jedan od dva krvna suda koja ih napaja.. I nemaju snage da se nabildaju. Nadam se najboljem. Imam folikulometriju u ponedeljak i javljam se tada. U toku smo zajedno :)
OK, samo hrabro naprijed i obavezno javljaj. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji