Ja sam uzela doznake od ginekologinje za poslodavca i dala njo,jer sam osla na bolovanje,to znaci da ja ne rjesavam nista nego poslodavac??
Ne, neznaci da nemoras nista, ja sam isto dobila potvrdu od ginekologice za poslodavca i to odnijela, ali mi je rekla da 20 og moram doci po doznake (svaki mjesec je istog datuma) i da s tim doznakama onda idem na HZZO i jos ono sta sam ti napisala..jedino ako kod tebe nije drukcije ali svugdje bi trebala biti ista praksa kolko ja znam..uvjerena sam da je tako ali ako nisi sigurna nazovi sestru kod ginek i pitaj jos
🌈💙👣🙏
Samo_Sanja o ti si vec 9 tt, lijepo, bas mi je drago, bitno da je sve u redu i da se ti dobro osjecas!😍 Da razumijem te da ti je zeznuto sto se tice posla jer neznas u biti na cem si, stalno iscekujes kad ce se ova vratiti, ali eto ja drzim fige da budes sto duze🤞🍀ako si to i sama zelis..svakako se raspitaj mozda ti ispadne bas sve na dobro😃🤗🤞
Hvala ti 🥰❤️svi mi to zele i najvise ja sama, vjerujem da ce biti sve dobro, sad mi se ti tjedni u kojima si ti cine kao daleka buducnost ali bude i to proletilo☺️ Voljela bi da se osjecam dobro, da radim do 6,7 mj i krecem se ali eto neka bude sve i ovako samo dobro, da radim ne bi toliko mislila o svemu i proletilo bi mi vrijeme a ovako doma na mirovanju su mi dani ko godine
🌈💙👣🙏
Uh što zeza forum, nikako napisati..
Blacky, nisam ni morala, jutros procurila 🙄 pravit ćemo se da je ono bila evaporacijska 😂 nemam više kineza i neću ih više nikad naručiti 😂
Zvala sam kliniku, ali se ne javljaju, subota je jbg.. tak da čekam ponedjeljak i idemo na fet 😁
Gelice, kakvo je kod tebe stanje?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Uh što zeza forum, nikako napisati..
Blacky, nisam ni morala, jutros procurila 🙄 pravit ćemo se da je ono bila evaporacijska 😂 nemam više kineza i neću ih više nikad naručiti 😂
Zvala sam kliniku, ali se ne javljaju, subota je jbg.. tak da čekam ponedjeljak i idemo na fet 😁
Gelice, kakvo je kod tebe stanje?
O jbt kineze ja od jutra cekam na tebe!!
Marijaiva, pa ajd reci!! Znaju oni biti i čisto bijeli, tek toliko da mi daju nade 😂😂😂 e da te pitam, vjerojatno neću stići u pon u ZG, hoće li biti kasno na 4dc uzv za fet? Ionak planiram, ako i kaže da uzmem estrofem, odbiti. Uvijek mi je endo na cca12mm, imam O, ne želim hormone.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Vuky koliko imas godina? Mozes li tu cistu operirati ili ona kao nije problem?
Bozma, a koliko ti imas godina?
Znam da se zene to ne pita, ali kazete da su problem godine pa zato.
Citam sad na onoj rodinoj facebook grupi za neplodnos neke komentare da i Skvorc ima nekskusnu biologicu, kao jos je mlada pa ako su problem muski da bolje izbjec. Nama nije muski faktor, ali sam se sad malo izbedirala jer sam ja bas zabrijala da zelim kod Skvorca.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
SmileA i Vita26 sada mirujte, mazite bušu 😊 brzo će vam i uzv pa ćete ćuti ❤️. Sretno! 😘
Samo_Sanja 😍 divna je sličica! Želim vam svu sreću! I da..kao zamjena imaš pravo na održavanje trudnoće (bolovanje), samo neznam koliko mjeseci moraš imati staža u godini, s prekidama/bez prekida, nešto se sad zadnje vrijeme mijenjalo. To si svakako provjeri. Ako imaš te uvijete možeš i odmah otvoriti bolovanje i nemaš onda brige oko primanja.
Belaaa žao mi je što je prirodni postupak tako završio, ali sada odmah nastavljaš sa stimuliranim.. Vjerujem da će ti donijeti sreću! ❤️🍀🤞
Mar35 žao mi je 🙁, brz oporavak ti želim. Barem se nešto događalo, tako da se nadam da će ti slijedeći postupak biti dobitni! 🤞🍀
Katalonka89 sretno! 🍀 Držim fige da se mrvica čvrsto primi 🤞
Gracia žao mi je što nije bilo uspješno, neka ti ovaj postupak donese sreću! 🍀
Makarska čestitam ti i želim urednu i školsku trudnoću! 🙏🍀
Mare9689, Astra81, Anamarija0801 i Mara234 dobro nam došle i što prije preselile na ljepše teme! 🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Marijaiva, pa ajd reci!! Znaju oni biti i čisto bijeli, tek toliko da mi daju nade 😂😂😂 e da te pitam, vjerojatno neću stići u pon u ZG, hoće li biti kasno na 4dc uzv za fet? Ionak planiram, ako i kaže da uzmem estrofem, odbiti. Uvijek mi je endo na cca12mm, imam O, ne želim hormone.
Mislim da nece.. Ali ako imas doma koji estrofem popij ga za svaki slučaj nece ti nist biti...
Posalji mu mail i pita ga odgovorit ce ti meni je uvijek odgovorio, pitak ga dal da popije estrofem...
Mislim da nece.. Ali ako imas doma koji estrofem popij ga za svaki slučaj nece ti nist biti…
Posalji mu mail i pita ga odgovorit ce ti meni je uvijek odgovorio, pitak ga dal da popije estrofem…
Boze totalno sam pobrkala sta si ti pitala!
Ne za prirodni fet ti nece bit kasno nikako jer ionako se samo prati tvoj Folikul mislim da ni ja nisam isla ranije na 1 ultrazvuk u prirodnom fetu.
Mislim da nece.. Ali ako imas doma koji estrofem popij ga za svaki slučaj nece ti nist biti…
Posalji mu mail i pita ga odgovorit ce ti meni je uvijek odgovorio, pitak ga dal da popije estrofem…
Boze totalno sam pobrkala sta si ti pitala!
Ne za prirodni fet ti nece bit kasno nikako jer ionako se samo prati tvoj Folikul mislim da ni ja nisam isla ranije na 1 ultrazvuk u prirodnom fetu.
Za prirodni fet je samo bitno pred kraj ici odredjen dan na folikuonetruje da, se ne propusti pucanje tog Folikul, do cca 10 dana si mirna tad ces cesce ici.. Mislim da sam ja tako prvi put isla 3 ili 4 dan i onda nista do 10 dana pa svaki drugi dan do stoperica nju sam jedino dobila...
Sortiraj odgovore
Najstariji