Vuky, treca sreca, ako me prime, ako ne ....ne znam sta cu....najradije ne bi nista, dopizdilo mi je vise. Sad smo se istrosili za ove postupke privatno pa ne bi imali ni za put platit a kamoli smjestaj plus sta mi se bas ne da nista i sta znam da od svega ovoga nema neke velike koristi.
Da ona nista ne pise nego jos ti moras rec s tim da uopce ne mjeri folikule sto kod budimira nije slucaj.nezbam kako sliku stavit al on svaki dan sve skolski koji je dan kolki je folikul sta ima na drugom jajniku kolki je endo kad opet kontrola i svaki put prije ultrazvuka trazi taj papir da zna sta gleda i kako ide.koje je tebi dan ciklusa neda mi se sad listat unaprijed trazit oprosti
A na ultrzvuku oznacava i ona je naglas to sve rekla koliki je koji i sve i vj zapisala u komp al jebenti pogledaj sta si zapisala il ako vec pitas uvazi sta ti kazen a ne nije tako.a na otpusnom sam zadnji put vidila da pise koliki je koji na ultrzvuk a endo mi nikad spomenila nije..7 dan.. a da mi papir s terapijon i to je to
ivf 11/2019
02/2020
Kuzim ... k vragu ... i ja sam vec sad da nebi nista! Bas sam umorna... tuzna... odraditi cu sad te konzultacije, a onda cu vidjeti dal uopce ici dalje... najgore, sto ko doktori ne nalaze problem nego cekamo pravi embrij... i koliko da cekamo? Koliko puta? Drzi se, misli na sebe.. uzivaj sa dragim...
Aj ti fino kad dodes u pon odi kod budimira na ultrazvuk i pitaj ga
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Aj ti fino kad dodes u pon odi kod budimira na ultrazvuk i pitaj ga
A ipak je ona pogledala je raspored al za zadnji ultrazvuk vec vidim da nje nece bit.
ivf 11/2019
02/2020
Ja nju bas ne volim i ne zelim vise komentirat tu da ne ispadnem zla.ako zelis mozemo se cut mailom
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Ja nju bas ne volim i ne zelim vise komentirat tu da ne ispadnem zla.ako zelis mozemo se cut mailom
Ma nema sta vise se komentirat.. ok mi je ugl al te promjene raspolozenja me jedino nerviraju i kao neka vrsta traljavosti...a vidit cemo sta ce bit al svakako mislim da cu minjat za sljedeci postupak
ivf 11/2019
02/2020
Samo sanja
Bila sam na ultrazvuku jucer,tada se vidili samo gestacijska vrecica i Ž. Kaze da za srce ja jos rano,idem sad u cetvrtak trebalo bi kucati Drzi te fige❤️
Cek Cek,pa svaka zena koja rodi ima pravo na naknadu, nije bitno dal zaposle ili ne..jedino nemas komplikacije koliko sam ja upućena.
Vita
Držim 🤞🤞 da srčeko kuca u četvrtak ❤❤❤
Tako je, porodiljnu naknadu ima svaka žena pravo, a za komplikacije jedino ako je zaposlena.. Morat ću se raspitati u hzzo kako to ide kad si zaposlen kao zamjena..
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
I da isla sam si danas otvoriti cuvanje trudnoce kod ginekologice tako da sam sad mirna, javila na posao i eto stvarno se moram opustiti i malo poceti uzivati u svom cudu za koje sam toliko molila🙏🥰❤️SmileA u kojem si sada tjednu trudnoće? Ja sam 8 tt nemam nikakvih mučnina i poteškoća pa radim.. Neznam kad da ja otvorim bolovanje jer radim kao zamjena.. Znači ja neznam do kad cu radit, ako se profesorica vrati sa bolovanja ja dobijem otkaz i gubim trudničku naknadu.. A kratki smo sa parama, dobro bi mi došlo u svakome slučajuSamo_Sanja ja sam tek ovaj tjedan vadila betu, tek sam negdje u 4 tt, ulazim u 5 tt, tako da friska sam, a cuvanje trudnoce sam odma otvorila jer sam prethodno imala 2 spontana i evo jer mi se i ovaj put pojavio smedi iscjedak😟 pa evo mirujem..Ako se ti dobro osjecas i sve ti je u redu, ne vidim razloga zasto bi otvarala bolovanje jos..a sad neznam kako je to kad si zamjena,tj. kako ide to sa bolovanjem, ali probaj si googlat i raspitat se, a mozda i koja cura ovdje zna pa ti jos odgovori☺️U svakom slucaju nek ti je sretno!🤗🥰❤️🤞🍀
SmileA Hvala ti na odgovoru.. evo ja sam danas napunila 8 tt, i ušla u 9 tt.. 25.3 idem na ultrazvuk pa ću pitat sestru ili ginekologa kako to ide, ako budem još radila.. jer se doznake za bolovanje u školi predaju svaki petak, i ja svaki petak mogu očekivati da me zovu i kažu da više nisam potrebna na zamjeni jer se profesorica koju mijenjam vraća sa bolovanja 🤷♀️ malo je zeznuto... Tebi želim puno sreće i da ovu trudnoću izguraš do kraja 🥰😘❤❤
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji