Marta, zapisala sam se u ST na konzultacije jer mi je danas gotov nalaz hormona i nije bas onako uzasan kao nalazi dok sam radila, zapravo jos kratko radim ali sad mi je sve oko cega sam se stresirala strasno zabavno, a vidi se razlika i na hormonima. Vidjet cu kad bi me primili i bi li me primili, ako ne mogu odmah sa sljedecim ciklusom radije cu u petrovu
Marta, zapisala sam se u ST na konzultacije jer mi je danas gotov nalaz hormona i nije bas onako uzasan kao nalazi dok sam radila, zapravo jos kratko radim ali sad mi je sve oko cega sam se stresirala strasno zabavno, a vidi se razlika i na hormonima. Vidjet cu kad bi me primili i bi li me primili, ako ne mogu odmah sa sljedecim ciklusom radije cu u petrovu
Vidiš ti to što nam stres radi užas 🙈 nadam se da će te primiti i da će biti sve ok ovaj put 👏. Kad si dobila termin znači u travnju bi išla
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nina985
Nekako izkreno sam jako skeptična na insim.rjetko tko ja mislim uzspio ,nisi mogla odmah da trazis da ides na IVF?
Zao mi je na neuzspjeh,držite se i vjerujemo 🥰
Samo sanja
Kako se drzis ?ima simptoma?kako se osjecas?jos malo i 16.3😍
Blaky
Ide ti nalazi brzo kad znamo sta nam treba i neke nalaze ne Cekamo dugo..sad ces u nove pobjede…znas kako
Mi je jedna zena rekla,da trebamo razmisljati o tome sto zelimo,da vec to imamo da na taj nacin to privlačimo .i da nema mjesta negativne kolilo god bio tezak put 😘
Ja evo lezim vec drugi dan,imam po malo smedje izcjedka,nisam pametna dal stavljam utrogestane dole ili dal pijem sta mislis???
Vita26 zao mi je zbog tvog slucaja, ja se tu zalim a ti jos gore prosla😟 bude tesko, ali eto mora se iznova krenuti, nekak se covjek sastavi pa dalje krene..
Da 16.3 nadam se da bude proletilo, mada su mi zadnja tri dana ko godina ali dobro, probat cu se sto vise opustiti i uzivati. Trudim se biti psihicki dobro ali ima trenutaka kad mi bas krenu neke lose misli i nemogu si pomoci.
Od simptoma nista posebno, malo pospanost i umor, a cice bole, pa malo puste pa opet i tako u krug, sad mi je bilo par dana ujutro malo kao mucno i slabo ali nista prestrasno. Jos je to sve rano vidjet cemo kasnije😃 A iscjedak evo cini mi se da se ipak malo smiruje🙏🙏
A kak si ti, imas ti kakve simptome?
E da sjetila sam se da si pitala i za utrogestane, tako ti je i meni ali dok god ne krvaris moras ih stavljati vaginalno jer tako bolje djeluju, ja evo ovih dana imam smede dole ali ih stavljam i izlazi mi smede ali sta mogu tako su mi rekli svaki put do sada
🌈💙👣🙏
I da isla sam si danas otvoriti cuvanje trudnoce kod ginekologice tako da sam sad mirna, javila na posao i eto stvarno se moram opustiti i malo poceti uzivati u svom cudu za koje sam toliko molila🙏🥰❤️
🌈💙👣🙏
Bok cure, evvo samo da javim, moja Beta je 0. Pripremala sam se na takav ishod, ali opet je teško vidjeti tu 0 na nalazu. Mislim da je više pogodilo muža nego mene, jučer je bio baš loše.
Idemo dalje, nadam se da će nas doktor staviti odmah ovaj mjesec da odradimo i tu 2.inseminaciju od koje opet znam da neće biti nikakve koristi pa da napokon možemo prismrditi IVF postupku.
Zao mi je jer vam nije uspjelo. I mog muza su negativne bete pogađale i vise nego mene ali sta je tu je. skupiš se i ides dalje .
Samo Sanja
Da jesam bas sam jucer bila nikakva ali kad dok sam cekala jucer da dodjem na red na ultrazvuku,vec je preslo na smedje.cekam prvi ultrazvuk damo da cujem ❤️
Za sad je sve uredu i kaze da Moze biti od odnosa.i Ako mi je rekao da smijem
Lagano.a sad vise nikako 😂😂😂😂😂mir
Vita
Kad ideš na ultrazvuk? Nadam se da će bebica bit super na ultrazvuku, i da dobiješ sličicu 🥰
Sada mir do toga ultrazvuka pa onda pitaj jel možete ili da se još čuvaš
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
I da isla sam si danas otvoriti cuvanje trudnoce kod ginekologice tako da sam sad mirna, javila na posao i eto stvarno se moram opustiti i malo poceti uzivati u svom cudu za koje sam toliko molila🙏🥰❤️
SmileA u kojem si sada tjednu trudnoće? Ja sam 8 tt nemam nikakvih mučnina i poteškoća pa radim.. Neznam kad da ja otvorim bolovanje jer radim kao zamjena.. Znači ja neznam do kad cu radit, ako se profesorica vrati sa bolovanja ja dobijem otkaz i gubim trudničku naknadu.. A kratki smo sa parama, dobro bi mi došlo u svakome slučaju
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
MalaST, naručila sam se, zahvaljujući tvojim instrukcijama. Krajem mjeseca sam na konzultacije, tako nekako bi trebala i dobit pa će, nadam se, postupak biti krajem 04.mj. Možda se i sretnemo.
Belaaai ti si kod dr. Marušić, sličan nam je AMH, kakvu ti je stimulaciju dala, je li te primila odmah ili si čekala?
Cure dr marusic u st na firulama? Jeste prvi put u nje ili? Kakva joj je uspjesnost i stimulacije?
ivf 11/2019
02/2020
Marta trebala doć prije 2 dana ali još nije, a sa sljedećom krećemo. Poremetio mi se ciklus jako, ali nadam se da će doć na svoje..
Blacky89 A morala sam tako jer on misli da je bolje biti uvijek kod istog doktora koji zna tvoj organizam i kako reagiras na šta ( i ja se slazem) ali ja ipak želim i u MB probat. Tako da ja se naručila, a oni ti odmah pošalji tablicu kad počinjes i kada ce biti pregledi, punkcija i transfer okvirno. A sad je na meni da ga obrađujem po malo do onda 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji