Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2020. 22:36

En@, ajme....a ja sam probala i kod Mršiča i kod Šunj, imam 40 i nisam nikome interesantna, oni bi svi da im dolaze cure od 25 po mogućnosti sa savršenim nalazima, bez ikakva problema, a takvoj bi i ja napravila bebu, bez one stvari i bez medicinskog fakulteta i laboratorija

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 22:43

Bozma

aanelaa

Bozma

MalaST, naručila sam se, zahvaljujući tvojim instrukcijama. Krajem mjeseca sam na konzultacije, tako nekako bi trebala i dobit pa će, nadam se, postupak biti krajem 04.mj. Možda se i sretnemo.
    Belaaai ti si kod dr. Marušić, sličan nam je AMH, kakvu ti je stimulaciju dala, je li te primila odmah ili si čekala?

Cure dr marusic u st na firulama? Jeste prvi put u nje ili? Kakva joj je uspjesnost i stimulacije?

ja sam prvi put, MakiST je već bila. Ne znam hoće li me uopće primit, ali baš me eto zanima stimulacija. Ne znam nikoga tko je kod nje bio, imam kolegica sa djecom od Šunj i Mršića i svi im hvale biologice. Kod koga si ti do sad bila?

Kod marusic sam bila i prvi put i sad drugi ok je njen nastup iako nekako imam dojam da nekako "traljavo" radi.. sad drugi put kad sam bila sam je vatala za ultrazvuk jer kao nisan nicemu sklona pa kao nema potrebe radit ultrazvuk i aj napravila je jer sam rekla da gelim bit sigurna da je sve ok. Nalaze mi ovon turon nije ni gledala stare ni trazila nove iako sam ja na svoju ruku vadila neke hormone zbog sebe ja sam misnija..al mi se ne svida sta mi je stavila istu terapiju kao i prvi put bez ikakvog razmisljanja iako prvi put od 14 js nijedna nije bila dobra pa mi glupo da se nije zapitala kako i zasto i ima li veze s terapijon.a zar biologice nisu iste svima ?

ivf 11/2019
    02/2020

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 22:45

En@

Cure dr marusic u st na firulama? Jeste prvi put u nje ili? Kakva joj je uspjesnost i stimulacije?

Ja sam bila u 9mj i nebi se vratila taman ne imala dijete nikad.prebacila sam se kod dr budimira za fet i svidio mi se jako

A za transfer mi je bia neki doktor znaci toliko govno od covika nehumano da me samo zato strah se maknit od nje.cili dan taj sam proplakala zbog kretena.a zasto se ni vise u nje vrafila?

ivf 11/2019
    02/2020

En@
    06. Ožujak 2020. 22:49

Kako izgleda dr

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 22:52

En@

Od pocetka mi se nije svidjela,selili su mi termin u par navrata jer je rijetko kad ima.i to kad i dosla sve je bilo nabrzinu bez pregleda sve je nekako naopako bilo.pa hiper i puno jajnih stanica(a kritizirala je prof vrcica kod kojeg sam bila u 2 postupka u zg da me je previse stimulirao.a nisam otisla u hiper njemu).transfer 3dan a 12 oplodenih jajnih stanica.od 11 koje su cekale 5dan samo 2 blastociste.totalno ne primjereni kometari nekome ko prolazi ovo sta mi tipa.. a neznam sta ce bit od ovog svakakvih folikula ima ko zna sta to bit u pon…prisluskivala razgovor mene i cure u svlacionici di nas dvije kometiramo kolko js smo imale STA TI VRIJEDI PUNO NJIH KAD TI NISU DOBRE….
    Ja tu citam da je hvale al ja nemogu a ne rec svoje iskustvo.

Ja je zadnji ultrazvuk nisan ni vidila bila mi dr sunj ok mi je bila na vadenju mi je bila mislim biologica da je ana ona smeda vrckasta sta uvik ima okrugle nausnice ona mi je bila super a za transfer taj neki doktor ako se tako moze nazvat spasila me sestra zdenka drzala me za ruku i umirivala jer je vidila i ona da mu je ponasanje ocajno. Al za kvalitetu nije nista rekla i kad sam je pitala danas da bi bemfllu 150 umisto 225 kao kolika je sansa da ih bude manje al kvalitetnije rekla je da ne al kao ujutro ultrazvuk pa da cemo se dog po tom je ok skroz bila. S tim da kako izgleda hiper?

ivf 11/2019
    02/2020

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 22:52

Oni s koson ima celavi i s koson samo ta dva jel tako ?

ivf 11/2019
    02/2020

En@
    06. Ožujak 2020. 22:58

Pecotic ima kosu,budimir je veliki celavi s kroksicama i mrsic procelavi s naocalama mladi od pecotica i budimira

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 23:00

Bas iden vidit po papirima tribalo bi pisat valjda

ivf 11/2019
    02/2020

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 23:04

A nemam pojma iskreno ne pise nigdi a bila mi ga je trauma gledat znan da nije procelav i da ima kosu i ne nosi naocale.

ivf 11/2019
    02/2020

aanelaa
    06. Ožujak 2020. 23:07

Znan da mi je neko bia reka kao da nema dr da mi je on i da je kao najnjezniji tako da mi je bia sok sta nema marusicke i jos musko i jos njegovo ponasanje znaci katastrofa samo sam rekla marusicki da za transfer ne zelin njega i to je to nek sve padne u vodu al on ne

ivf 11/2019
    02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.