Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    06. Ožujak 2020. 21:38

SmileA
    Probaj se opustiti tako je,i uzivaj🥰ja sam isto na bolovanje.jel ti lezis stalno ili ipak po malo se kreces,meni vrat bolo od lezanje 🙈🙈🙈
    Ali svakako moram se strpiti malo dok ne prodje ovo,skroz malo mi je taj izcjedak ali ga ima.
    Osim sto papam i sto dojke mi bole i umorna sam ostalo je sve super❤️
    A simptome pravi mislim da je rano..jer nismo jos culi srce kaze doktorica da je tano jos.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    06. Ožujak 2020. 21:39

SmileA
    Imas li ti simptome?i jel dobro se osjecas ?

Vita26
    06. Ožujak 2020. 21:44

Samo sanja 
    Bila sam na ultrazvuku jucer,tada se vidili samo gestacijska vrecica i Ž. Kaze da za srce ja jos rano,idem sad u cetvrtak trebalo bi kucati Drzi te fige❤️
    Cek Cek,pa svaka zena koja rodi ima pravo na naknadu, nije bitno dal zaposle ili ne..jedino nemas komplikacije koliko sam ja upućena.

• avama
    06. Ožujak 2020. 21:56

Cure a zasto su mi danas napisali omegu  pito nakon transfera? I jel jos koja pila decortin?

En@
    06. Ožujak 2020. 21:59

Cure dr marusic u st na firulama? Jeste prvi put u nje ili? Kakva joj je uspjesnost i stimulacije?

Ja sam bila u 9mj i nebi se vratila taman ne imala dijete nikad.prebacila sam se kod dr budimira za fet i svidio mi se jako

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Vita26

Avama
    Ja pijem decortin,estrofem ,utrogestan ,Inofolic,i vitamine za trudnice koje ima u sebi omegu

aanelaa

Bozma

MalaST, naručila sam se, zahvaljujući tvojim instrukcijama. Krajem mjeseca sam na konzultacije, tako nekako bi trebala i dobit pa će, nadam se, postupak biti krajem 04.mj. Možda se i sretnemo.
    Belaaai ti si kod dr. Marušić, sličan nam je AMH, kakvu ti je stimulaciju dala, je li te primila odmah ili si čekala?

Cure dr marusic u st na firulama? Jeste prvi put u nje ili? Kakva joj je uspjesnost i stimulacije?

ja sam prvi put, MakiST je već bila. Ne znam hoće li me uopće primit, ali baš me eto zanima stimulacija. Ne znam nikoga tko je kod nje bio, imam kolegica sa djecom od Šunj i Mršića i svi im hvale biologice. Kod koga si ti do sad bila?

Nina985
    06. Ožujak 2020. 22:04

avama

Cure a zasto su mi danas napisali omegu pito nakon transfera? I jel jos koja pila decortin?

Meni je dr. propisao Decortin. Pila sam ga evo sve dok nisam betu izvadila. Da je došlo do trudnoće trebala sam nastaviti piti i dalje. Dr. je meni objasnio da mi daje taj lijek zbog hashimota i hipotirepoze (iako pijem euthyrox), ali nakon što sam pročitala upute o lijeku idalje mi nije jasno zašto sam ga trebala piti. 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

06. Ožujak 2020. 22:04

avama, decortin sam i ja pila nakon transfera prva dva puta, a omagu.....hm....ja sam čitala da je dobra pa sam kupovala prenatale sa omegom
    En@, zašto?

En@
    06. Ožujak 2020. 22:21

Od pocetka mi se nije svidjela,selili su mi termin u par navrata jer je rijetko kad ima.i to kad i dosla sve je bilo nabrzinu bez pregleda sve je nekako naopako bilo.pa hiper i puno jajnih stanica(a kritizirala je prof vrcica kod kojeg sam bila u 2 postupka u zg da me je previse stimulirao.a nisam otisla u hiper njemu).transfer 3dan a 12 oplodenih jajnih stanica.od 11 koje su cekale 5dan samo 2 blastociste.totalno ne primjereni kometari nekome ko prolazi ovo sta mi tipa.. a neznam sta ce bit od ovog svakakvih folikula ima ko zna sta to bit u pon...prisluskivala razgovor mene i cure u svlacionici di nas dvije kometiramo kolko js smo imale STA TI VRIJEDI PUNO NJIH KAD TI  NISU DOBRE.... 
    Ja tu citam da je hvale al ja nemogu a ne rec svoje iskustvo.

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.