Maki, ja sam bila malo u bedu jer smo dobili samo jednu za transfer (a ja prije toga zabrijala dal vratiti jednu ili dvije, i naravno mislila da cemo imati i za smrznuti). Al nema pravila, samo budi pozitivna. 😘😘
Ja sam u brigama jer su svi oko mene bolesni, i mene pocelo malo skakljati grlo...pijem dosta caja, uzimam med
Smijem propolis?
Uz ovu terapiju nebi htjela miksati neke nepottrbne tablete ako nije neophodno
Lekadol je ok?
Malo, ali malo mi temperatura ima oscilacije. Pretpostavljam da je u nekoj manjoj mjeri to sad normalno, osjecam malo da mi je hladno pa onda pretoplo...pa ukrug. Malo se svlacim, pa oblacim 😁
Je li neka ovdje imala simptome pms-a , ali bas ono jakog, bolove u jajnicima, glavobolju, nervozu… a ipak bila trudna???
Je li moguće da to mogu biti simptomi trudnoće?
Svugdje čitam da je to moguće ali nikog da to potvrdi …😔
Meto doza je okej, ali koliko znam Dvital ide samo na recept.
Ako hoces preskociti natezanje s doktorima, toplo preporucam ove: https://ibb.co/71Sgy9G
Ima za kupiti, uzmes fino 2 tabletice svaki dan i dode ti na isto. Jako su fine🐷🙈
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ja sam u brigama jer su svi oko mene bolesni, i mene pocelo malo skakljati grlo…pijem dosta caja, uzimam med
Smijem propolis?
Uz ovu terapiju nebi htjela miksati neke nepottrbne tablete ako nije neophodno
Lekadol je ok?
Malo, ali malo mi temperatura ima oscilacije. Pretpostavljam da je u nekoj manjoj mjeri to sad normalno, osjecam malo da mi je hladno pa onda pretoplo…pa ukrug. Malo se svlacim, pa oblacim 😁
Smijes sve al nemoj ako ti temp ne ide preko 38. Drzi se caja s medom. Ak te tjesi, znam uzasno puno prica di su se cure razbolile neposredno nakon plusa i ispalo je super:)
Je li neka ovdje imala simptome pms-a , ali bas ono jakog, bolove u jajnicima, glavobolju, nervozu… a ipak bila trudna???
Je li moguće da to mogu biti simptomi trudnoće?
Svugdje čitam da je to moguće ali nikog da to potvrdi …😔
PMS i rana trudnoca su prakticki isti, nemres to razlucit na temelju simptoma. Samo beta.
Supergirl ne brini, cesto se razbole zene u ranoj trudnoci, valjda padne imunitet jer ima novi posao za odraditi u tijelu. Lupocet smijes, ali ti ne treba ako temperatura ne bude bas visoka. Pazi samo i koji caj pijes, izguglaj koji se smiju u trudnoci. Med, limun i super! Za propolis ne znam. Bit ce sve super!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ike bas pozitivne vijesti! Mene danas moj lijevi jajnik nesto ziga, proslo je tek 16 dana od operacije i mislim da nema veze vise s tim. A kako sam dobila menstruaciju tri dana nakon operacije, danas bi bio 13dc, a inace bi mi ovulacija bila na 16dc. Bas me zanima mogu li vec sada imati ovulaciju, ja sam mislila da nakon operacije to mora prvo sjest na svoje mjesto.
A sto se tice muza, mene moj isto nervira na 1000 danas. Nikako se narucit za spermiogram, on to ZABORAVI! Meni nije jasno kako je to moguce, ja jedino na sto mislim je to. Jest da sam na bolovanju pa nemam pametnijeg posla, ali i da radim sigurno ne bih zaboravila jbt!
Da je meni moj to rekao mislim da bih mu glavu otkinula😖 Onda opet, moj se toliko opirao spermiogramu da smo radili privatno i to pod uvjetom da on obavi doma, a ja nosim u polikliniku. A i za to smo se mjesecima navlacili😖 Ja fakat ne kuzim kaj je s tim muskima, to nis nije normalno🤪
Nymeria možeš dobiti uputnicu od opće prakse me i je dala moja. Cure vezano za PAI test da li se vadi samo taj pai 1.Bojim se da mi nisu sve izvadili i nalaz mi je došao jako brzo niti tjedan dana nisam čekala.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pinky misliš da mi moj običan ginekolog može napisati recept? Budu ga prihvatili u apoteci?
Ak da onda mi recept nije problem jer idem privatno pa će mi napisati.
Tablete mi se čine super i jednostavnije al negdje sam mislim čitala da ako ide u spreju na usta da kroz sluznice se bolje apsorbira u tijelo. Pa ne znam… 😏
Nadam se samo da mi nije sad prek zime jako nizak vitD i da ću ga moć fino dignut do postupka.
Isto se vadi natašte pa prije sub ne stignem vadit…eventualno možda sutra prije posla da odem. Baš sam sad nestrpljiva 🙈
Je, zato sam ja uzela ovaj kaj se cucla:)
Mislim da ti moze ginic dati recept, opca praksa moze sigurno. Uputnicu ti isto mogu dat i jedan i drugi. Ne znam stvarno zasto je to tolka drama, ono 150kuna kosta pretraga, tu negdje. Meni isto ginic nije htio dati uputnicu, ko da ga ne znam sto trazim🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji