Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    13. Veljača 2020. 11:17

Hvala pinky nemam pojma ni ja sto je, to mi prijateljica koja radi u ljekarni proslijedila kad sam bila trudna sad u ovoj vanmaternicnoj. Popiju se neke dvije tablete i jedino sto znam je da ima svega

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    13. Veljača 2020. 11:19

Ups, ne zove se tako, nego pre mama duo. Ja sam sebi to skratila u premam hahahah

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

PinkFairydust
    13. Veljača 2020. 11:22

Slee

Ups, ne zove se tako, nego pre mama duo. Ja sam sebi to skratila u premam hahahah

Evo izguglah, fakat ima svega sto je super, ali je folna u neaktivnom obliku. Ako nemas MTHFR sve 5, ako imas mutaciju onda bolje nesto drugo ili uz to piti jos aktivni folat od drugog proizvodaca

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    13. Veljača 2020. 11:25

avama

Cure hvala na savjetu.
    Pinkfairydustmeni su inace od transfera dali heparin. Ali sad si mislim ako sam imala biokemijske kao i prosli mjesec(cak i u prirodnom pokusaju) da ne bi trebalo cekati. A ja sam na svoju ruku pila andol prosli mjesec od ovulacije mozda je cak i to pomoglo. Mislim ne znam. Da li ide ko na sv duh ili vinogradsku hematologu?

Eh, sad ti je to pitanje, kao studije za sad pokazuju da ne utjece na implantaciju (to je vise da tebe ne strefi nesto dok su hormoni visoki), nego kao kasnije ta teombofilija radi komplikacije. A opet cini mi se ovako anegdotalno da je dosta cura uspjelo kad su im dali od starta heparin. Moze biti samo slucajno podudaranje, ne znam. Ne znam ti o hematolozima po duhu i vinogradskoj, moj je na rebru

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Slee
    13. Veljača 2020. 11:29

Hvala pinky, super je imati u ekipi ovako nekoga tko svasta zna! Nemam pojma imam li mutaciju, tek sad nakon ovog ciklusa krecemo sa svim pretragama, iako mi se cini da mi nitko tu pretragu nije spominjao

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Viola1
    13. Veljača 2020. 12:00

MakiST nadam se da se u toj jednoj krije pravi borac i da će ovaj put biti uspješno 🤞🍀
    Meto hvala na pitanju, dobro sam, faza čekanja još uvijek...ni sama ne znam što očekivati 🙄🙃
    Avama nadam se da će te beta ipak iznenaditi 🙏🤞
    Da li je bio transfer blastice ili? Oprosti, zaboravila sam...puno nas je pa ne mogu baš sve pohvatati 🙄
    Grizli uvijek je divno tvoj komentar pročitati, točno znaš što će nam dati nadu za dalje! ❤️ Uživaj draga sa svojom princezom! Sve najbolje vam želim! 💕😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• avama
    13. Veljača 2020. 12:08

Viola1 bio je transfer blastice. Nazalost mislim da je to to.

flower93
    13. Veljača 2020. 12:42

Danas sam napokon i ja podigla svoje lijekove i krecemo sa stimulacijom.. Dobila sam menopur 150 kojeg trebam koristiti 4 dana, onda ide uzv i odluka sto dalje.. Moj amh je  44 pmol/L, LH 7.0 a FSH 6.3, e sad - jel mislite da je to okej stimulacija za prvi postupak? Da vidimo kak reagiram uopce.. Naravno, doktora nije bilo kod preuzimanja lijekova pa ni ne znam razlog tih doza lijeka. U pon je uzv pa cu valjda vise znat. 

• maltezer
    13. Veljača 2020. 13:01

Blacky89

Nalasuper je pa ces za postupak biti slobodna… tako da se mozes posvetiti samo tome i 🤞 da odmah uspije!
    Meto kod mene sve standardno. Ne znam na čemu sam. A test ne mogu radit. Vise imam osjećaj da cu dobit mengu (puj puj puj)
    Ja ne znam žene, al meni ti utrici uopce ne usporavaju probavu. Kakam ko i inače (ko grlica 😂). Sise ne bole (njima čak niti brevactid ne pomaze 🤪)… pa jesam ja jebeni fenomen ili sta? Htjela bih neke nuspojave 😂😂😂

Blacky89 i meni utrići ne škode, kakam još i više..., cike ne bole ni malo, stiže menga oćito

• Blacky89
    13. Veljača 2020. 13:21

maltezer

Blacky89

Nalasuper je pa ces za postupak biti slobodna… tako da se mozes posvetiti samo tome i 🤞 da odmah uspije!
    Meto kod mene sve standardno. Ne znam na čemu sam. A test ne mogu radit. Vise imam osjećaj da cu dobit mengu (puj puj puj)
    Ja ne znam žene, al meni ti utrici uopce ne usporavaju probavu. Kakam ko i inače (ko grlica 😂). Sise ne bole (njima čak niti brevactid ne pomaze 🤪)… pa jesam ja jebeni fenomen ili sta? Htjela bih neke nuspojave 😂😂😂
    Blacky89 i meni utrići ne škode, kakam još i više…, cike ne bole ni malo, stiže menga oćito

Razumijem o čemu govoriš 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.