Ne stignem vas pratit.
Forum se ubrzai, a mi se raskokodakale🐓🙈😁 ja sam se nesto razbolila pa sam doma, imam previse vremena i samo gruntam🙄 visim na forumu i rujem po internetu i citam gluposti koje ne bih trebala😳🔫
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Mislim da se ne smiju vrkuta I marulja. I pripazit s onima koji imaju dosta kofeina.
Da slazem se , jer nakon ovulacije izaziva pobacaj.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Blacky, mojoj sestri je ginic kad joj je priopcio da ce dobit blizance natocio rakiju. Duplu, po jednu za svaku bebu😂 Mrva alkohola je nekad manje zlo nego stres:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Mislim da se ne smiju vrkuta I marulja. I pripazit s onima koji imaju dosta kofeina.
To su vec neki cajevi koje nisam nikad ni probala.
Kak veli pink, moja menta je u sigurnoj zoni hehe 😉
Al kakve sam ja srece, sve pitam i pusem na hladno
Ne stignem vas pratit.
Forum se ubrzai, a mi se raskokodakale🐓🙈😁 ja sam se nesto razbolila pa sam doma, imam previse vremena i samo gruntam🙄 visim na forumu i rujem po internetu i citam gluposti koje ne bih trebala😳🔫
A neka ste :) , pratim vas koliko stignem, tu i tamo se ubacim sa informacijomm iz svog iskustva možda pomogne. Pocela sam radi, bolovanje gotovo, blastice se nisu primile.
To su vec neki cajevi koje nisam nikad ni probala.
Kak veli pink, moja menta je u sigurnoj zoni hehe 😉
Al kakve sam ja srece, sve pitam i pusem na hladno
Znam, svasta prolazis pa neces reskirat. Ja sam probala i odustala, ne volim cajeve pa se ne mogu naterat pit.
Supergirl to što ti je čas hladno pa čas vruće može biti simptom trudnoće, tako je meni bilo tjedan dana prije bete..
Di je taj drugi testić? Slikaj ga da ga vidimo 😊
Grizli Hvala ti draga.. lijepo od tebe što nas obilaziš i uhvatiš vremena za sve nas pored male bebice 🥰 uživaj sa svojom curicom, šaljem vam puno pusa i zagrljaja 💞💞
https://postimg.cc/S27VW5t9
😁😁😁😁
Ne stignem vas pratit.
A neka ste :) , pratim vas koliko stignem, tu i tamo se ubacim sa informacijomm iz svog iskustva možda pomogne.Pocela sam radi, bolovanje gotovo, blastice se nisu primile.
Tigrice, bas mi je zao ☹
Blacky, mojoj sestri je ginic kad joj je priopcio da ce dobit blizance natocio rakiju. Duplu, po jednu za svaku bebu😂 Mrva alkohola je nekad manje zlo nego stres:)
Piva opušta živce nebi bilo loše, za opustanje od stresa i bolju implantaciju
Ne stignem vas pratit.
A neka ste :) , pratim vas koliko stignem, tu i tamo se ubacim sa informacijomm iz svog iskustva možda pomogne.Pocela sam radi, bolovanje gotovo, blastice se nisu primile.
Tigrice, bas mi je zao ☹
Hvala. Imam jos jednu blasticu zaleđenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji