Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    13. Veljača 2020. 19:54

Tigrica

Ne stignem vas pratit.

Forum se ubrzai, a mi se raskokodakale🐓🙈😁 ja sam se nesto razbolila pa sam doma, imam previse vremena i samo gruntam🙄 visim na forumu i rujem po internetu i citam gluposti koje ne bih trebala😳🔫

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Tigrica
    13. Veljača 2020. 19:54

Slee

Mislim da se ne smiju vrkuta I marulja. I pripazit s onima koji imaju dosta kofeina.

Da slazem se , jer nakon ovulacije izaziva pobacaj. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

PinkFairydust
    13. Veljača 2020. 19:56

Blacky, mojoj sestri je ginic kad joj je priopcio da ce dobit blizance natocio rakiju. Duplu, po jednu za svaku bebu😂 Mrva alkohola je nekad manje zlo nego stres:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Supergirl
    13. Veljača 2020. 20:07

Tigrica

Slee

Mislim da se ne smiju vrkuta I marulja. I pripazit s onima koji imaju dosta kofeina.

To su vec neki cajevi koje nisam nikad ni probala.
    Kak veli pink, moja menta je u sigurnoj zoni hehe 😉
    Al kakve sam ja srece, sve pitam i pusem na hladno

Tigrica
    13. Veljača 2020. 20:08

PinkFairydust

Tigrica

Ne stignem vas pratit.

Forum se ubrzai, a mi se raskokodakale🐓🙈😁 ja sam se nesto razbolila pa sam doma, imam previse vremena i samo gruntam🙄 visim na forumu i rujem po internetu i citam gluposti koje ne bih trebala😳🔫

A neka ste :) ,  pratim vas koliko stignem, tu i tamo se ubacim  sa informacijomm  iz svog iskustva možda pomogne. Pocela sam radi, bolovanje gotovo, blastice se nisu primile. 

Tigrica
    13. Veljača 2020. 20:10

Supergirl

Tigrica

Slee

To su vec neki cajevi koje nisam nikad ni probala.
    Kak veli pink, moja menta je u sigurnoj zoni hehe 😉
    Al kakve sam ja srece, sve pitam i pusem na hladno

Znam,  svasta prolazis pa neces reskirat. Ja sam probala i odustala, ne volim cajeve pa se ne mogu naterat pit. 

Supergirl
    13. Veljača 2020. 20:11

Samo_Sanja

Supergirl to što ti je čas hladno pa čas vruće može biti simptom trudnoće, tako je meni bilo tjedan dana prije bete..
    Di je taj drugi testić? Slikaj ga da ga vidimo 😊
    Grizli Hvala ti draga.. lijepo od tebe što nas obilaziš i uhvatiš vremena za sve nas pored male bebice 🥰 uživaj sa svojom curicom, šaljem vam puno pusa i zagrljaja 💞💞

https://postimg.cc/S27VW5t9
    😁😁😁😁

Supergirl
    13. Veljača 2020. 20:13

Tigrica

PinkFairydust

Tigrica

Ne stignem vas pratit.

A neka ste :) , pratim vas koliko stignem, tu i tamo se ubacim sa informacijomm iz svog iskustva možda pomogne.Pocela sam radi, bolovanje gotovo, blastice se nisu primile.

Tigrice, bas mi je zao ☹ 

Tigrica
    13. Veljača 2020. 20:13

PinkFairydust

Blacky, mojoj sestri je ginic kad joj je priopcio da ce dobit blizance natocio rakiju. Duplu, po jednu za svaku bebu😂 Mrva alkohola je nekad manje zlo nego stres:)

Piva opušta živce nebi bilo loše, za opustanje od stresa i bolju implantaciju 

Tigrica
    13. Veljača 2020. 20:15

Supergirl

Tigrica

PinkFairydust

Tigrica

Ne stignem vas pratit.

A neka ste :) , pratim vas koliko stignem, tu i tamo se ubacim sa informacijomm iz svog iskustva možda pomogne.Pocela sam radi, bolovanje gotovo, blastice se nisu primile.

Tigrice, bas mi je zao ☹

Hvala. Imam jos jednu blasticu zaleđenu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.