Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    27. Veljača 2020. 10:52

TajTaj

Hvala ti ❤ Umjesto da ja tebe utjesim i kažem ti da će sve biti u redu kad si na početku svoga puta, ti tješiš mene. Toliko me neka melankolija uhvatila nakon ovog neuspjeha, da uopće ne znam odakle izvući pozitivu za sljedeći put… Imam još taj jedan ČUDAN jajovod, pa valjda nije još ni prirodna mogućnost isključena. Valjda bi ga izvadio zajedno s ovim desnim da k vragu uopće ne valja… Nemam pojma. Totalno sam zbunjena od tih svih višesmislenih zaključaka. Čini mi se kao da sam slučaj koji ni doktori ne razumiju…

Ma nije bitno tko koga tjesi,dok god smo si mi ovdje medjusobno podrska😉🥰
    Realna sam i spremna na sve i svasta,vec sam nekako to prihvatila da prirodno ne ide i da ce ovo biti nas put!
    Ne bojim se boli,ne bojim se postupaka koji me cekaju, izdrze ljudi i gore od ovoga...samo se bojim neuspjeha!
    Da ce nam se zivoti svesti na zacarani krug od iscekivanja postupaka do iscekivanja bete,a da postoji mogucnost kako cemo na kraju svega ostati praznih ruku!
    Ali...ne zelim tako misliti i unaprijed razmisljati o komplikacijama!
    Prepreke cemo rjesavati jednu po jednu  kad/ako dodju!
    Ako ti je to sve previse,pauziraj,odmori se malo,posvetite se ti i muz jedno drugome,pa onda u novi postupak jos jaci i jos hrabriji!
    Nemas nista ni od toga da se forsiras,ako nisi spremna za to u ovom trenutku!
    Tvoja beba treba zdravu i sretnu mamu😊🥰

Nala33
    27. Veljača 2020. 10:54

Arwen87 hvala ti. Korak po korak i nema predaje ❤️

27. Veljača 2020. 11:00

Arwen87

TajTaj

Hvala ti ❤ Umjesto da ja tebe utjesim i kažem ti da će sve biti u redu kad si na početku svoga puta, ti tješiš mene. Toliko me neka melankolija uhvatila nakon ovog neuspjeha, da uopće ne znam odakle izvući pozitivu za sljedeći put… Imam još taj jedan ČUDAN jajovod, pa valjda nije još ni prirodna mogućnost isključena. Valjda bi ga izvadio zajedno s ovim desnim da k vragu uopće ne valja… Nemam pojma. Totalno sam zbunjena od tih svih višesmislenih zaključaka. Čini mi se kao da sam slučaj koji ni doktori ne razumiju…

Realna sam i spremna na sve i svasta,vec sam nekako to prihvatila da prirodno ne ide i da ce ovo biti nas put!
    Ne bojim se boli,ne bojim se postupaka koji me cekaju, izdrze ljudi i gore od ovoga…samo se bojim neuspjeha!
    Da ce nam se zivoti svesti na zacarani krug od iscekivanja postupaka do iscekivanja bete,a da postoji mogucnost kako cemo na kraju svega ostati praznih ruku!
    Ali…ne zelim tako misliti i unaprijed razmisljati o komplikacijama!
    Prepreke cemo rjesavati jednu po jednu kad/ako dodju!
    Ako ti je to sve previse,pauziraj,odmori se malo,posvetite se ti i muz jedno drugome,pa onda u novi postupak jos jaci i jos hrabriji!

Arwen87, ti si izgleda baš neka jako, jako super cura 🙂 Ja ti od srca želim svu sreću 🍀🍀❤

Vita26
    27. Veljača 2020. 11:07

Arwen87
    Nisi ti kriva ni bilo kod od nas koj prolazi sve ovo,da bi ostvario trudnocu i imao je svoju porodicu,iztina je da danas imaju ljudi koji ne zeli djecu imali smo i u Os mi idemo na postupak a ona lezi dosla pobaciti,grozno..Mi znamo i da crkva je protiv ovo kao ako ne ide prirodno inda ne trebamo ni imati a isto tako mi je krivo sto crkva se bavi politikom i pranje novca a nama soli pamet.a kao nema djece.
    Jos nacin zivota i ova brzina danas sve to utcjece na nas.bice sve dobro moramo vjerovati i boriti za nadu mrvicu..
    Cak mi je kolegica bila nazvala koja ostala trudna ,kaze joooj dta da radim meni su rekli da mi koje bili na potpomognuta.oplodnju nemamo prava na porodiljni ili komplikacije..samo sam pitala koja ti je to tuka rekla?odvratno su ljudi.
    Ja dam njo objasnila da nije bitno kako si ostala trudna zi imas prava kao svaka zena..stvarno ova pola godine od kako sam u ovom.svasta sam cula i vidjela

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Arwen87
    27. Veljača 2020. 11:51

Nala33

Arwen87 hvala ti. Korak po korak i nema predaje ❤️

Naravno❤️😘

vuky
    27. Veljača 2020. 11:55

Vita drzi se i nadam se da ce sada to biti to! 
    Sto se tice osjecaja, ja u zivotu nisam bila ovoliko tuzna i mislim da to sigurno nije dobro ni za postupke, ni za eventualno prirodno zatrudniti no kako to promjeniti? Prepostavljam da sa svakim neuspjehom imamo sve vise straha i sve manje nade... ne znam... imam jednu frendicu koja je mlada od mene i ne zeli djecu ( bar sada, iako je uvjerena da ih nece htjeti nikada) i pomislim si, nemoj to ni govoriti jer ne daj Boze, ovakav put ako pozelis nekada...
    TajTaj ja sam se nakon prvog postupka osjecala gore nego sada, ja sam bila uvjerena da cu ostati pdmah trudna sa blizancima, nije bilo upitnika u mojoj glavi da necemo uspjeti... i onda TRES... bas sam bila lose, mislila sam da nema sanse da opet ovo prolazim i samo sam mislila kako su hrabre ove zene koje idu vise puta u postupak .... Kad isprocesiras sve osjecsje i sve to, biti ces opet spremna za ponovo... Ja sam nakon ovog sad neuspjeha toliko zagrizla da zelim odmah opet... i opet i opet dok ne bude... ili dok ne padnem...:/

Arwen87
    27. Veljača 2020. 11:55

TajTaj

Arwen87

TajTaj

Hvala ti ❤ Umjesto da ja tebe utjesim i kažem ti da će sve biti u redu kad si na početku svoga puta, ti tješiš mene. 

Arwen87,ti si izgleda baš neka jako, jako super cura 🙂 Ja ti od srca želim svu sreću 🍀🍀❤

Hvala ti na tako lijepim rijecima!❤️
    A ti si jedna divna i hrabra zena,i zelim ti cim prije da budes okrugla i debela iz najljepseg moguceg razloga😃❤️🥰

27. Veljača 2020. 12:06

Nadalice, zanima me donacija jajne stanice, a kako se kod nas ne pise puno o austriji a ja ne znam jezik da pogledam po njihovim forumima. Kakva su iskustva, koliko donorice dobiju stanica, embrija? Je li samo ona kedna klinika u Klegenfurtu to radi ili ima jos koja? Jvala ti. 
    Lemon vecinom idu u Makedoniju jer je sve pokriveno preko HZZO u odnosu na cesku, a kazu da stanice za razliku od sperme gube na kvaliteti zamrzavanjem pa sam to odmah otpisala.
    Flower ima li novosti

flower93
    27. Veljača 2020. 12:15

Evo curke, dobila 18 jajnih stanica 💪 sad treba vidjet samo kak ce ic oplodnja.. Suprug mi je bil smijesan haha, kaze da nakon sto je predao materijal u casici da mu je sestra rekla "gospodine slobodni ste, bili ste jako dobri" 😀 

27. Veljača 2020. 12:19

Samara

Flower kako je prošlo? Ja imam 5 jajnih

Nek se svih 5 oplodi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.