Ja samo znam da zelimo ubrzo TESTOVE!!!!!!!! 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobar dan drustvo❤ Evo sutra krecem s pikanjem inekcijama i morat cu sama se pikat i jako me to plasi,jel to boli i kako je molila bi da mi objasni tko zna kako je 😳hvala😘
MTB mislim da se tvoj test ovdje čeka više nego išta 😂
I ja jedva čekam da ga napraviš ali vidim da se ne daš 🙈
A ovo za prezime 😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobar dan drustvo❤ Evo sutra krecem s pikanjem inekcijama i morat cu sama se pikat i jako me to plasi,jel to boli i kako je molila bi da mi objasni tko zna kako je 😳hvala😘
Ma nije strasno, sve ovisi što si dobila ali evo rekovelle meni ide sad već kao od šale, ni ne osjetiš..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja samo znam da zelimo ubrzo TESTOVE!!!!!!!!🤗🤗🤗
Sam ti pišaj, tvoji su sigurno pozitivni
💔💔💔
Jadranka_, woooohooo, počelo je počelooo.
Nije teško, ne boli nego ali neke od njih peckaju, da bi ti objasnili moraš nam reći što ćeš uzimati i koliko?
Prvi dan je malo čudno, nakon toga je zabavno, na kraju ti fali
💔💔💔
Evo mene sa pregleda. Jedan je velik 5 mm i srceko je tu i sve je idealno ❤❤🙏🙏! Kod drugog je malo jos nejasna situacija, ž.v. i g.v. je savrsenog oblika, kao preslikano iz knjige, prosli put se nije cisto vidjelo, sad je sve super vidljivo, samo ne moze pronaci bebu niti uhvatiti srceko, kaze dr. da to ne mora biti lose i da necemo nista otpisivat jer postoji velika mogucnost da se sakrio uz rub, pa ga ne moze ultrazvukom uhvatit, za 7 dana ponovno idem na kontrolu, pa cemo vidjet 🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤!
more2309, ma predivno, bas si mi uljepsala dan! 😊🥰😘 drzim fige i za ovog drugog malca koji se ocigledno igra skrivaca! 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB to jepregnancy brain 🤣
Jadranka ma to je ništa, prva pikica će ti bit stresna, onda kad se ufuraš pitat ćeš se što si se toliko plašila. 🙏🏼
Da, da, ova moja šestodnevna mrvica mi toliko energije oduzima, da već sad postajem glupasta
Vjerojatno me lupa neki adrenalin od progesterona ili svega ovog, osjećam se cijeli dan malo pijano.
💔💔💔
Nikitta, niti ne poznajem nikoga tko je zaražen, nikakvog kontakta sa zaraženima nisam imala, kako ne radim nisam baš ni inače nešto s ljudima u kontaktu, čak ni u trgovinu više ne idem svaki dan nego jednom tjedno. Jedino taj razgovor za posao prošli tjedan sa strancima, ali jbm-u nismo bili baš blizu jedni drugima. A i pijem matičnu, vitamin d, e, c, cink....ma jebem mu sve ako sam je uspjela pokupit. Nego mi sad radi 100 drugih sranja, dok ne dobijem nalaz ne smijem nigdje, a osim za prirodnjak sam naručena i na mamografiju i u onkologice, a znamo svi koliko se kod nas čekaju termini. Nego koliko nas je samo tu sa tim glavoboljama ovih dana, i Tanja i Meto.
Bozma, pa ako se sutra testiraš, vjerojatno ćeš isti dan dobiti rezultate...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji