Ja sam kod Podobnika, odnosno bila sam jer sam sad u nekom procesu za donaciju. U druge klinike nisam ni isla- nit privatno nit državno. Odnosno, prvi pregled na humanoj r. je bio na Petrovoj, ali nakon poraznog amh, odlučili smo odmah privatno.
Dr A je izvrstan, čula sam samo rijeci hvale o njemu i prije nego sam tamo došla na preporuku prijateljice.
Koliko sam pročitala, on je prije radio na VV i žene koje su tamo bile kod njega su zadovoljne.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Jutro cure
Da li je koja od vas imala grceve u maternici koji traju po par sekundi ? Zadnja dva dana mi se to desi dva do tri puta tokom dana i noci…
Inace danas mi je 6 dan od transfera dvije morule..
Nadam se da to nije pocetak dolaska vjesticeTinaa, ja imam svako toliko neke grčiće i senzacije u trbuhu, a kako sam ja sigurno trudna, onda si i ti
I meni je šesti dan. Kad namjeravaš pišnuti test?NadimakMTBoo bas si.me utjesila , vec sam misla stize vjestica nedaj Boze..
Nisam planirala uopce radit test, ako izdrzim do Bete..
Znaci i kod tebe takvi grcici, malo intezivnija bol
Da, s tim da mi PMS ne izgleda tako (a i puno mi je prerano za mengu, iako, nakon svih ovih pilula i svega, tko zna na što mi ciklus liči).
S tim da su mi neki grčevi čak malo više, ne skroz dole prema pubičnoj kosti pa sam išla guglati da vidim kako je točno maternica postavljena
💔💔💔
Jutro cure
Da li je koja od vas imala grceve u maternici koji traju po par sekundi ? Zadnja dva dana mi se to desi dva do tri puta tokom dana i noci…
Inace danas mi je 6 dan od transfera dvije morule..
Nadam se da to nije pocetak dolaska vjesticeTinaa, ja imam svako toliko neke grčiće i senzacije u trbuhu, a kako sam ja sigurno trudna, onda si i ti
I meni je šesti dan. Kad namjeravaš pišnuti test?NadimakMTBoo bas si.me utjesila , vec sam misla stize vjestica nedaj Boze..
Nisam planirala uopce radit test, ako izdrzim do Bete..
Znaci i kod tebe takvi grcici, malo intezivnija bol
Da, s tim da mi PMS ne izgleda tako (a i puno mi je prerano za mengu, iako, nakon svih ovih pilula i svega, tko zna na što mi ciklus liči).
S tim da su mi neki grčevi čak malo više, ne skroz dole prema pubičnoj kosti pa sam išla guglati da vidim kako je točno maternica postavljena
Mene je nakon transfera sve zatezalo, boljelo me oko pupka, bio mi napuhan i stegnut trbuh. I bila sam trudna. A kada sam prirodno bila trudna nisam imala apsolutno nikakve simptome, 0 bodova. Cak sam se na dan ocekivane m vozila na motoru a vanka je bilo 10 stupnjeva. Tako da su ti simptimi nakon svjezeg ivfa bas zeznuti, mislim da to vise bude posljedica punkcije i brda hormona.
Sanjich i minilu, vi ste onda skupa bile danas?
Nemoj bit razocarana, tako sam ja prosli put jer moje dr.nije bilo, na kraju opet dobro ispalo. Jedino eto to mi bas nije drago sto kad si kod drugoga oni nista ne dodaju niti oduzimaju od terapije nego samo izmjere i vozi dalje. Ali mislim da nije mimica mjerilo 😂 moje je prosli put mjerio 20 minuta, ja sretna, mislim se kako sigurno ima folikula kao u prici kad toliko mjeri, pitam ima li ih, kaze on ima ima, pa koliko, dosta.To dosta su bila 4 folikula 😂. A za ta ista 4 je Mrsic rekao: ovo je prelose, nema nista, slaba reakcija, ovo je za odustat 😂. Ako se bas brines probaj svom doktoru poslat mail ili poruku.
Meto eto takva je i moja glavobolja. Tablete ne pomazu, neofen, voltaren, brufen. Sve sam probala i pomogla mi je jedino inekcija kod doktora. Nesto sa Tram... je spominjao. A bol....kao ono nakon najgoreg mamurluka pa to traje danima bez prestanka. Sutra sam na testiranju. Sad mi sve drugo pada u vodu zbog testiranja, jer sad ne smijem nigdje dok se ne dokaze da sam negativna.
More2309 odlicne vijesti.
Tuma, hvala. Danas se bacam na pisanje mailova. I ona druga klinika, tj.doktor je odgovorio, ali vjerojatno ga bas ne ide engleski. Nista nisam shvatila iz maila 😂. A mozda mene ne ide 🙈
NadimakMTB planiras radit test ?
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure VV mi još nije odgovorio, a gin.mi danas ne radi dali da prekinem sa utrogestanom..
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Piky ako su doktori 100% sigurni da srčane radnje nema prekidaj uzimanje utrogesta, zašto bezveze da mučiš tijelo, prije će ti menga doći i nadam se prirodno čišćenje..
Sortiraj odgovore
Najstariji