little123, na vrijeme ste krenuli. Mladi ste, u najboljim godinama, s dobrim nalazima - vi ćete nam pojačati statistiku
Sanjich, samo opušteno. Nije ni hiper najgora stvar na svijetu, onda bi možda imala hrpicu smrzlića. A do onda, navijat ćemo da do hipera ne dođe. Ovdje je dosta cura pisalo lijepe savjete oko te teme.
💔💔💔
Cure, držite se danas, uz vas smo ❤️
Haha noćas se svašta sanjalo
Moram se upisati i na tu listu, ja sam pred jutro imala neki ludi san, ni prepričati ga ne mogu
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Lucija zelim ti mirne zivce da sve brzo prodje i sto brzi oporavak. ❤️
Piky zao mi je❤️ moj savjet da pitas da ti daju uterotonice (injekcije za stezanje maternice) da se krenes cistiti sama, da ne moras na kiretazu. .
Cure sa biokemijskim- zao mi je❤️ Nek to bude vjetar u ledja za dalje da je iduci put onaj pravi.
Mtb neces test, ha? A vadit betu danas mozda? 😁
Ma ujutro ces ti njega piskiti, neces da priznas😜😘
Bozma mene zanima tvoj nalaz za koronu jer mene jbma glava rastura vec danima, tbl ne pomazu jer je neka tupa bol koja okruzuje cijelu glavu. . Moji su svi imali temp 1dan, meni nista😂
Blacky jel onda ides ovaj mj u fet il je pauza? Zbog trenutnog stanja u os zbog korone. .
Nikitta ti si moja zena lavica❤️
Ja sam dobro, nista bolje ni gore od toga🙆
Imala sam teske dane sad iza sebe, sad je hvala Bogu sve super. Sekina malecka zavrsila u bolnici, prvi rodjendan tamo docekala😔
Pravim plan za novi postupak, muz mi rekao da probam barem malo odmaknut se od tog jer cu poludit🙈 Zivot mi se stvarno sveo na transfere, bete i pikice, moram poraditi na drustvenom zivotu podhitno🙄
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sretno danas svima ❤ MTB nas uvijek lijepo podsjeti na koga posebno mislimo danas. Čekamo vijesti i šaljemo pozitivu ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sta ste morali napravit od pretraga? Jeste dosli kod njega na konzultacije sa svim nalazima ili?
Nisam sigurna da li mene pitaš, pa ako da, eto :)
Mi smo došli da gotovo svim nalazima jer smo u prošloj klinici imali nekoliko neuspjelih postupaka, pa smo jednostavno htjeli pokušati drugdje i vidjeti da li neki drugi dr ima neku bolju ideju.
Dr Grbavac nas je dopao kad smo se zapisali u Ivf.
Od nalaza smo morali ponoviti samo markere kojima nam je skoro pa istekao rok.
Pretrage su ti više manje iste kod svih:cervikalni brisevi(kod njih mogu biti stari do godine dana),papa test isto, markeri na hepatitis, hiv, sifilis(traju 2 godine), krvne grupe, spolni hormoni, štitnjača, amh, spermiogram.Mislim da je to osnovno +dokumenti od prošlih postupaka ako netko ima.Mi smo uz to imali i još neke, ali nemoj se zamarati s tim, samo korak po korak 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
little123, na vrijeme ste krenuli. Mladi ste, u najboljim godinama, s dobrim nalazima - vi ćete nam pojačati statistikuSanjich, samo opušteno. Nije ni hiper najgora stvar na svijetu, onda bi možda imala hrpicu smrzlića. A do onda, navijat ćemo da do hipera ne dođe. Ovdje je dosta cura pisalo lijepe savjete oko te teme.
Sanjich slazem se! Bit ce to dobro, tu je bilo nešto savjeta kako pokušati spriječiti hiper. Ali puno folikula je super ❤ sve ostalo će se posložiti...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTB 🤪nije danas FET. Danas je bio ultrazvuk da vidimo kakav je endometrij. Naravno nije jos dovoljno dobar. 7DC mi je tek. Moram jos u ponedjeljak na ultrazvuk i dobila Progynova vaginalete + Estrofem flaster. A FET ce biti 9.11.🤞🤞🤞
MTB 🤪nije danas FET. Danas je bio ultrazvuk da vidimo kakav je endometrij. Naravno nije jos dovoljno dobar. 7DC mi je tek. Moram jos u ponedjeljak na ultrazvuk i dobila Progynova vaginalete + Estrofem flaster. A FET ce biti 9.11.🤞🤞🤞
Nisu ti škodile dobre želje ni danas
Hvala na ispravci. I slobodni vi i inače čitajte moje liste pa ispravite ako nešto pogrešno napišem. Ipak je meni trudnici malo mozak na izdisaju
💔💔💔
Nisu ti škodile dobre želje ni danas
Hvala na ispravci. I slobodni vi i inače čitajte moje liste pa ispravite ako nešto pogrešno napišem. Ipak je meni trudnici malo mozak na izdisaju
Ma naravno. Lijepe zelje uvijek dobro dodu. Pa tako i tebi onda zelimo veliku betu i plus 😊❤
Cure, molim vas za savjet.
Sutra imam pregled endokrinologa. Dr mi je ordinirala tablete 75mg, a vikendom 100mg i ja sam vadila lrv nakon 2tj i TSH mi je bio 0.13. Nisam mogla dobiti dr, a med. sestra rekla da mi je terapija prejaka i da misli da i vikendom pijem 75mg i ja sam tako i napravila. Danas sam vadila krv i TSh je 0.55.
Šta mislite da li da kažem doktorici da sam na svoju ruku smanjila dozu ili da se pravim da sam pila po preporuci? Bojim se da se ne naljuti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji