Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    29. Listopad 2020. 11:30

Evo mene sa pregleda. Jedan je velik 5 mm i srceko je tu i sve je idealno ❤❤🙏🙏! Kod drugog je malo jos nejasna situacija, ž.v. i g.v. je savrsenog oblika, kao preslikano iz knjige, prosli put se nije cisto vidjelo, sad je sve super vidljivo, samo ne moze pronaci bebu niti uhvatiti srceko, kaze dr. da to ne mora biti lose i da necemo nista otpisivat jer postoji velika mogucnost da se sakrio uz rub, pa ga ne moze ultrazvukom uhvatit, za 7 dana ponovno idem na kontrolu, pa cemo vidjet 🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    29. Listopad 2020. 11:35

Belaaa

Picky i Lucija07 drzite mi se i mislim na vas i molim
    Sve ostale cure danas svu srecu zelim i u mislima ste mi❤️ sve 🙏
    Ja sam onako malo smirenija ali u strahu malo sam danas osijetljiva mami mi je godisnjica 4 godine da je nema 💔 i onda sevega skupi u dusi i srcu
    Divne smo mi i hrabre zene i sta sve prodjemo i prezivimo i opet skupimo snagu za dalje i koliko je lipo kad jedna drugoj dajemo potporu savjet podrsku pomoc pa nema veceg djela pred Bogom od toga a i ne znamo se i vjerujem da ce nam svima dati blagoslov svakoj bez obzira na krizeve koje prolazimo opet ce se vratiti dobro jer cinimo dobro
    Drage moje i divne zene hvala Bogu sta postojite i sta me uputija na ovi forum❤️🙏

Draga vjerujem da si danas posebno emotivna, to je normalno i znam da ti sad fali mamina podrska kroz ovu tesku situaciju koju nazalost prolazis, ali ja sam sigurna da je mama tvoj anđeo cuvar koji je uvijek uz tebe, te se moli i cuva tebe i tvoju bebicu 🙏🙏🍀🍀🤞🤞❤❤! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

29. Listopad 2020. 11:36

Sanjich🤞🤰

Ana26

Cure, molim vas za savjet.
    Sutra imam pregled endokrinologa. Dr mi je ordinirala tablete 75mg, a vikendom 100mg i ja sam vadila lrv nakon 2tj i TSH mi je bio 0.13. Nisam mogla dobiti dr, a med. sestra rekla da mi je terapija prejaka i da misli da i vikendom pijem 75mg i ja sam tako i napravila. Danas sam vadila krv i TSh je 0.55.
    Šta mislite da li da kažem doktorici da sam na svoju ruku smanjila dozu ili da se pravim da sam pila po preporuci? Bojim se da se ne naljuti.

Ja na tvom mjestu ne bi rekla.. Jer je to totalno nepostivanje doktora… I ti nemozes ni znat da je on porastao jer si ti smanjila na svoju ruku.. Mozda je bas trebalo proci neko vrijeme da se on sam krene vracat u normalnu vrijednost..
    Ne znam zasto itko na svoju ruku mijenja i remeti doktorima planove.. Ako ne vjerujes doktoru onda ga mijenjas a ne postajes sam svoj lijecnik… Moje misljenje…

Oprosti, ali to nije ni slicno doziranju terapije za štitnjaču. Štitnjaca je jako osjetljiv organ i tko nema s njom problema ne zna kako je zivjeti s tim. Ubrzan rad stitnjace je stres za organizam i uzrokuje mnoge probleme, pogotovo kad tsh seta iz hipo u hiper. Dakle, Ana26 reci doktorici da si makla tih 100mg i ako ti bilo sta kaze, mijenjaj je, zvala si je, nisi je mogla dobiti. A svaki dan ti je bitan jer ides u postupak. Ja pijem terapiju vec 8 godina i ponekad kada kontroliram tsh i bude mi u nekim mini odstupanjima sama sebi promijenim sa 50 na 75 ili obrnuto. 

29. Listopad 2020. 11:40

more2309

Evo mene sa pregleda. Jedan je velik 5 mm i srceko je tu i sve je idealno ❤❤🙏🙏! Kod drugog je malo jos nejasna situacija, ž.v. i g.v. je savrsenog oblika, kao preslikano iz knjige, prosli put se nije cisto vidjelo, sad je sve super vidljivo, samo ne moze pronaci bebu niti uhvatiti srceko, kaze dr. da to ne mora biti lose i da necemo nista otpisivat jer postoji velika mogucnost da se sakrio uz rub, pa ga ne moze ultrazvukom uhvatit, za 7 dana ponovno idem na kontrolu, pa cemo vidjet 🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤!

Bravo, lijepe vijesti i pozitiva na maksimumu do sljedeceg tjedna da se pokaze i druga bebica 🤞👶👶❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 11:40

more2309, to nam je trebalo, lijepe vijesti 
    Sunačca mala slatka, nisu uljepšala dan samo mami, nego i svima nama 
    Ana26, ma nemaj straha. Nemoj lagati, bitno je da doktorica zna točno što si uzimala. Sad će ti prilagoditi terapiju i to je to. Nisu doktori bezgrešni bogovi, imala si razloga promijeniti sitno terapiju, i pokazalo se kao dobro. Ako će itko nagrabusiti radi toga, ti ćeš i tvoje tijelo, ne ona, tako da se nema razloga ljutiti niti vrijeđati. 

💔💔💔

29. Listopad 2020. 11:41

Belaaa

Picky i Lucija07 drzite mi se i mislim na vas i molim
    Sve ostale cure danas svu srecu zelim i u mislima ste mi❤️ sve 🙏
    Ja sam onako malo smirenija ali u strahu malo sam danas osijetljiva mami mi je godisnjica 4 godine da je nema 💔 i onda sevega skupi u dusi i srcu
    Divne smo mi i hrabre zene i sta sve prodjemo i prezivimo i opet skupimo snagu za dalje i koliko je lipo kad jedna drugoj dajemo potporu savjet podrsku pomoc pa nema veceg djela pred Bogom od toga a i ne znamo se i vjerujem da ce nam svima dati blagoslov svakoj bez obzira na krizeve koje prolazimo opet ce se vratiti dobro jer cinimo dobro
    Drage moje i divne zene hvala Bogu sta postojite i sta me uputija na ovi forum❤️🙏

Bela ❤️ iako mama nije s tobom sigurna sam da pazi na tebe i daje ti dodatnu snagu za sve sto prolazis ❤️❤️

• more2309
    29. Listopad 2020. 11:46

Ana 26 nemas razloga nista skrivat, lijepo joj objasni situaciju, nema se ona razloga nista ljutit niti predbacivat, pokusala si dobit doktoricu, nisi je mogla dobit i napravila si ono sto si mislila da je najbolje u toj situaciji. Da si mogla dobit doktoricu, normalno da bi napravila onako kako ti ona kaze, ali je nisi mogla dobit. 
    Hvala vam cure ❤❤❤😘😘😘😘

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

manemoj
    29. Listopad 2020. 11:47

more2309

Ovo su baš vijesti koje su nam trebale 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nada 🍀
    29. Listopad 2020. 11:48

More to su sjajne vijesti, neka bebice i dalje napreduju dobro, i drugi mali borac će se sigurna sam uskoro javiti, možda je samo malo sramežljiv 😊❤️❤️🍀🍀
    Bela grlim te, sigurna sam da te tvoja mama pazi i gleda odozgo, nedavno smo pričali o znakovima, ja sam doživjela puno trenutaka u životu kada sam mogla dobro nadrljati a kao da ne neko spasio. Stalno pomislim na mog tatu i na mog andjela koji paze na mene... Zapali svjećicu, prolistaj album, pričaj mami danas malo čuće ona tebe ❤️❤️
    Lucija čekamo da se javiš ❤️

Tuma
    29. Listopad 2020. 11:51

Bozma Zove ti se Centrum voor Reproductieve Genneskunde Ziekenhuis Brussel, Adresa je Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel, Mislim da je kvart Jette. Sama bolnica nema svoje donose nego surađuju s anonimnom donosimo bolničkom i sve oni srede. Eto to mi je napisala. 
    More lijepo je čuti malo dobrih vijesti 🥰 super!

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.