Dobro jutro cure..
Držim fige svima za danas..
Svima s tužnim i teškim vijestima.. cure vi ste lavice prave. Ja se sjećam kad smo imali biokemijsku.. pa i muž i ja smo dva dana plakali non stop koliko smo se povezali s nečim što je očito bila samo crtića na testu tako da ne mogu ni zamisliti bol koju osjećate.. ono što iz iskustva znam je da je u teškim situacijama samo vrijeme pravi lijek.. dajte si vremena, kako MTB kaže budite nježne prema sebi.. nije kraj dok nije dobro..
Što se tiče traženja pomoći i inače u životu mislim da se svatko treba brinuti i za svoje fizičko a još više psihičko zdravlje i ne vidim tu nikakvu razliku.
Mene je jučer dr preugodno iznenadio. Kad sam sjela prvo me pitao kako se nosim sa svim ovim, kako se držim psihički? I onda smo se napricali na tu temu, ja se baš otvorila, on me saslušao malo savjetovao.. jako lijepo 😊
A što se snova tiče.. ajme meni, mene uopće sram reći šta sanjam svaku večer od kad sam na hormonima.. znači probudim se ujutro i bude mi neugodno same sebe 🙈😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage cure! Sretno svima ko danas ima preglede, aspiracije, transfere, folikulometrije, a posebno drzim fige luciji da sve prođe kako treba ! .
Maja555 cekam M, trebala bi za vikend dobiti, prvi uzv je 7.dan ciklusa! Uzasno mi sporo vrijeme sad prolazi...jedva cekam krenit
Mtb to su stvarno ludi snovi,mora da je neki znak 😂🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTBsnovi. Aj daj pišni više taj test
Neću, tek je šesti dan.
💔💔💔
Stvarno MTB ajde pisni jedan da nas razveselis 😁😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro cure moje najdraze, hvala svima sto smo si podrska i sta smo tu jedna za drugu ❤️ osjecam veliko olaksanje radi toga i ne znam kako bi ovo prolazila sama jer ovaj moj se boji vidit iglu i nacrtanu... Samo nesto dobacuje ne tako tako a nece priskocit u pomoc.. Inace je savrsen al kad se boji.. Razumijem ga..
Meni ni danas nema dr Mršića pa evo čekam red na uzv 🤞
Zaboravih na dodat najvaznije.. Sanjala sam Nikitu ❤️ eto koliko ste i meni u mislima koja nisam trudna pa da imam lude snove
Jutro cure moje najdraze, hvala svima sto smo si podrska i sta smo tu jedna za drugu ❤️ osjecam veliko olaksanje radi toga i ne znam kako bi ovo prolazila sama jer ovaj moj se boji vidit iglu i nacrtanu… Samo nesto dobacuje ne tako tako a nece priskocit u pomoc.. Inace je savrsen al kad se boji.. Razumijem ga..
Meni se moj nudi da će mi on dati injekciju ali je mene užasno strah da će mi prejako zabiti ili nešto 🙈
Jučer sam krenula sa onim orgalutran i igla ne ide pa ide.. jedva.. i još mi poslije malo nateklo i peklo me. On je siguran da je to jer sam nešto krivo napravila i uvjeren je da će mi danas on dati 😂
Morati ću na brzinu dok ga nema to odraditi 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro cure moje najdraze, hvala svima sto smo si podrska i sta smo tu jedna za drugu ❤️ osjecam veliko olaksanje radi toga i ne znam kako bi ovo prolazila sama jer ovaj moj se boji vidit iglu i nacrtanu… Samo nesto dobacuje ne tako tako a nece priskocit u pomoc.. Inace je savrsen al kad se boji.. Razumijem ga..
Kolika je gužva? ja sam dogovor odgodila za sutra, ali i sutra imam nešto ujutro pa se bojim da neću stić i jedno i drugo
Kolika je gužva? ja sam dogovor odgodila za sutra, ali i sutra imam nešto ujutro pa se bojim da neću stić i jedno i drugo
Guzva je.. 😑 Nemaju cure sve za sjest kolko nas je..
Sortiraj odgovore
Najstariji