MTB sretno sutra, da budu folikulici na mamu💃🥰
Cim droge popuste javi nam se
P. S vezano za gel, ja se bojim koristit lakove za nokte jer su ovi stetni, pa ni kremu nocnu ne stavljam jer ima kiseline, deodorant moram nabavit prirodan, sva sam sad jooooj pa ja sam trudna dok beta ne dokaze suprotno i moram bit zdrava. Danas mi zamirisala kava pa sam bila na sto muka dal je popit jer kofein nije zdrav, pa nije zdravo za bebu da imam zelju za necim uf uf, kad ce beta🤦🏼♀️
Hvala na lijepim željama!
Super si mi načela temu. Smijem li ja ići na bojanje kose između aspiracije i transfera? U smislu, može li mi to ikako umanjiti šanse? Znam da zvučim paranoično, ali ne želim sad neku glupost napraviti.
Nakon transfera ću biti trudna, tako da poslije toga ne mislim ići na bojanje idućih 12-18 mjeseci
Bez brige, ne moze ti umanjit sansu. Ja sam prvi put bila van sebe od straha, nisam nista koristila jer sam se bojala da s necim ne umanjim sanse, ovaj drugi put koji je i dobitan, isla sam prije FET-a na farbanje, a nakon transfera na trajni lak, odlucila sam se ponasat kao i sve moje frendice koje nisu isle na MPO, a bile su trudne, u toj fazi nijedna nije znala da je trudna i sve su to radile i sve imaju prekrasne bebice. Ja cu morat na farbanje jer sam bas sjeda, ali cu koristit boju bez amonijaka i necu ici u prvom tromjesecju.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ok, hvala cure.
Onda ću sutra kad se osvijestim zakazati par tretmana, da mi prođe vrijeme dok čekam na transfer.
Još manje od 11 h.
Unaprijed se ispričavam ako ujutro ne objavim listu, ako iz nekog razloga zaspem ili ne budem imala vremena, javit ću se tek nakon postupka.
💔💔💔
Ok, hvala cure.
Onda ću sutra kad se osvijestim zakazati par tretmana, da mi prođe vrijeme dok čekam na transfer.
Još manje od 11 h.
Unaprijed se ispričavam ako ujutro ne objavim listu, ako iz nekog razloga zaspem ili ne budem imala vremena, javit ću se tek nakon postupka.
Sretno sutra! 💕
Ne sumnjam u pozitivan ishod. 🥳
Curee drage ja tjedan prije testa radila trajnu 😱 pa mislim i eto opet mi ok nadam se da nece biti problema ?? neznam sad da to toliko steti jos mi frizerka rekla da su blage kemikalije,🤷 ja uopce nisam razmisljala da to moze stetit i skroz se opustila jer nisam mislila o trudnoci kako sam radila a i nakon 5 neuspijeli sesti zadnji nissm se nadala vele i kako sve bilo na strku i nije bija postpak bome sve cudno bilo i beba tu😍 nadam se da nece nista stetit
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Mtb sretno sutra
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sanjich, ja sam se sama narucila za covid test. Sestra u ginica kaze da nikog nije narucivala i da koliko ona zna da ja to sama. Napisala par rijeci zastiose sama narucujem jer sam eto dobila M a ginekolog radi tek popodone i odmah me ubacili. Ali ne brini, nece se nista desit ako nalaz nemas do petka. Meni ga nitko nije trazio do aspiracije.
MTB. Jedva cekam da se javis sutra.
Maja555 prijavis se na e-gradjani onda na portal zdravlja i imaju laboratorijski nalazi(tu mi budu nalazi krvi od dr.opce prakse vidljivi) i specijalisticki(medju tima budu ovi sa higijenskog) a ovi sa centralnog lab. sa firula nisu vidljivi.
Ja sam se ovaj put suzdrzala od bojanja kose, noktiju, kemije u kremicama, parfema na kozu i opet nista....zato cu sad navalit na sve 😂
Ok, hvala cure.
Još manje od 11 h.
Ma ti samo javi jel sve ok i spavaj cijeli dan! Ionako ces tako provesti dan 🙂 Ja sam bas spavala ko top taj cijeli dan
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Koliko puta ssm napisala dan 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ok, hvala cure.
Još manje od 11 h.
Sretno sutra 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB sretno sutra 🤞🏼🤞🏼🥰❤️
I meni se sviđa tvoj popis.
Neznam kako ostalima, ali užasno sporo mi učitava stranice, nekad brzo preleti a nekad vrti do prekosutra 😂🧐🧐
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji