Seny donosis suprugove nalaze, a suprug dolazi samo dan kad je aspiracija da dade svoj prilog. Blazeni oni😉
Ako i dođe s tobom ne puste ga unutra. Njemu ce samo trebat uputnica za spermiogram, a u Rijeci papire daju za doma da ispunis
Spermiogram je on vec rijesio i stigao nam je nalaz iz Rijeke na kucnu adresu. Tako da sada cekamo nalaze mojih briseva i hormona itd.
ERICAA pitat cu svakako kada budem zvala telefonom.
Hvala vam lotus i ericaa 💞💞
A recite mi sada kada sa svim tim nalazima dodjem u Rijeku…koji je sljedeci korak/postupak? Znaci prve konzultacije sam obavila, suprug spermiogram isto i vadili smo krva za sve potrebno. Sta sljedi dalje?
Možeš si za nalaze pogledati na e-građani, ja si tamo sve skidam. I neki budu već drugi dan gore, recimo hormoni, markeri. Brisevi su bili za tri dana.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Maja555, ja nisam, nemam sta ic do prvog uzv,a to je za cca 20ak dana
Ajj bas javi sutra sta ti je reka i koju si terapiju dobila!! Sritno 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Samara
LioraLiora, ako primaš anesteziju, moraš. Ja ne primam anesteziju nego droge, ali nisam provjerila pa sam skinula za svaki slučaj.
💔💔💔
Pozdrav cure! Iako vas pratim od prvog postupka, sad sam se odlučila priključiti jer svaki dan na neki način, uz svoj, proživljavam i sve vaše postupke. Prva stvar jutros koju sam išla pogledati je Bozmin test.. jako sam navijala i žao mi je da je ishod takav. Ni moj naime nije danas drugačiji 😭Sutra sam trebala vaditi betu, ali kako sam zadnjih tjedan dana osjećala da se ništa ne dešava i da nemam nikakve simptome, odlučila sam napraviti test koji je bio negativan. Inače sam kod Lučija u postupcima i za njega imam samo riječi hvale. U prvom postupku je bila trudnoća, ali nažalost završila kiretažom zbog blihted ovuma.
Želim vam ( nam ) svimaa puno, puno sreće, plusića na testovima, velikih beta i zdravih bebica ❤️
Dobro došla u naš čopor, nadam se da ćemo te brzo izbaciti među trudnice!
Hoćeš li onda vaditi sutra betu? Ispričaj nam malo o sebi.
Hvala na dobrodošlici 🥰 Ići ću izvaditi samo zbog muža jer on tvrdi da su možda ti testovi pokvareni haha, išao je odmah gledati rok trajanja 🤣 S utrićima sam prestala momentalno jer želim čim prije procuriti.. Ne znam u kojem razdoblju bi se to trebalo desiti, ali se nadam čim prije da mogu planirati novi postupak.
Ugl, kod mene nizak Amh 8,71, imam 36 god, suprug 48 god, oli.ast.ter. Prvi postupak je prošao super, od 5 folikula vratili treći dan 2 dobra i prva beta mi je bila 670, druga 1350, prvi ultrazvuk go sa žv, ali nažalost bez odjeka ploda tako da sam morala na medikamentozno čišćenje. Drugi puta, sad krajem 9., od 4 folikula dobili 2 embrija, ali evo nažalost se nisu primili. Kažem, znala sam još prije tjedan dana jer sam prvi puta imala tako jake simptome trudnoće,a sada ništa..
U svakom slučaju, nema predaje!
Tebi sutra sretno na aspiraciji, i ako ideš bez anestezije, jedna veeelika plačljivica ti kaže da nije strašno 😁
Nadam se puno lijepih vijesti od tebe u narednom periodu ❤️🍀
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Bozma, Blacky89 i Olive - baš mi žao zbog negativnih rezultata... 😏
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
SamaraLioraLiora, ako primaš anesteziju, moraš. Ja ne primam anesteziju nego droge, ali nisam provjerila pa sam skinula za svaki slučaj.
Ja sam na aspiraciji imala lak na noktima i na rukama i na nogama🤔
Inače kad sam išla u duže anestezije sam ga uvijek morala skidati.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Miss1502 jesam jesam.sutra u 9 mi je Mrsic rekao da dodem u kbc s nalazima. Jeli jedna od vas sutra dole? Hehhe. Sanjich?
Niaam ni ja sutra dole.. Ne znam ocu li uspir covid naprvait do petka.. Bila dns u ginice da me naruci.. I ona kao da ce mi javit termin na mail.. I zovem je u7ipo da nije jos poslala mail.. Ne kuzim koji k.. Bila sam u jednu uru u nje... I sad tek sutra opet rasi popodne.. Ne znam kak cu stic do petka imat nalaz evo ne znam
Maleena, imali smo lijepe trudnoće sa puno lošijim stanjima od vašeg, vaš je skroz ok. A i čini mi se da dobro reagiraš na IVF, tako da bi idući mogao biti tvoj dobitni!! Tvoj muž je zakon, takva pozitiva se traži!!
Hvala za utjehu za aspiraciju, neće mi raditi baš na živo nego uz droge, pa se nadam da će me one lijepo lupiti. Malo mi je kompleksnija situacija pa bi na živo vjerojatno bilo jako gadno.
Olivera, pa ne znam, na formularu za anesteziju je pisalo da ne smijem imati. Kako za droge nisam provjeravala, odlučila sam ga skinuti za svaki slučaj, ionako mu je bilo vrijeme da ga skinem.
💔💔💔
Miss1502 jesam jesam.sutra u 9 mi je Mrsic rekao da dodem u kbc s nalazima. Jeli jedna od vas sutra dole? Hehhe. Sanjich?
Niaam ni ja sutra dole.. Ne znam ocu li uspir covid naprvait do petka.. Bila dns u ginice da me naruci.. I ona kao da ce mi javit termin na mail.. I zovem je u7ipo da nije jos poslala mail.. Ne kuzim koji k.. Bila sam u jednu uru u nje… I sad tek sutra opet rasi popodne.. Ne znam kak cu stic do petka imat nalaz evo ne znam
Sanjich, nalaz ti je gotov isti dan. Dakle dovoljno je da te naruči za četvrtak. Oni i požure sa trudnicama i nama sa IVFa tako da sve stignemo.
💔💔💔
Niaam ni ja sutra dole.. Ne znam ocu li uspir covid naprvait do petka.. Bila dns u ginice da me naruci.. I ona kao da ce mi javit termin na mail.. I zovem je u7ipo da nije jos poslala mail.. Ne kuzim koji k.. Bila sam u jednu uru u nje… I sad tek sutra opet rasi popodne.. Ne znam kak cu stic do petka imat nalaz evo ne znam
Sanjich, nalaz ti je gotov isti dan. Dakle dovoljno je da te naruči za četvrtak. Oni i požure sa trudnicama i nama sa IVFa tako da sve stignemo.
Ma znam ali ako sam bila danas u nje ne znam sta ceka sutra da salje mail i ako je neka guzva ili bilo sta.. Ocekujem m u čet.. Na 2dc trebam imat nalaz.. A ne daj boze da dobijem ranije.. Zato ne volim to sve u zadnji cas.. Jer uvijek moze tijelo zeznut planove... Jos mi i med sestra rekla da odem dan dva ranije da smo sigurni.. Al dobro ak nekol treba test tek za aspiraciju nece valjda meni prvait problem ak zakasni dan dva..
Sortiraj odgovore
Najstariji