MTB sretno danas tebi i svim ostalim curama🤩🍀, svaka čast i na današnjem updateu, bili bi ti oprostili i da ga nije bilo😉
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
MTB stvarno si neponovljiva 🙂 i danas si nasla vremena za popis. Drzim fige i na rukama i na nogama da sve prođe u najboljem redu, da ne boli jako i da bude puno, puno zrelih j.s. 😘😘🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Javi nam se kad droge popuste 😘!
Svim ostalim curama također zelim puno srece danas i da se sve javimo sa lijepim vijestima 🙏🙏🍀🍀🤞🤞!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
MTB jesi spavala uopće od uzbuđenja 😊?
Bude to sve prva liga, ma ne sumnjam 🤞🤞🤞
Tara0205 i willy čekamoooooooo 🤞⏳🤞
Btw cure koje su kupovale čaj od g Mije, koliko dugo ste čekale da vam ga pošalje?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB, legendo nasa, sretnoooooo- drzim ti fige i na rukama i na nogama da sve prodje u najboljem redu i da u labosu bude sto veselije! 😊🤞🏻🥰 you got this! 💪🏻😘
More2309, drzimo fige za duplu betu! 🤞🏻☺️😉
Svim ostalim curama koje cekaju vijesti, neka je sa srecom! Navijamo za sve vas! ☺️
Ja se evo i dalje kljukam ciklom, sutra radim test na koronu, u cetvrtak jos jedan uzv.i ako ce sve biti u redu, u petak idemo na transfer 😄🤞🏻🙏🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Dobro jutro, svima. Još jedan bogati dan
Danas čekamo da nam Tara0205 i willy jave da su jučer imali debele moćne bete, a Anitram1982 čitavu četu blastica pa ćemo im oprostiti što se nisu javili jučer
Što se današnjih akcija tiče, navijamo daMila-Milica javi visoku prvu betu, a naša more2309 predivnu drugu betu. more2309, dosadila si nam, hoćemo te među trudnice!!!MTB ide u aspiraciju, neka ima lijepi, veliki broj zrelih jajnih stanica i neka je ne boli previše. Ne bi bilo naodmet i da se ne zakači previše na droge, vjerujem da je to još skuplji sport od MPO
točkicaa i manemoj idu na svoje prve preglede, želimo im lijepe, čiste jajnike i da im se da zeleno svjetlo za postupak!!
A od naših trudnica, Piky i lucija07 idu slušati srčeka svojih beba, neka ih zabole uši od jačineJavite nam kako je prošlo, i mi ćemo uskoro biti u vašoj koži
<3
MTB sretno danas i samo hrabro!
Svim ostalim curama također sretno!
Ja tek danas idem vadit betu, nisam išla vaditi privatno jer nisam iz Zg (iako sam i o tome razmišljala), ali bi zapela u popodnevne gužve i vjerojatno ne bi dobila rezultate do kraja dana.
Obavezno javim rezultat.
Sanjich, ja sam se sama narucila za covid test. Sestra u ginica kaze da nikog nije narucivala i da koliko ona zna da ja to sama. Napisala par rijeci zastiose sama narucujem jer sam eto dobila M a ginekolog radi tek popodone i odmah me ubacili. Ali ne brini, nece se nista desit ako nalaz nemas do petka. Meni ga nitko nije trazio do aspiracije.
MTB. Jedva cekam da se javis sutra.
Maja555prijavis se na e-gradjani onda na portal zdravlja i imaju laboratorijski nalazi(tu mi budu nalazi krvi od dr.opce prakse vidljivi) i specijalisticki(medju tima budu ovi sa higijenskog) a ovi sa centralnog lab. sa firula nisu vidljivi.
Ja sam se ovaj put suzdrzala od bojanja kose, noktiju, kemije u kremicama, parfema na kozu i opet nista….zato cu sad navalit na sve 😂
ja sam u 2 ustala nemogu spavat nervoza , dobila bolove kao pred stvari.. poludila i poslala im sama mail objasnila situaciju..pa cemo vidjet..
Evo, još malo pa krećemo. Muž upravo daje donaciju, a ja se suzdržavam da ne odem do njega i objašnjavam mu kako da to napravi
Hvala svima na podrški i navijanju
💔💔💔
MTB sretno danas i samo hrabro!
Svim ostalim curama također sretno!
Ja tek danas idem vadit betu, nisam išla vaditi privatno jer nisam iz Zg (iako sam i o tome razmišljala), ali bi zapela u popodnevne gužve i vjerojatno ne bi dobila rezultate do kraja dana.
Obavezno javim rezultat.
Sretnoooo i da bude ogromna beta🤞
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji