Evo, još malo pa krećemo. Muž upravo daje donaciju, a ja se suzdržavam da ne odem do njega i objašnjavam mu kako da to napravi
Hvala svima na podrški i navijanju
😂😂😂😂 Sretno🙏🤞
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Ivevk ja ti krecem sad u inseminaciju. Sutra mi je pregled pa cu ti znati vise reci o tome, kad ga obavim.
Ako mislite poslje nove godine u postupak, ja bih krenula polako vec sad skupljati sve nalaze, jer ima dosta toga za napraviti a nedaj boze da nesta ne bude u redu brisevi ili nesto, tu ces izgubiti dosta vremena dok to popravis, bakterija ili nesto jer moras biti skroz cista kad kreces. Tako da ti ja preporucujem da vec krenes rijesavat nalaze, ako mislite ici 😊
Super.. Hvala ti Točkice.. I ja sam razmisljala o tome da mozda polako krenemo s tim prikupljanjem..
Tebi sretno 😊🥰
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Evo, još malo pa krećemo. Muž upravo daje donaciju, a ja se suzdržavam da ne odem do njega i objašnjavam mu kako da to napravi
😂😂😂
Drago mi je da si raspolozena i da sve to gledas s jednom dozom humora. Tako i treba! 😊😂
Samo hrabro i javi nam lijepe vijesti! 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Hahahaha... Nije ti to ni loša ideja ;)
Od mene danas ništa. Menga nije stigla.. nadam se da do petka idem
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
hahah kraljice sretno Vaaaaam
MTB skroz se slažem s tobom, ti naši muški su skloni tome da zeznu stvari, bolje im je unaprijed objasnit što i kako treba 😁😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sretno!!!!
Vezano za nalaze na e-gradani... ja sam vadila hormone na VV i nisu mi tamo vidljivi, a znam da je nalaz gotov. I sad moram čekati još 3 tjedna da znam kakvi su, kakav je AMH... 😑 nadam se da ću sto prije u postupak.
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Krv je izvadjena.
Nalaz za cca sat vremena.
Optimizam i pozitiva na najjače.
Čujemo se!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Curke sretno svima danas, zelim vam da danas bude the utorak, dan koji cemo zapamtiti po lijepim stvarima :D drzim fige svima da sto bolje prođe sve 🤞🤞🤞🤗🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Cure, ja još nisam dobila, testovi svi negativni.. a inace sto godina mi uredna menga, cak i nakon vanmatericne..zadnjih 6mj sve ok..do sad evo ovog ciklusa ..kasni mi 3 dana..pred jutro me boli trbuh onda kad ustanem odem u wc sve ok onda nema nelagode. Šta mislite jel može psiha djelovat..a trebala sam se javiti s 1 dc da krenemo u ivf..🥲 uzasno se osjecam..testove koje radila su najjeftiniji..one trakice..10kn jedan..al opet pokazalo bi da je trudnoca jelda? 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji