Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Oolive
    13. Listopad 2020. 19:15

Daj boze da uspije 🙏
    Doma mi crkla ves masina tako da se imam cime baviti i ne misliti i brojati dane do pon😂
    Hvala ti! 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

13. Listopad 2020. 19:33

angribird

Ma ja imam jedno teoretsko pitanje za vas iskusnije tu. Postoji li mogućnost ako idem npr na folikulometrije za fet da se to pretvori u ivf u prirodnom ciklusu? Ako razumijete?

Razumijem pitanje, to sam i ja htjela jednom pitati doktora ali buduci da sam uvijek s estrofemom isla ovulacije nisam ni imala pa to nisam mogla.. No iskreno sumnjam da bi to u bolnici radili, privatno mooozda iako i to sumnjam... To im je vise posla 🤷‍♀️🙄

13. Listopad 2020. 19:36

biljche

Bok cure. Nova sam ovdje. Prosla 3 inseminacije i jedan IVF. Vracene 2 blastociste 3.10.2020. U cetvrtak beta. A ja od jucer lagano krvarim. Nije ko prava menga al nije bas ni oskudno kao sto pise kod implantacijskog. Ima li tko kakvo slicno iskustvo?

Ili je - ukoliko je trudnoca: hematom ili nizak progesteron.. ili stize menga... Eto puno toga sam prosla pa ti brutalno i  iskreno kazem... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 19:36

biljche

Bok cure. Nova sam ovdje. Prosla 3 inseminacije i jedan IVF. Vracene 2 blastociste 3.10.2020. U cetvrtak beta. A ja od jucer lagano krvarim. Nije ko prava menga al nije bas ni oskudno kao sto pise kod implantacijskog. Ima li tko kakvo slicno iskustvo?

Jesi probala pišnuti test? Mislim da ti nitko od nas ne može ovdje pomoći, beta će sve reći. Koliko sam čitala, implantacijsko zna trajati nekoliko dana i često ga žene zamijene za menstruaciju. Plus neke žene imaju oskudnija krvarenja cijelu trudnoću, pa zato ni ne znaju da su trudne mjesecima.

💔💔💔

13. Listopad 2020. 19:39

MTB

biljche

Jesi probala pišnuti test? Mislim da ti nitko od nas ne može ovdje pomoći, beta će sve reći. Koliko sam čitala, implantacijsko zna trajati nekoliko dana i često ga žene zamijene za menstruaciju. Plus neke žene imaju oskudnija krvarenja cijelu trudnoću, pa zato ni ne znaju da su trudne mjesecima.

Da.. Svaka zena je drugačija.. Ja to implantacijsko npr nisam ni imala ali zato me ovo smedjarenje ubilo u pojam do danas🙄🙄

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 19:40

Bocnula se i četvrti put. Nakon toga sam krenula čitati košuljicu, nisam ni primijetila da je doktorica pisala po njoj. U svakom slučaju, vidjela je 4 folikula od 10mm, 4 od 7, i hrpicu manjih. Po vašim iskustvima, narastu li ovi manji dovoljno da bi bili iskoristivi? Vjerojatno ću se još 5, 6 dana pikati. Koliko uopće moraju biti veliki da bi krenuli u aspiraciju? Više od 15? Više od 20?

💔💔💔

13. Listopad 2020. 19:41

Jer danas sam isla cisto da vidim hoću li morati u fet u prirodnom ili drugačije i imam dva folikula odlične veličine i moram doći opet preksutra "da ne pobjegne ovulacija". A budući da sam skužila da mi je bolje ne znati detalje neke to mi je u tom trenutku samo na jedno uho ušlo a na drugo izišlo i sad vraćam film..... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 19:41

lucija07

MTB

biljche

Da.. Svaka zena je drugačija.. Ja to implantacijsko npr nisam ni imala ali zato me ovo smedjarenje ubilo u pojam do danas🙄🙄

Da, čovjek se ponada da mu barem za vrijeme trudnoće neće trebati ulošci, kadli - trebaju mu više nego inače 
    Pogotovo što u trudnoći to donosi dodatne strahove. 
    Srećom, ti znaš da je tvoja beba borac i da se lijepo snalazi u svom novom domu 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    13. Listopad 2020. 19:57

MTB

Bocnula se i četvrti put. Nakon toga sam krenula čitati košuljicu, nisam ni primijetila da je doktorica pisala po njoj. U svakom slučaju, vidjela je 4 folikula od 10mm, 4 od 7, i hrpicu manjih. Po vašim iskustvima, narastu li ovi manji dovoljno da bi bili iskoristivi? Vjerojatno ću se još 5, 6 dana pikati. Koliko uopće moraju biti veliki da bi krenuli u aspiraciju? Više od 15? Više od 20?

Ja sam na 17 mm dobila stopericu otprilike, a aspirirano je uvijek na oko 21,5 mm folikul. Što se tiče manjih i većih mislim da nema pravila, meni se prvi put dogodilo da je ovaj kj je bio veći prestao rast i smanjio se, a ovaj manji narastao i iz njega aspirirana jedna zrela 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

darliv
    13. Listopad 2020. 19:59

MTB moji su na 6.dc bili najveći 11, ostali 10, 9, 8, tako da mislim da je to ok velicina na taj dc, a na zadnjem uzv su bili 17, 18 najveci, i tad sam navecer piknula stopericu i dan i pol kasnije imala aspiraciju, sto je meni ispalo na 13.dc..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.