Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Listopad 2020. 15:04

Ruska1986

lucija07

Simba 1989

lucija07

Simba 1989

lucija07

Simba 1989

lucija07

Evo meee! Uglavnom imamo 1 plod velik 5mm kojem srceko kuca💓, danas sam tocno 6tt..drugi plod se jos samo malo u tragovima vidi od njega nista no nema veze, ja sam presretna! Od hematoma nista eto toliko o socijalnim ginekolozima tko zna sto je on vidio.. Smedjarila sam kaze jer se 2 plod apsorbirao..
    I kaze da s obzirom na spontane bolje i sigurnije da je jednoplodna trudnoca a za bracu ili Seku imamo jos 4 embrija🙏🙏🙏🌺

Ajmeeeeeeeee Lucija kako sam sretna, ma presretna… Joj oprosti što te gnjavim ali po čemu je računao 6tt??kako se osjećas?? Jel se osjećas trudna?? Bolovi?? Mučnine?? Oprosti što sam dosadna ali nemogu dočekati četvrtak i strah me

Hvaaalaaaaa!!
    Nista nistaaa uopce se ne osjecam trudno za sad. Ja sam od transfera samo 2 dana imala grceve 2 dana po cca 10 min kao da cu dobit i to je sveee.. Sise me bole i to je to.. Cak ni ne piskim cesto… Racuna mi od zadnje menge 01.09.

Pa tako niti ja, ono osim što na dane jedem nenormalno ništa drugo pa se pitam jel je sve ok
    Jel imaš sličicu??? Kakav je bio osjećaj vidjeti malo čudo????
    Ja sam toliko sretna zbog tebe što je sve u redu

E nisam jos kod kuce vozimo se uslikat cu kasnije.. Pa ja sam se bojala da ni nisam trudna kad sam tu citala kojekakve simptome mislim si OMG GDJE SU MOJI😂😂😂🙄🤷‍♀️…
    HVALA ti, bit ce i tebi sve ok.. Koji tjedan ce tebi biti?

Nemoj zaboraviti 🤭
    Meni će biti 6+3 i evo kada se sjetim četvrtka nije mi dobro od straha

https://ibb.co/B3vy7NR
    Evo… Ni ja ne kuzim sta je tu sta rano je, uglavnom kaze uredan nalaz i to mi je bitno💓

Uopce nema vise one druge sjene!

Pa da... Vise ne idem mom socijalnom ginekologu dobro da je i ova mrva prezivjela, stres🙏💓..
    Uglavnom mislim da se oni kuze u kasnije trudnoće od cca 7-8 tt kao sto ste rekle ali ovako rano tko zna sta oni vide ali tako me stresirat moj Bozeeee 🤷‍♀️🙄🙄... 

Anavi985
    13. Listopad 2020. 15:05

Ruska1986

anavi985

Cure, nažalost beta <2,3 :-(

Ista ko i prosli put?? Vidin ti u potpisu! A jebemu 🙁🙁

Da, isto, baš se neće implantirat i neće 😢

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

13. Listopad 2020. 15:06

Samara

lucija07

Evo meee! Uglavnom imamo 1 plod velik 5mm kojem srceko kuca💓, danas sam tocno 6tt..drugi plod se jos samo malo u tragovima vidi od njega nista no nema veze, ja sam presretna! Od hematoma nista eto toliko o socijalnim ginekolozima tko zna sto je on vidio.. Smedjarila sam kaze jer se 2 plod apsorbirao..
    I kaze da s obzirom na spontane bolje i sigurnije da je jednoplodna trudnoca a za bracu ili Seku imamo jos 4 embrija🙏🙏🙏🌺

Lucija, čestitam na ❤️. Šteta da i drugi nije opstao ali kako kazes sigurnije je ovako a i imate 🐧 tako da će biti i seke i brace jos. Bas sam happy zbog tebe. Cuvaj mrvicu 💕

Hvala ti💓
    Imamo da, 4 pingvina 🤩🤩🤩🤩
    Presretna sam i ovako samo da sad sve ostane uredno do kraja🙏

Ruska1986
    13. Listopad 2020. 15:07

anavi985

Ruska1986

anavi985

Cure, nažalost beta <2,3 :-(

Ista ko i prosli put?? Vidin ti u potpisu! A jebemu 🙁🙁

Da, isto, baš se neće implantirat i neće 😢

🙁🙁

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

13. Listopad 2020. 15:07

LUCIJA  sad samoooo slusaj njega vidis kako je svee odlicno, bit ce i seka i braca poslije <3
    Anavi zao mi je...drzi se i skupi snage za novi postupak

MAYBEBABY1 MIJENJAJ ODMA NICK U MAYBEBABY3 :DDDD čestitam čestitam čestitam!

darliv
    13. Listopad 2020. 15:08

Lucija sad kad znas da imas jedno borbeno srčeko samo pozitivno dalje i mazi i pazi bušu 💓🥰
    Maybebaby ❤️❤️❤️ vidi koliko pozitivnih primjera su cure navele, i bit ce mi drago slusati slatke muke trojčeka 🥰🥰 da li ti je doktor preporučio malo laksi tempo ili dao neki drugi savjet? Nisam se jos susrela s nekim tko nosi trojčeke pa sam preuzbuđena 😁😁

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Samara
    13. Listopad 2020. 15:09

Maybebaby1

Pozdrav curke,
    Cestitam svim novopecenim trudnicama i onim koje ce tek postat drzim fige do neba
    Ja sam se prije par tjedana javila sa pozitivnom betom koja se nije bas poduplala ali je bila dosta visoka nakon ivf postupka, i u meduvremenu sam imala dosta malaksanosti i slabosti pa se nisam javljala. Jucer sam isla na prvi ultrazvuk kod soc. ginica da potvrdi trudnocu ako je ima i na nasu srecu pptvrdio je blizance. Bila sam u blagom soku,nije da nisam ocekivala ipak smo vratili dvije blastice ali te iznenadi. Ali mi je nasao i dvije ciste jednu 7 cm i jednu 3,5 cm. I odmah me poslao natrag u Petrovu kod Vrcica jer se on ne bavi blizanackim trudnocama i a i rizicna je kako on kaze. Danas odmah otisla u Petrovu,jer nisam cijelu noc spavala od brige. I ide Vrcic vidit kakva je situacija,i na moj i njegov sok vidi tri srca. Trojceki 😳 dobro da sam lezala jer bi pala na guzicu. Za cistu je napisao da je cista zutog tijela i uvijerava me da se nemoram brinit,da cemo to sve pratit i rijesit. Mislila sam da mi je endometrioza opet proradila ili nezz sta. Ugl znaci ostala sam trudna sa trojcekima i sa dijagnozama Pcos i Endometrioza, tako da su cuda moguca. Sad smo i ja i mm u soku i jos nismo svjesni svega, jel neka od vas zna nekoga ko je imao trojceke i da je sve uredu bilo?? 🥴

1 se podijelio?? Ajmeee mogu mislit koji sok ti je bio.. Sve u svemu cestitam i drzim fige da prođe sve u najboljem redu 🤞

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Ruska1986
    13. Listopad 2020. 15:10

lucija07

Ruska1986

lucija07

Simba 1989

lucija07

Simba 1989

lucija07

Simba 1989

lucija07

Ajmeeeeeeeee Lucija kako sam sretna, ma presretna… Joj oprosti što te gnjavim ali po čemu je računao 6tt??kako se osjećas?? Jel se osjećas trudna?? Bolovi?? Mučnine?? Oprosti što sam dosadna ali nemogu dočekati četvrtak i strah me

Hvaaalaaaaa!!
    Nista nistaaa uopce se ne osjecam trudno za sad. Ja sam od transfera samo 2 dana imala grceve 2 dana po cca 10 min kao da cu dobit i to je sveee.. Sise me bole i to je to.. Cak ni ne piskim cesto… Racuna mi od zadnje menge 01.09.

Pa tako niti ja, ono osim što na dane jedem nenormalno ništa drugo pa se pitam jel je sve ok
    Jel imaš sličicu??? Kakav je bio osjećaj vidjeti malo čudo????
    Ja sam toliko sretna zbog tebe što je sve u redu

E nisam jos kod kuce vozimo se uslikat cu kasnije.. Pa ja sam se bojala da ni nisam trudna kad sam tu citala kojekakve simptome mislim si OMG GDJE SU MOJI😂😂😂🙄🤷‍♀️…
    HVALA ti, bit ce i tebi sve ok.. Koji tjedan ce tebi biti?

Nemoj zaboraviti 🤭
    Meni će biti 6+3 i evo kada se sjetim četvrtka nije mi dobro od straha

https://ibb.co/B3vy7NR
    Evo… Ni ja ne kuzim sta je tu sta rano je, uglavnom kaze uredan nalaz i to mi je bitno💓

Uopce nema vise one druge sjene!

Pa da… Vise ne idem mom socijalnom ginekologu dobro da je i ova mrva prezivjela, stres🙏💓..
    Uglavnom mislim da se oni kuze u kasnije trudnoće od cca 7-8 tt kao sto ste rekle ali ovako rano tko zna sta oni vide ali tako me stresirat moj Bozeeee 🤷‍♀️🙄🙄…

Znas sta? Ja mislim da to dosta ovisi i o uredjajima koje imaju... Sigurno da su ovi koji ima MPO doktori puno bolji i kvalitetniji od ovih koji imaju soc.gin. Samo opet bi neke vijesti trebali reci sa malo vise takta ili bar ne odma da je sve tako crno.. Nebitno! Sad je sve ok i uzivaj 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    13. Listopad 2020. 15:11

anavi985

Cure, nažalost beta &lt;2,3 :-(

😔😔😔
    Bit će treća sreća 🤞❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 15:12

anavi985 Baš mi je žao. Daj si vremena da preboliš, a onda idemo dalje. Znaš i sama, sad je veća šansa da će idući biti uspješan. Imaš li smrzlića?

Maybebaby1 - pažljivije će te monitorirati tokom trudnoće, ali vjerujem da će paziti na tebe. A jako je bitno i da ti paziš na sebe, ovo nije mala stvar. Puuuuno se moraš maziti i paziti i štediti se jer će ti puno energije ići na bebače. Super je i da ćeš imati podršku kad rodiš. 
    Što se tiče blizanaca/trojčeka, jedna stvar koju ja znam da se mora napraviti jest CT glave odmah po porodu. Uglavnom vas šalju automatski, ali znam slučajeve gdje su zaboravili, a bitno je.

lucija07, koji predivni grahić 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.