Ivanaxx koji rollercoaster heheh držim fige za sutra i ponavljam svoj dobar feeling za tebe od početka !!! ❤
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Ivanaxx koji rollercoaster heheh držim fige za sutra i ponavljam svoj dobar feeling za tebe od početka !!!❤
Haha a nadam se dae bit ok, ovo je baš igra živaca ovako
Al zato ne bude li, drugi put kad se polipim sva onim ljepilom, ima da ne mrda iznutra nigdi 😂😂😂😂
Cure. Taman sam završila i sve je super. Beta danas 5450.
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
Hvala Bogu da je sve dobro, opusti se sada i uživaj... 🍀🍀
Koliko sam ja uspila izbrojati iz MTB popisa u 11. mjesecu će nas 12 pišati testove... Ne prihvaćam ništa manje nego 12 uspješnih trudnoća.. moramo nadmašiti pozitivni niz iz 9. mjeseca 😊❤️🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Draga Vekolina, ja sam ti sestra po dijagnozi, prije nekih god dana sam saznala da imam endometriozu, endom. na L jajniku 3 cm i prošla sam 1 ciklus IVF koji mi, hvala Bogu, nije djelovao na bolest u smislu pogoršanja. Nisam nikad operirala, nisam bila ni na laparoskopiji da se dijagnosticira točno stanje bolesti jer čim sam saznala za bolest sam saznala i za nizak AMH (2 pmol) , pa smo dobili par mjeseci "lufta" da probamo prirodno i onda je krenuo naš MPO put. Doktori ne žele operirati da ne ugroze rezervu iako mene strah da uzalud tratim pokušaje ako endometrioza ometa implantaciju. No, sad smo fokusirani na MPO jer bi trudnoća pomogla s endo, za 10ak dana planiram krenuti u 2. postupak. U slučaju da ponovo bude neuspješan, ići ću na pregled kod dr. kojeg je Nikitta preporučila da se malo fokusiram i na rješavanje endometrioze. Nisam baš puno pomogla, ali eto to je moje iskustvo zasad.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Ivanaxx koji rollercoaster heheh držim fige za sutra i ponavljam svoj dobar feeling za tebe od početka !!!❤
Haha a nadam se dae bit ok, ovo je baš igra živaca ovako
Al zato ne bude li, drugi put kad se polipim sva onim ljepilom, ima da ne mrda iznutra nigdi 😂😂😂😂
Haahahha, i meni taj embrioglue zvuči dobitno kud si krenuo mali, nema mrdanja
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Meni više nije malo mulja nego baš ide obilniji, još uvik smeđi, sadržaj. Ne nadam se ničemu, al kontam svejedno do nalaza bete sutra pit svu th da mi je savjest mirna.
Meni više nije malo mulja nego baš ide obilniji, još uvik smeđi, sadržaj. Ne nadam se ničemu, al kontam svejedno do nalaza bete sutra pit svu th da mi je savjest mirna.
Žao mi je, volila bih da te je iznenadila velika beta. I kod mene uvijek počinje menga sa tim smeđarenjem kada sam u postupku.
Ipak javi betu sutra i nemoj da ti pokvari rodjendan ❤️
Cure. Taman sam završila i sve je super. Beta danas 5450.
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
Juuuuupiiii Piky, ovo su divne vijesti! Bas mi je drago da je na kraju sve ok, sad se lijepo opusti i mazi mrvicu 😊🤞🏻🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Žao mi je, volila bih da te je iznenadila velika beta. I kod mene uvijek počinje menga sa tim smeđarenjem kada sam u postupku.
Ipak javi betu sutra i nemoj da ti pokvari rodjendan ❤️
Javit ću, neće naravno haha
Prvi postupak je ovo, imamo još fore 🙈
Hvala na podršci 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji