Bozma i ostale curekako da odlomim onu staklenu ampulu od Brevactide? Jel se moze rasuti, nisam do sad to radila, ostale muckalice su bile kao one gdje se nalazi prah.. 😳😅 mislim da cu otici kod ginicke da me bocne🙆 Nisam dobila manju iglu, samo dvije velike i debele, to necu moc sama nikako 😰
Takve ampulice ima i menopur. Znam da su mi se prve dvije raspale kad sam ih otvarala. Stvar je u tome da malo tekucine ostene u onom vrhu pa je malo tuckaj dok se sve ne slije u dno. Ja uzmem maramice pa njom otkidam vrh da se ne porezem ako mi se raspe. Probaj sama, ako ti se raspe lako odes u Lucije, a imam ti i ja jednu rezervnu sta mi je sad ostala pa ti je mogu negdje ostavit.
Cure sretno danas na uzv!
Htjela sam se malo sinoc ubacit u raspravu o ivf/icsi, al sam zaspala 😁 moje mišljenje je da mi mozemo imati sto zelja, al cilj nam je jedan i da dr kaže oplodit ćemo je sa kiselim kupusom, ako ce mi od tog narast stomak i unutra bit beba - daj vamo!!!
Neki muzevi nazalost imaju po 5 spermica izvucenih teskom mukom i ti parovi nemaju luksuz niti razmisljat o ‘prirodnoj selekciji i odabiru’ sto kao nudi ivf. Nego je daj sta das i moli da se oplodi. Nama je zbog loseg spermia uvijek i zauvijek bila jedina opcija icsi, a nizak amh je samo potvrdio da nit imam sta cekat, nit se mislit o pizdarijama. Kada ne bi bilo niti jedne stanice ili spermia, bez razmisljanja bi isla na donaciju. Ali samo zato sto mi cilj u glavi opravdava sredstvo. I tu nema mjesta za moralne dileme (da ne kazem vjerske), premisljanja o ovome ili onome. Tko ima istinsku zelju za trudnocom i djetetom - nema luksuz razmisljati o tim stvarima previse. Neki dan mi kaze poznanica - joj zamisli rodila je xy zenska, mala ima down sindrom. Ja si mislim, da i? Mene to ništa ne plaši jer ja zelim dijete!! Zelim biti mama! I tu sve dileme prestaju ❤️
Apsolutno se slažem. Kod mog supruga je pronađeno na dan aspiracije samo 7 spermija s kojima se dalo raditi. Samo 7! Normalan spermiogram ima milione i milione zdravih spermija, mi smo ih imali samo 7. Odmah na prvim konzultacijama prema nalazima su nam rekli da kod nas dolazi isključiv ICSI u obzir. Ni u jednom trenutku nisam išla analizirat prednosti i mane ICSI metode, jer za mene su prednosti miljama daleko od svih potencijalnih mana. Čini mi se da je Nikitta baš isto pisala da i prirodnim putem kad netko zatrudni, nažalost rodi dijete koje ima određene zdravstvene probleme, a barem je tu bila priroda u akciji. "Najbolji" spermio i jajna stanica u tom slučaju pobjeđuju. A da li je to bila i najbolja kombinacija, znaš tek kad se dijete rodi. Ako je svima ovdje nama cilj jedno - a to je postati roditelj - onda nam ne bi trebalo biti važno koju metodu doktori biraju jer pazi ovo, nitko od nas ovdje nije ni biolog ni specijalist humane reprodukcije i možemo mi istraživat do mile volje, ali mi smo i dalje laici i točka. Apsolutno svako od nas može imati svoje mišljenje i preferencije, ali u konačnici sve svoje što imamo, sve naše želje i nadanja, su prepuštene doktorima, biolozima, a u konačnici našem dragom Bogu.
Darliv, Meto hvala vam na odgovoru!
Popit cu jos danas normabel i odmarat jer imam osjećaj kao da će mi utroba izleti van od pritiska🥴
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Dooobro jutro svima, šaljem današnji status. Kao i prije, ako je nešto krivo, ne zamjerite već mi napišite što da ispravim.
Trudnice very soon to beTiredIvy - 8.10 sljedeći UZV, čeka na aspiraciju
Blacky89 - 9.10. transfer
Ivanaxx - 9.10 beta
ANKSIMORON - 9.10 beta
Tanja79 - treći UZV i test na Covid
Tara0205 - čeka na transfer
Nina92 - čeka na aspiraciju
iris_iris - u postupku
MTB - 10.10. prva injekcija
LucyLou - 0.ti UZV idući tjedan, krećemo u FET!
Nirvana2020 - 12.10. prvi UZV
anavi985 - 13.10 beta
DAVANA - 14.10 beta
more2309 - 16.10 beta
Bozma - 16.10 čekamo betu
Marti8MilaStLeptirica90 - kreće u postupak iza 20.10
Sanjich - kreće u postupak krajem 10/20
AuroraB - idući postupak 11/20
miss1502 - idući postupak 11/20
Lucyinthesky - idući postupak 11/20
maja555 - idući postupak 11/20
Ana26 - idući postupak 11/20
Giny - idući postupak 11/20
VM - idući postupak 11/20
kju - idući postupak 11/20
darliv - FET 11/20
nada86 - FET 11/20
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
TrudniceTuma 8.10 drugi UZV i slušamo srčeko
Ruska1986 8.10 miny anomaly scan
Samara - 8.10 prvi UZV i slušamo srčeko
Piky - 8.10 prvi UZV i slušamo srčeko
lucija07 13.10. UZV
Belaaa 9tt, 13.10 drugi UZV
Simba 1986 UZV idući tjedan
MetoMakiST 21tt
flower93 133 days to go!
Super mi je ovo, hvala ti :)))) i ja sam uvijek gledala tamo na LH trakicama ono odbrojavanje i mislila si kak bi bilo lakše da imamo i ovdje neki popis :))
Ja ustvari nisam još u postupku, sad sam 10 dana na Duphastoneu u pripremi za postupak jer imam neku cistu koja me zeza.. tako da bi kroz cca 10ak dana trebala krenuti ako bude sve u redu! A nadam se da hoće 🤞🤞🍀🍀🙏🙏
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Cure. Taman sam završila i sve je super. Beta danas 5450.
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
Hvala Bogu, sritno ti i dalje 🙏💕
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
superr!!!!!!
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
Ajme baš mi je drago!!! Samo mi je žao muke i straha uzalud, iako sad kad sam čitala unazad da sve pohvatam, stvarno sam imala feeling da će sve biti ok po onom što su cure pisale, ali opet.. ne mogu zamisliti kako ti je bilo, ali sad je gotovo! Sad odahni i uživaj ❤❤❤
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Vickivale, Bozma hvala cure❤️ Nisam bas blizu St-a, al lako se ode po drugu ako se rasprsne🙈 zvala sam ginicku, ujutro ce me ona bocniti💪
Piky meni se cini da je lab jucer pogreskom upisao drugu brojku😅 odlicno za pregled, svu srecu zelim💕
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Na uzv se vidi gv.
Hvala svima
Super, baš mi je drago 😊💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji