…. Neki dan mi kaze poznanica - joj zamisli rodila je xy zenska, mala ima down sindrom. Ja si mislim, da i? Mene to ništa ne plaši jer ja zelim dijete!! Zelim biti mama! I tu sve dileme prestaju ❤️
Ovo si tako lijepo sročila ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure sretno danas na uzv!
Htjela sam se malo sinoc ubacit u raspravu o ivf/icsi, al sam zaspala 😁 moje mišljenje je da mi mozemo imati sto zelja, al cilj nam je jedan i da dr kaže oplodit ćemo je sa kiselim kupusom, ako ce mi od tog narast stomak i unutra bit beba - daj vamo!!!
Neki muzevi nazalost imaju po 5 spermica izvucenih teskom mukom i ti parovi nemaju luksuz niti razmisljat o ‘prirodnoj selekciji i odabiru’ sto kao nudi ivf. Nego je daj sta das i moli da se oplodi. Nama je zbog loseg spermia uvijek i zauvijek bila jedina opcija icsi, a nizak amh je samo potvrdio da nit imam sta cekat, nit se mislit o pizdarijama. Kada ne bi bilo niti jedne stanice ili spermia, bez razmisljanja bi isla na donaciju. Ali samo zato sto mi cilj u glavi opravdava sredstvo. I tu nema mjesta za moralne dileme (da ne kazem vjerske), premisljanja o ovome ili onome. Tko ima istinsku zelju za trudnocom i djetetom - nema luksuz razmisljati o tim stvarima previse. Neki dan mi kaze poznanica - joj zamisli rodila je xy zenska, mala ima down sindrom. Ja si mislim, da i? Mene to ništa ne plaši jer ja zelim dijete!! Zelim biti mama! I tu sve dileme prestaju ❤️
Potpisujem
awwwww kako je lijepo vidjeti ovih 10-ak trudnica na popisu <3
Pa će se pridružiti još koja čekalica bete, pa još koja sa slijedećeg postupka, pa dođu nove cure i tako se popis vrti u krug.
Ovo je baš dobro da pratimo malo forum statistiku.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Mtb svidja mi se popis i sto si me stavila medju trudnoce🙈 To mora da je neki znak😉 Za sutra upisi da cekam betu 17.10. (To je 12dnt). A jos kad se bocnes jednom, dvaput, postanes teski narkoman😁 Jos malo i tvoja avantura pocinje🤗🍀
Bozma ocekujem pozz testice uskoro koji nastavljaju tamniti😊 Tvoj postupak je od pocetka u drugim rukama, vjerujem da du se zvijezde konacno poklopile 💞
Ruska, Tuma, Piky sretno danas❤️
Ja napisala kilometarski post sinoc i slucajno ga obrisah, uf odmah odlozila mob od bijesa😂
Sad se naravno ne sjecam svih cura kojima sam pisala, al svakoj zelim srecu u kojoj god fazi je🍀🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Drage žene, čitam vaše komentare svakodnevno i svaki vaš plusić mi popravi dan☺️
Ja sam jučer bila na drugoj inseminaciji koja je bila poprilično nelagodna s obzirom na prvu. Nakon cca 2h su počeli takvi bolovi da sam doslovno puzala po stanu do kreveta. Zvala na kliniku i kažu mi da je grčenje normalno, da popijem normabel i protiv bolova nešto. Tako sam i napravila međutim do navečer mi je bilo koma. Takve bolove ne pamtim. Danas hodam ko po jajima, pritisak mi je dolje i sad se bojim da mi nisu nešto sj... Ima li možda netko takvih iskustava?
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Preskocila i ostale cure, Samara i Tiredivy sretno🍀🤞
Vekolina87 meni je bas zao procitati koliko zena se zapravo bori sa tom bolesti a o njoj ni rijeci..
Javit ce se Nikitta i ostale suborke, a svakako dr izaberi tako da se osjecas ugodno s njim. Kakav je sgam kod tvog partnera? Ako je los onda svakako gledaj kliniku gdje su biolozi odlicni. 🍀🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Drage žene, čitam vaše komentare svakodnevno i svaki vaš plusić mi popravi dan☺️
Ja sam jučer bila na drugoj inseminaciji koja je bila poprilično nelagodna s obzirom na prvu. Nakon cca 2h su počeli takvi bolovi da sam doslovno puzala po stanu do kreveta. Zvala na kliniku i kažu mi da je grčenje normalno, da popijem normabel i protiv bolova nešto. Tako sam i napravila međutim do navečer mi je bilo koma. Takve bolove ne pamtim. Danas hodam ko po jajima, pritisak mi je dolje i sad se bojim da mi nisu nešto sj… Ima li možda netko takvih iskustava?
Draga isto iskustvo s drugom inseminacijom, samo sam ja takvu bol imala nakon samog postupka, jos u bolnici, nisam mogla noge izravnati, i nisam znala bole li me leđa, bubrezi, jajnici, boljelo me i disati. Drugi dan sam vec bila ok, ali ako ti bude neizdrzivo svakako posjeti ginekologa. Objasnjenje je bilo da sam se od straha ukocila pa da je maternica ostala u nekom polugrču i da je to izazvalo bol 😕
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Oolive nezz sta bi se moglo zeznuti sa inseminacijom. Jedino da ti nisu malo maternicu ispravljali? Ili to sto Darliv kaze. . Popij normabl i magnezij, to ce opustiti misice i odmaraj danas, u slucaju da bude jaka bol nazovi dr koji je radio postupak za dodatne info.. sretno i uspjesno, naravno🤞🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Bozma i ostale cure kako da odlomim onu staklenu ampulu od Brevactide? Jel se moze rasuti, nisam do sad to radila, ostale muckalice su bile kao one gdje se nalazi prah.. 😳😅 mislim da cu otici kod ginicke da me bocne🙆 Nisam dobila manju iglu, samo dvije velike i debele, to necu moc sama nikako 😰
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Bozma i ostale curekako da odlomim onu staklenu ampulu od Brevactide? Jel se moze rasuti, nisam do sad to radila, ostale muckalice su bile kao one gdje se nalazi prah.. 😳😅 mislim da cu otici kod ginicke da me bocne🙆 Nisam dobila manju iglu, samo dvije velike i debele, to necu moc sama nikako 😰
To je ona starinska ampula? Stavis ju okomito da nema tekucine u vratu i odlomis tamo di je crna tocka (ampuli drsis za dno jednom rukom a drugom ti je vrat ampule izmedu palca i pocetka kaziprsta, gurnes palcem)
https://youtu.be/3o-_E26rmWA
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji