Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    07. Listopad 2020. 17:35

Piky

Evo mene…
    Uglavnom moj ginekolog kao da je pao s Marsa… On mene pita što sad.. Uglavnom kao ok je to imala sam prvi uzv i on vidi kao neku točkicu ali ne zna što je to, kao rano je danas mi je po njegovom 5+1.
    Nakon njega sam z ala Zagreb vv I kad sam rekla na recepciji ona mi je rekla da će mi se doktorica javit 🙄.
    Doroteja me zvala i pita me kako se osjećam, reko odlično, veli to je najbitnije da ste dobro… Kao voljela bi da je beta malo veća ali ovo je ok.. Pitala me dali sutra mogu doći u zg k njima na uzv I da će mi oni ujutro opet vaditi betu…. Tako da, nemam pojma…. 🙄🙄🙄🙄

Ta neizvjesnost je najgora, ali ja vjerujem da ce to biti ok i da ces sutra nakon ultrazvuka odahnuti 🍀🍀🤞🤞🙏🙏!! Beta ti je stvarno velika, a i doktorica ti je rekla da je ok.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Ruska1986
    07. Listopad 2020. 17:37

MimiDrimi

Kada sam bila na aspiraciji, jednoj curi koja je dosla na transfer biologinja je rekla da su joj stanice sjajne, a spermiogram strasno los, mada to nalazi iz proslog mjeseca od njezinog mm nisu pokazivali. -on se nesto prehladio.
    Stavila ih je u Ivf, i vidjela da se ne plode, pa je onda odlucila Icsi u njenom slucaju, odabrala njabolje plivace i oplodilo se 7j.stanica.
    Ja recimo mogu samo icsi… ima svakakvih situacija.
    Kad mogu dalje, ne znam, zvat cu ih u ponedjeljak. Kad se vrate svi iz samoizolacije 😉
    S obzirom na dosta jaku stimulaciju, vjerujem da necu 3-4mj moci.
    Mislila sam se naruciti kod Škvorca ili u polikliniku IVF.
    3puta Petrova i nista, pa bi vidjela dalje. Nisam pametna.
    Moram odžalovati, biti cu pametnija za koji dan.
    Vama svima hvala na podrsci, sjajne ste zbilja! A bit cemo i sjajne mame 😘

Za koju god se odlucis, drzim fige i neces pogrijesit!! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Piky
    07. Listopad 2020. 17:41

more2309

Piky

Evo mene…
    Uglavnom moj ginekolog kao da je pao s Marsa… On mene pita što sad.. Uglavnom kao ok je to imala sam prvi uzv i on vidi kao neku točkicu ali ne zna što je to, kao rano je danas mi je po njegovom 5+1.
    Nakon njega sam z ala Zagreb vv I kad sam rekla na recepciji ona mi je rekla da će mi se doktorica javit 🙄.
    Doroteja me zvala i pita me kako se osjećam, reko odlično, veli to je najbitnije da ste dobro… Kao voljela bi da je beta malo veća ali ovo je ok.. Pitala me dali sutra mogu doći u zg k njima na uzv I da će mi oni ujutro opet vaditi betu…. Tako da, nemam pojma…. 🙄🙄🙄🙄

Ta neizvjesnost je najgora, ali ja vjerujem da ce to biti ok i da ces sutra nakon ultrazvuka odahnuti 🍀🍀🤞🤞🙏🙏!! Beta ti je stvarno velika, a i doktorica ti je rekla da je ok.

Ajme koma... Baš.. Neću moć spavat, odmah večeras putujem za zg pa ću tamo spavati..., ❤️❤️❤️❤️

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Piky
    07. Listopad 2020. 17:48

Nikitta

Piky samo te stresiraju, mogu misliti kako se osjećaš sada! Ja vjerujem da ti je beta sasvim uredna i da je sve u najboljem redu. Sretno!

Pa I ja se nadam da je ok.. 
    Mislim da sam je kasno vadila I da se možda više ne dupla. Užas kako me idiot prestravio... A on ništa ne vidi... 😡😡😡

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

darliv
    07. Listopad 2020. 17:59

Piky znam da je ovo sve stresno, ali bit ce ti lakse kad sutra posjetis doktoricu, i vjerujem da je sve u redu, i nemoj razmisljati negativno 🥰
     MimiDrimi oprosti sto te sad gnjavim, no znaci ne vracaju se sutra svi na odjel? Nitko mi ne odgovara na mail, pa sam se bas nadala da je od sutra stara postava tamo 😕

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

07. Listopad 2020. 18:06

Tuma

MTB

Donijela sam odluku - odlučila sam vjerovati da će ICSI biti dobitna kombinacija za nas - napravit će nam nekoliko komada prekrasnih blastica, nešto ćemo vratiti mami da rodi u ovoj turi, a ostali će čekati na redTko se usuđuje proturječiti?Samara, uživaj sutra gledajući svoju mrvicuBelaaa, upisano!!!
    Nina92, super vijesti. Odmah sam se počela smijati, sjetila sam se priče forumašice kojoj je mužu pozlilo jer je mislio da 5 blastica znači da će imati 5 djecePažljivo reci svojem o 18, budi sigurna da zna što to znači

Sviđa mi se ta pozitivna energija! Tako je!❤🥰
    Hhahaha da, mislim da je Ivanaxx u pitanju 🤣

Hahaha jesam, većina bisera je od mene i muža 😂😂😂 

Tuma
    07. Listopad 2020. 18:07

Piky

Evo mene…

Pusti ti njega i šta on kaže i vidi/ne vidi.  Ipak je dr Jukic stručnjak u ovom području i sutra će ona sve vidjeti.  Meni su na 5+1 prošli petak vidjeli GV i inicijalnu ŽV,  nije se embrij još vidio, kažu da je prerano. Držim ti fige i koliko sam vidjela, znalo se to već događati i sve je bilo oke, tako da se nadam da će i kod tebe biti.  Znači i ti nam se sutra priključuješ s uzv-om. 🥰 sretno nam svima sutra 🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Listopad 2020. 18:09

Piky, žao mi je što prolaziš kroz ovo. Vjerojatno nije čudno ovo pročitati od mene, ali ja bih odabrala vjerovati da je sve u redu. Neki doktori znaju biti ... blesavi, pogotovo u komunikaciji s trudnicama. Uvijek se sjetim što je ginekolog rekao mojoj majci kad je bila trudna sa mnom - "sve je u redu, samo joj nešto nije u redu s glavom". Puno kasnije, nakon poroda, je rekao da je zapravio mislio da mi je glava malo veća i da ću se roditi koji tjedan ranije nego što je izvorno planirao. Ali, naravno, moja majka je od tog trenutka pa dok ja nisam bila par mjeseci stara bila uvjerena da je njezina beba mentalno deformirana, i samo je čekala kad će se to pokazati.
    Ono što hoću reći jest - mazi si bušicu, pričaj si s bebicom i voli je. Bit će kako mora biti, a pozitivom joj samo pomažemo da se razvija u lijepom okolišu  Ovdje čopor trudnica i soon to be trudnica navija za tebe.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Listopad 2020. 18:11

Koji će to orkestar srčeka biti sutra 

💔💔💔

07. Listopad 2020. 18:12

MTB

Piky, žao mi je što prolaziš kroz ovo. Vjerojatno nije čudno ovo pročitati od mene, ali ja bih odabrala vjerovati da je sve u redu. Neki doktori znaju biti … blesavi, pogotovo u komunikaciji s trudnicama. Uvijek se sjetim što je ginekolog rekao mojoj majci kad je bila trudna sa mnom - "sve je u redu, samo joj nešto nije u redu s glavom". Puno kasnije, nakon poroda, je rekao da je zapravio mislio da mi je glava malo veća i da ću se roditi koji tjedan ranije nego što je izvorno planirao. Ali, naravno, moja majka je od tog trenutka pa dok ja nisam bila par mjeseci stara bila uvjerena da je njezina beba mentalno deformirana, i samo je čekala kad će se to pokazati.
    Ono što hoću reći jest - mazi si bušicu, pričaj si s bebicom i voli je. Bit će kako mora biti, a pozitivom joj samo pomažemo da se razvija u lijepom okolišuOvdje čopor trudnica i soon to be trudnica navija za tebe.

MTB odakle si :D mogla bi ti kad meni bude trebalo pisat neke motivacijske poruke :DD odlicna si

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.