Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    07. Listopad 2020. 16:04

VM i MimiDrimi baš mi je žao.  Ali istina je iris_iris,  tako je meni moja mpo dr rekla: sa svakim neuspjehom ste statistički bliže uspjehu🥰
    Piky što su ti rekli? Jel sve oke?
    Ruska1986,  Samara sretno nam sutra❤❤ 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

07. Listopad 2020. 16:05

Sad sam pročitala Nikitin post i ima smisla i to za IVF..
     ali ja nigdje nisam pronašla da je veći broj komplikacija u daljnjem razvoju u ICSI.. pitat cu baš doktora ako je to tako možda da proba IVF .. ne znam.. moj ima loš spermio pa me strah da ne propadnu stanice ...

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Listopad 2020. 16:07

MTB super za popiss ja utorak cekam drugi uvz. 9 tjedana😁🙏
    Lucija07  vaaauuu super predivno tako samsretna kad to cujem joj blizanciiii divnoo😍🎉🎉❤️ bit ce sve super
    Ja sam malo danas lose  neki dan spojilo me depra i ova izolacija a i jos nemam snage malaksalo se osjecam pa se nadam da ce brzo proci
    Bozma svu srecu zelimmm 😍🎉🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Listopad 2020. 16:09

VM zao mi je jako i samo hrabro nsprijed🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Nina92
    07. Listopad 2020. 16:13

Bozma

Nina92, dobila si obe, sad si dobro pokrivena. Koliko je folikula?
    Nikitta, da stvar bude jos i gora, sjedila sam tamo i cekala otpusno pismo, a sve na meni mokro, noge pogotovo, jedva sam stala u mokre hlace, jer sam trcala da stignem i nisam gledala gdje gazim. I svi otisli a samo ja cekam, kaze doktorica: ne brinite, nisam vas zaboravila, nego se printer zastopao kad se printalo vase otpusno pa samo da to sredim. Sad se i ja nadam, a ne bi da se nadam pa razocaram 🙈

Imam ti 18😀

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

iris_iris
    07. Listopad 2020. 16:14

Tuma

VM i MimiDrimi baš mi je žao. Ali istina je iris_iris, tako je meni moja mpo dr rekla: sa svakim neuspjehom ste statistički bliže uspjehu🥰
    Piky što su ti rekli? Jel sve oke?
    Ruska1986, Samara sretno nam sutra❤❤

e da heheh to mi se baš urezalo ❤

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    07. Listopad 2020. 16:14

Nina92

Bozma

Nina92, dobila si obe, sad si dobro pokrivena. Koliko je folikula?
    Nikitta, da stvar bude jos i gora, sjedila sam tamo i cekala otpusno pismo, a sve na meni mokro, noge pogotovo, jedva sam stala u mokre hlace, jer sam trcala da stignem i nisam gledala gdje gazim. I svi otisli a samo ja cekam, kaze doktorica: ne brinite, nisam vas zaboravila, nego se printer zastopao kad se printalo vase otpusno pa samo da to sredim. Sad se i ja nadam, a ne bi da se nadam pa razocaram 🙈

Imam ti 18😀

Wooooow 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Listopad 2020. 16:29

Donijela sam odluku - odlučila sam vjerovati da će ICSI biti dobitna kombinacija za nas - napravit će nam nekoliko komada prekrasnih blastica, nešto ćemo vratiti mami da rodi u ovoj turi, a ostali će čekati na red  Tko se usuđuje proturječiti? 

Samara, uživaj sutra gledajući svoju mrvicu 
    Belaaa, upisano!!!
    Nina92, super vijesti. Odmah sam se počela smijati, sjetila sam se priče forumašice kojoj je mužu pozlilo jer je mislio da 5 blastica znači da će imati 5 djece  Pažljivo reci svojem o 18, budi sigurna da zna što to znači 

💔💔💔

Tuma
    07. Listopad 2020. 16:32

MTB

Donijela sam odluku - odlučila sam vjerovati da će ICSI biti dobitna kombinacija za nas - napravit će nam nekoliko komada prekrasnih blastica, nešto ćemo vratiti mami da rodi u ovoj turi, a ostali će čekati na redTko se usuđuje proturječiti?Samara, uživaj sutra gledajući svoju mrvicuBelaaa, upisano!!!
    Nina92, super vijesti. Odmah sam se počela smijati, sjetila sam se priče forumašice kojoj je mužu pozlilo jer je mislio da 5 blastica znači da će imati 5 djecePažljivo reci svojem o 18, budi sigurna da zna što to znači

Sviđa mi se ta pozitivna energija! Tako je!❤🥰
    Hhahaha da, mislim da je Ivanaxx u pitanju 🤣

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

AuroraB
    07. Listopad 2020. 16:34

Mimidrimi i VM, danas odtugujte, a sutra glavu gore i idemo dalje🍒🍓🍒 Bude lakše kroz koji dan...
    Ja bih radije da se stanice oplode u IVF-u, ali istraživanja su pokazala da nema značajne razlike između IVF/ICSI što se tiče ostvarenih broja trudnoća, malformacija embrija i sl. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.