Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    07. Listopad 2020. 14:13

VM

cure, evo stigao mi nalaz bete 3,9
    Idemo daljeeeeee, idem javiti dr. i pitati jel mogu u 11.mj na postupak

Jako mi je zao VM, znam kako ti je...ja sam sebi stavila u glavu da svaki neuspjeh znaci da sam korak blize do ostvarenja cilja i uspjeha, tako da samo hrabro naprijed - navijam za tebe i drzim ti fige na najjace! 🤞🏻😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

VM
    07. Listopad 2020. 14:38

a bila sam manje više spremna na to kad su mi kućni isto pokazivali negativno. 
    šteta, mislila sam 3.sreća pa ajde da vjerujem u nju, a kad ono niš. 
    Znate kak je, sto pitanja, zanima me jel taj embrij čim ga presele k meni prestane rasti ili raste pa nakon par dana prestane.
    Kaj to ne štima u mojoj maternici da se svaki put prestanu razvijati 
    nažalost na to ne možemo dobiti odgovore 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

VM
    07. Listopad 2020. 14:43

Hvala cure! <3

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MimiDrimi
    07. Listopad 2020. 14:48

Od mene ne tako lijepe vijesti.
    Jedna stanica je bila nezrela, pa joj nisu dali nikakvu šansu.
    Druga divna predivna (kaže biolog). Odmrzla je materijal od mm, svi spermij nepokretni, al krasne morfologije i izabrala je onaj koji nije uopće odradio posao - nije ju oplodio. Prošle godine je moja j.stanica oplođena sa nepokretnim, al pravilnim spermijem, pa je poručilo rezultat. Ovaj put ništa. Kaže ona da je izabrati spermij iz epruvete iz TESE postupka čista lutrija. To je 50%-50%.
    Uglavnom, nema ništa za smrzavanje, moram u novi postupak i imam još 3 epuvete plivača od ukupno 5 komada.
    Ne predajem se i idem do kraja makar zatrudila u 41. godini kao Šuputica ;)

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Samara
    07. Listopad 2020. 14:56

MimiDrimi

Od mene ne tako lijepe vijesti.
    Jedna stanica je bila nezrela, pa joj nisu dali nikakvu šansu.
    Druga divna predivna (kaže biolog). Odmrzla je materijal od mm, svi spermij nepokretni, al krasne morfologije i izabrala je onaj koji nije uopće odradio posao - nije ju oplodio. Prošle godine je moja j.stanica oplođena sa nepokretnim, al pravilnim spermijem, pa je poručilo rezultat. Ovaj put ništa. Kaže ona da je izabrati spermij iz epruvete iz TESE postupka čista lutrija. To je 50%-50%.
    Uglavnom, nema ništa za smrzavanje, moram u novi postupak i imam još 3 epuvete plivača od ukupno 5 komada.
    Ne predajem se i idem do kraja makar zatrudila u 41. godini kao Šuputica ;)

Bravo na pozitivi unatoc svemu.. Drzim fige da sljedeci bude uspjesan. Drzi se

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

darliv
    07. Listopad 2020. 14:57

VM, MimiDrimi bas mi je zao da nam se niz dobrih vijesti nije nastavio i s vama ☹️ neka vam sljedeci put bude dobitan 💓

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Listopad 2020. 14:59

Hvala svima, malo sam se bojala da vam se ideja neće svidjeti. Već sam se polako gubila među informacijama, a želim pratiti i navijati za vas!

Opet se ispričavam svima koje sam preskočila ili nešto krivo zapisala, radila sam to dok sam se razbuđivala. Upisala sam sve novo, objavit ću sutra ujutro.

Ja sam danas pokupila svoje injekcije. Ufff, mamicu im, ovo nije jeftin sport. Dobro da sam jučer proguglala okvirnu cijenu pa danas nisam pala na pod. Jučer bome jesam, nisam očekivala da ti hormoni toliko koštaju. Bebici je bolje da sad dođe!!!

💔💔💔

iris_iris
    07. Listopad 2020. 15:00

VM, MimiDrimi žao mi je curke! Odmah se usmjerite na planiranje novih postupaka, nekako to najlakše utješi.. nema predaje, sad je netko spomenuo, a već i prije jednu izjavu koja mi je ostala u glavi: sa svakim neuspjehom smo statistički bliže uspjehu  držite se ❤️

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Listopad 2020. 15:01

Ivanaxx, prsti me bole od figa srećonoša, navijamo da M ne dođe!!! a da beta bude prekrasna. I da moraš otkazati termin u 11. mjesecu!
    Bozma, jupiiiii. Baš mi drago. Još jedan primjer da nije gotovo dok debela dama ne otpjeva svoje  Odnosno, da je ovo igra strpljenja i da se "samo" trebamo stalno nadati i brijati na dobro. Kad je beta? Umirem od smijeha cijeli dan na kantu od 5l vode, mogu zamisliti scenu.
    VM, logično da je nama sve ovo "drama" jer se mi puno više trudimo da dođemo do bebe nego prosječna žena. Nije da smo se jedan dan poseksale, a 3 mjeseca kasnije shvatili da nam je malo muka. Puno pregleda, pikanja, praćenja, stresa je tu - pa onda nastavimo u istom tonu i kad napokon ostanemo trudne. Iako, doktorica meni kaže da jednom kad sam trudna, da je to normalna trudnoća kao i ona koja bi bila da sam ostala prirodnim putem - i da nije veći rizik te da mogu živjeti normalan život. O tom potom 
    Žao mi je radi bete. Čudan mi je taj nalaz od 3.9 - to su neki zaostaci od hormona, ili se možda ipak zbivalo tamo nešto? Meni je obično 0.00000 :)
    LucyLou, bit će fino bucmast, mora!!! 
    MimiDrimi, baš mi žao. Dobra vijest je da si imala dobru stanicu. Držimo fige da se idući put poklopi. I kakvo odustajanje, nema odustajanja!!! Ima nas ovdje od 40 i 40+ koje ne mislimo da je ta Šuputica ništa special što je trudna u tim godinama.   Kad ideš opet? 

💔💔💔

darliv
    07. Listopad 2020. 15:05

VM nisam zapamtila, imas li kojeg smrzlica?
    MimiDrimi jesu li ti rekli kad mozes ponovno u postupak?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.