Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    07. Listopad 2020. 12:05

Nina92

Haj cure evo mene s pregleda, dobila sam štopericu brevactid 1500, i decapeptyl 2 infekcije kaj mislite?

Superrr! Dobila si tzv. "dvostruku štopericu" koja daje odlične rezultate u zrelosti i kvaliteti jj🙌😇

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    07. Listopad 2020. 12:13

Ivanaxx

ANKSIMORON

Ja isto cekam betu, u petak ujutro je vadim.. ja nisam radila test dosad, pa sto bude u petakstalno me boli donji dio ledja i probadanja kao da cu dobiti.. ali vise ne znam jel umisljam ili ne.. svakako beta pa sto bude… to ce mi biti 14 dpt 😀😄

I ja u petak ujutro. Di ti vadiš, ako sam skužila dobro negdi u st?

Nije, ja sam ti u zagrebu :)

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• T_Ivy
    07. Listopad 2020. 12:14

Bozma

Ruska1986

Bozma

Ja sam zakasnila na transfer 😂 i pokisla
    Dodjem tu, svi odavno spremni a ono….šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.
    Lucyinthesky mi smo oboje pili, po jednu onu malu malu zlicicu sta se dobije sa maticnom ujutro nataste pod jezik. To nekako dodje kao dva zrna rize

Ali obavila si sve?

Jesam. Mislim da sam prva koja je zakasnila na transfer

Bozma evo ja placem s tobom. Pa kakvo prelepo iznenadjenje. Dva embrija i to dobra! Ma neka si i zakasnila, samo nek se oni lepo ususkaju. Koliko mi je samo drago. Sad drzimo figice jako jako jako

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

ANKSIMORON
    07. Listopad 2020. 12:15

Ruska1986

ANKSIMORON

Ja isto cekam betu, u petak ujutro je vadim.. ja nisam radila test dosad, pa sto bude u petakstalno me boli donji dio ledja i probadanja kao da cu dobiti.. ali vise ne znam jel umisljam ili ne.. svakako beta pa sto bude… to ce mi biti 14 dpt 😀😄

Svaka cast da se uspijes oduprijeti testovima! Rekli smo da se na probadanja i "osjecaj kao da trebam dobit"ne obaziremo jer je to sve normalno! Mozda bi ti bilo bolje izvadit betu bar 12 dan da ne pijes terapiju bzvz, ako nisi trudna(a jesi 🙂)

A nisam radila testove kad sam si davala brevactide... i to dva nakon transfera? Sta nije da onda nema smisla..

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

VM
    07. Listopad 2020. 12:24

J.... koje mi muke imamo, mislila sam da je muka dočekat pozitivan test, betu a sad još i dane koji slijede duplanjem bete. Pa za isp... na živce.
    Pa kaj i obične trudnice kad zatrudne imaju showowe s tim betama. Ja kad svojim curama na poslu pričam o svojem postupku misle da radim od muhe slona.  Baš nam je koma ovo prolaziti. Volim vas sve, bez vas bi ovo bilo groznooooo <3

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Nina92
    07. Listopad 2020. 12:26

AuroraB

Nina92

Haj cure evo mene s pregleda, dobila sam štopericu brevactid 1500, i decapeptyl 2 infekcije kaj mislite?

Superrr! Dobila si tzv. "dvostruku štopericu" koja daje odlične rezultate u zrelosti i kvaliteti jj🙌😇

Ajme super, duga sam u tome ali uvijek nes novo saznas, pitala sam ga i za to ljepilo prije transfera rekao je da to nista nije dokazeno pa da on nebi ali ako ja zelim budu stavili ali da ne bacim novce, ali da ce oni to pocet uvodit

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Lucyinthesky
    07. Listopad 2020. 12:28

Nina92

Ja mislim da je to super, a i sama se nadam duploj štoperici s obzirom na prošle nezrele stanice (već sam pitala dr u vezi toga 😁).
    Držim fige 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

07. Listopad 2020. 12:29

VM

J…. koje mi muke imamo, mislila sam da je muka dočekat pozitivan test, betu a sad još i dane koji slijede duplanjem bete. Pa za isp… na živce.
    Pa kaj i obične trudnice kad zatrudne imaju showowe s tim betama. Ja kad svojim curama na poslu pričam o svojem postupku misle da radim od muhe slona.Baš nam je koma ovo prolaziti. Volim vas sve, bez vas bi ovo bilo groznooooo &lt;3

Amen to that, girl 😂😂

07. Listopad 2020. 12:41

Nina92

AuroraB

Nina92

Ajme super, duga sam u tome ali uvijek nes novo saznas, pitala sam ga i za to ljepilo prije transfera rekao je da to nista nije dokazeno pa da on nebi ali ako ja zelim budu stavili ali da ne bacim novce, ali da ce oni to pocet uvodit

Haha a ja baš zagrizla za to ljepilo 🙈 haha znači reka je ne valja, al moš, al bezveze je, al tako ćemo počet i mi 😂😂😂

• more2309
    07. Listopad 2020. 12:42

Bozma

Ja sam zakasnila na transfer 😂 i pokisla
    Dodjem tu, svi odavno spremni a ono….šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.
    Lucyinthesky mi smo oboje pili, po jednu onu malu malu zlicicu sta se dobije sa maticnom ujutro nataste pod jezik. To nekako dodje kao dva zrna rize

Predivne vijesti ❤❤, ovo je dokaz da nista ne treba otpisivati prije vremena, drzim fige da ovo bude dobitan transfer i da se obadvije mrvice fino prime 🙏😘🍀🍀🤞🤞❤❤!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.