Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    07. Listopad 2020. 09:14

Cure čiji muževi su pili matičnu mliječ za poboljšavanje spermia,zanima me koju količinu su uzimali dnevno, koliko g?
    Pitanje br 2,da li je netko kroz duži period pio čaj od biljke zdravac?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• more2309
    07. Listopad 2020. 09:19

MTB super si ovo napravila 👍👍🙂🙂 i lakse cemo pratit koje u kojoj fazi, ja cekam betu 16.10.
    Bozma neka danasnji transfer bude onaj dobitan , sretno 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
    Samara sretno sutra na ulzrazvuku i da nam se javis sa super vijestima 🙏🙏🤞🤞🍀🍀, mogu misliti koja je to radost i iscekivanje❤!
    Ivanaxx meni nisu skratili ciklus, u proslom postupku mi je dosla normalno kao i uvijek, dva dana prije mi je krenuo iscjedak kao i uvijek. Meni se sad pogorsao ten, pa mislim da mi je od estrofema kaj uzimam jer u proslom sam uzimala samo utrogestane i nije mi bilo tako strasno. Drzim fige da te beta lijepo iznenadi i da moras otkazivati postupak 🤞🤞🍀🍀🙏🙏🙂

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

07. Listopad 2020. 09:27

more2309

MTB super si ovo napravila 👍👍🙂🙂 i lakse cemo pratit koje u kojoj fazi, ja cekam betu 16.10.
    Bozmaneka danasnji transfer bude onaj dobitan , sretno 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!
    Samara sretno sutra na ulzrazvuku i da nam se javis sa super vijestima 🙏🙏🤞🤞🍀🍀, mogu misliti koja je to radost i iscekivanje❤!
    Ivanaxx meni nisu skratili ciklus, u proslom postupku mi je dosla normalno kao i uvijek, dva dana prije mi je krenuo iscjedak kao i uvijek. Meni se sad pogorsao ten, pa mislim da mi je od estrofema kaj uzimam jer u proslom sam uzimala samo utrogestane i nije mi bilo tako strasno. Drzim fige da te beta lijepo iznenadi i da moras otkazivati postupak 🤞🤞🍀🍀🙏🙏🙂

I ja se nadam 😍
    Držim fige svima, do kraja tjedna nek se broj trudnica udupla 🙏♥️

07. Listopad 2020. 09:39

Ja sam zakasnila na transfer 😂 i pokisla
    Dodjem tu, svi odavno spremni a ono....šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.
    Lucyinthesky mi smo oboje pili, po jednu onu malu malu zlicicu sta se dobije sa maticnom ujutro nataste pod jezik. To nekako dodje kao dva zrna rize

VM
    07. Listopad 2020. 09:41

Lucyinthesky

Cure čiji muževi su pili matičnu mliječ za poboljšavanje spermia,zanima me koju količinu su uzimali dnevno, koliko g?
    Pitanje br 2,da li je netko kroz duži period pio čaj od biljke zdravac?

Moj pije matičnu mliječ, dobio je malu mikro žličicu uz to i popije (stavi pod jezik) svako jutro natašte. Za sada je riješio 1 bočicu. Fila se i sa propolisom.
    Od svih vitamina s kojima se filamo upravo smo se razbolili da smo koma i jedan i drugi (sinusi, kašalj..) 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Ruska1986
    07. Listopad 2020. 09:42

Bozma

Dodjem tu, svi odavno spremni a ono….šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.
    Lucyinthesky mi smo oboje pili, po jednu onu malu malu zlicicu sta se dobije sa maticnom ujutro nataste pod jezik. To nekako dodje kao dva zrna rize

Ali obavila si sve?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

07. Listopad 2020. 09:46

Bozma

Dodjem tu, svi odavno spremni a ono….šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.

Bozmaaa, bit će to dobro, važno da je obavljeno. Meni je transfer odgođen 3 ipo sata jer sam bila nesposobna napunit mjehur. I posli sam prepunila pa skoro popišala dr. Možda baš to donese sriću

Giny
    07. Listopad 2020. 09:53

Ivanaxx

VM

Lucija07 super čestitam! Pa pod zadnje kod Lučija sve blizanci
    Ja sam danas ujutro išla vaditi betu za potvrdu, javiti ću rezultat iako sam jučer iza posla radila test na mokraću i bio je negativan. Idući postupak ću ići u 11mj.

I ja sam dog konzultacije u cita za postupak u 11om, lakše mi pada čekanje ako znam da sam već korak ispred potencijalno lošeg rezultata. Nije da sam uvjerena da nisam sad T, al ako nisam, lakše će mi bit jer idem u 11om u novi postupak, a lako ga otkažem bude li sriće 😂

Dabogda ga otkazala 😂😅 ja idem u Cito u 11.pa ćemo zajedno 👌

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

🍀🐞MISS🐞🍀
    07. Listopad 2020. 09:56

Moj muz pije zdravac,plus jos svakakve vitamine oboje, umjesto da sam sad najimunija ikad na sve ja dobijem herpes preko cijele usne prošli tj...toliko o vitaminima

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

07. Listopad 2020. 09:58

Ruska1986

Bozma

Ali obavila si sve?

Jesam. Mislim da sam prva koja je zakasnila na transfer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.