Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Listopad 2020. 10:00

Bozma

Ja sam zakasnila na transfer 😂 i pokisla
    Dodjem tu, svi odavno spremni a ono….šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.
    Lucyinthesky mi smo oboje pili, po jednu onu malu malu zlicicu sta se dobije sa maticnom ujutro nataste pod jezik. To nekako dodje kao dva zrna rize

JOOOOOJ vidiiš!!!!!! Nije sve onako kako odma pomislimo, sad slatko iščekivanje.
    Opusti se sad i uživaj sa što manje foruma i javi se samo da nam kažeš odličnu betu!!! Šetaj, gledaj filmove, čitaj sve što te opušta <3

Tuma
    07. Listopad 2020. 10:00

Bozma

Dodjem tu, svi odavno spremni a ono….šok, imam 2, kako embriologica kaze dobra embrija, jedan osmostanicni i jedan cetverostanicni, puno bolji nego prosli put. I sad cmizdrim i ne mogu prestat. Muz mi je jutros digao zivce, kazem kupi bocu vode da imam za transfer, on donese onu kantu od 5 litara. I onda sam jos trcala i trazila za kupit bocicu vode i naravno zakasnila i pokisla.
    Lucyinthesky mi smo oboje pili, po jednu onu malu malu zlicicu sta se dobije sa maticnom ujutro nataste pod jezik. To nekako dodje kao dva zrna rize

Eto vidiš,  2 i to dobra embrija!! Super🥳 
    A muž hahahhaha,  to da ti ne ponestane slučajno 🤣🤣
    Jesi obavila transfer?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

07. Listopad 2020. 10:02

MTB

Drage žene, ja sam sebi napravila popis kako bih mogla pratiti tko i što: Lijepim ga ovdje, ako sam nekoga zaboravila/preskočila, krivo zapisala, slobodno javite. Prošla sam kroz zadnjih 20tak stranica, možda sam nešto i spetljalaNadam se da vam je to ok.
    Anyway, lijepim ga ovdje i ako vam je ok, svakih dan/dva ću ga ažurirati i ponovo lijepiti da nam bude lakše za pamtiti:

Trudnice very soon to beBozma - transfer 7.10.
    VM - beta 8.10.
    Ivanaxx - čekamo betu!!
    MimiDrimi - čeka na transfer
    Tara0205 - čeka na transfer
    Nina92 - čeka na aspiraciju
    TiredIvy - čeka na aspiraciju
    Sanjich - u postupku
    iris_iris - u postupku
    MTB - 10.10. prva injekcija
    Nirvana2020 - prvi UZV
    Marti8Tanja79Ana26LucyLouDAVANAANKSIMORONMilaStmore2309Blacky89nada86kjuAuroraB - idući postupak 11/20
    miss1502 - idući postupak 11/20
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    maja555 - idući postupak 11/20
    darliv - FET 11/20
    Nikitta - uskoro operacija

TrudniceTuma 8.10 UZV
    Ruska1986 8.10 miny anomaly scan
    lucija07 13.10. UZV
    Simba 1986 uzv idući tjedan
    Samara - čekamo prvi UZV i srčeko
    Piky - čekamo prvi UZV i srčeko
    TumaMetoBelaaaMakiST 21tt
    flower93 133 days to go!

ODLIČNO! :D

Lucyinthesky
    07. Listopad 2020. 10:15

Bozma

Znači, zakon, jaaaako mi je drago 💪Jeste vratili obadva?
    Thx za matičnu 👍
    VM hvala, dobili smo tu malu žličicu, ali išla sam vagati na neku super preciznu vagu i ta mala žličica je manje od 1g,a pročitala sam da bi npr za popravljanje spermia trebalo pit više cca 2 g 🤔
    Ja pijem 1 tu malu, ali za njega mi je sad bitnije.
    miss1502 hvala ti, ja, sam mu još i taj zdravac uvela, od sad svaki dan, do sada je pio piskavicu tu i tamo. Jedan je od onih kod kojih se spermio u dva navrata već uspio drastično popravit, pa se nadam i ovaj put 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• DAVANA
    07. Listopad 2020. 10:19

MTB bravooo  :) ja imam jos nedelju dana do bete. :) cekamo. I zelim svima da budu povecane bete, a koji rade transfer, da bude uspjesan. 🤗🤗🤗🤗

07. Listopad 2020. 10:20

Kaze on, pa sta ja znam, znam da puno popijes prije transfera pa da ti bude dosta. Pa kako je on zamislia da od parkinga do ulaza vucem tu kantu, kako da pijem iz nje? Jos je bio vise puta s menom i vidio da nosim male bocice.

AuroraB
    07. Listopad 2020. 10:29

Hahahahah ma nek, barem se budeš imala čemu smijati kad ovo sve prođe, a ti sa trbuhom do zuba! Znači moje želje da ti dan prođe magično, su se ostvarile 
    Vratili ste oba dvije?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Piky
    07. Listopad 2020. 10:36

Bozma

Ruska1986

Bozma

Ali obavila si sve?

Jesam. Mislim da sam prva koja je zakasnila na transfer

Bravo... Super. Bitno da si rješila. ❤️❤️

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Piky
    07. Listopad 2020. 10:38

Bozma

Kaze on, pa sta ja znam, znam da puno popijes prije transfera pa da ti bude dosta. Pa kako je on zamislia da od parkinga do ulaza vucem tu kantu, kako da pijem iz nje? Jos je bio vise puta s menom i vidio da nosim male bocice.

Koji kralj.. On se prepao da će ti biti malo. 🤣

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Tuma
    07. Listopad 2020. 10:49

Piky jesi ti ponovila betu?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.