Meto popili smo oboje, pa ćemo vidjeti, jedino što su ti svi antibiotici ubojica za spermio, ali šta možemo 🙄
Ivanaxx držim fige za dalje, baš lijepi rezultat 🤞
Staystrong naše zdravstvo je često koma i žao mi je što ste imali ružna iskustva s Hzzo postupcima. S druge strane, čitam da ima cura kojima u konačnici postupci preko Hzzo-a budu bolji nego privatno. Valjda ovisi kako se naleti...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky,moguće da smo samo naletjeli na krive doktore,međutim čudno mi da su baš svi krivi... Sve radiš kod drugog doktora i poprilično smo ih izmjenili. Došla sam do zaključka da smo pretežak slučaj s našom dijagnozom (koja je poprilično rijetka obzirom na druge dijagnoze) i doktorima se neda niti istražiti šta bi se moglo napraviti obzirom da imaju i lakših slučajeva na pretek...
Ne znam tko je odakle i što mu je blizu, a i što može financijski priuštiti. Ali za polikliniku šparac stvarno imam samo riječi hvale neovisno o ishodu sad, ovo dalje nema veze ni s njima ni sa mnom, nego sa srećom. Ali su jako ljubazne sestre, a i dr šparac, i doktorica koja mi je jednom radila folikulometriju jer je ona bila dežuran tu subotu, stvarno odaju dojam stručnosti. Baš sam im se od starta prepustila. Prvi mi je ivf pa sam osluškivala tijelo svoje opsesivno događa li se šta, i čak sam ih zvala za te neke 'gluposti' tipa 'bolilo me pa stalo šta to sad znači?' i strpljivo su odgovarali. I dr je dostupan i na mail za sva
Poslao se pola komentara haha
Ugl dr odg isti dan, eventualno sutra ujutro na noćna pitanja. I nez, meni su stvarno super. A skupi su lijekovi kad ne idu preko hzzoa, nisam to ni provjerila može li mi davati moja prim gin ako ne idem u postupak preko hzzoa nego privatno jer pretp da ne može. Pa je nisam ni zvala. Eto taj dio je skup i definitivno nedostatak privatnog liječenja. Ali inače mislim da sam pogodila s izborom i poliklinike i liječnika.
Ivanaxx,meni je ginekologica provjerila u kompjuteru koje lijekove mogu dobiti preko hzzo i ispostavilo se da te koje su mi dali u Cita ne idu preko hzzo ali da su mi dali neke druge (zaboravila sam kako se zovu ali sam čitala da ih dosta cura uzima),bez problema bi mi ih prepisala. Letrozol sam jedino mogla dobiti. A stvarno su skupi ko sam vrag... Ništa te ne košta da pitaš.
Ivanaxxx, to je neka nova doktorica? Ja sam bila u dr. Vlasica. Ma stvarno je sve tamo super. To za ljekove sam provjeravala sa svojim ginekologom i nista mi nije mogao dat na uputnicu osim Utrogestana i Decortina pa sam bar to uzimala na uputnicu. Meni je trebalo brdo tih ljekova pa bi me samo ljekovi izasli oko 9.000kn. Ali samo kod njih sam dosla do blastica, mislim da to vise nikad necu dozivit, a i ovi drugi doktori i embriolozi kod kojih sam bila nakon mi nitko ne vjeruju da sam imala blastice.
Da. Upravu si, ni ja nikad nisam imala problema i nakon postupka u 7 mj.dobijem Candidu a ova druga cura ureaplasma, ginekolog mi kaže da od stresa i onda sam pauzirala mjesec jer nisam mogla na vrijeme imati nove cervikalne
Piky hvala na odgovoru. Ja sam ureaplasmu riješila doxiciklinom i medazol vaginaletama, a uz to sam uzimala neki čaj protiv bakterija, litru dnevno, dva tjedna i lactogyn probiotik.
Nakon toga su pola godine brisevi bili ok i sad ta druga bakterija.
Nadam se da sam je riješila sad sa terapijom, inače definitivno neću moći u postupak dok je ne riješim (pretpostavljam).
Ova cura što je imala ureaplasmu je sad završila sa terapijom i ovih dana će vaditi nove cervikalne pa ću baš vidit što će joj pokazati.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Znaci, sad cekamo dvije bete u srijedu(ako sam dobro zapamtila), ne znam da li cekamo koji test jos? 🤔
E ja sam napokon išla kupiti test i naravno imaju samo prima test za koji čitam da i nije baš najbolji??? Molim mišljenje.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ivanaxxx, to je neka nova doktorica? Ja sam bila u dr. Vlasica. Ma stvarno je sve tamo super. To za ljekove sam provjeravala sa svojim ginekologom i nista mi nije mogao dat na uputnicu osim Utrogestana i Decortina pa sam bar to uzimala na uputnicu. Meni je trebalo brdo tih ljekova pa bi me samo ljekovi izasli oko 9.000kn. Ali samo kod njih sam dosla do blastica, mislim da to vise nikad necu dozivit, a i ovi drugi doktori i embriolozi kod kojih sam bila nakon mi nitko ne vjeruju da sam imala blastice.
Da da, lijekovi su UZASNO skupi za stimulaciji, ja sam isto cca 10000platila ali to sve ovisi koliko iu doze trebate na dan.. Tipa netko koristi 150iu netko 300 kao ja sto sam morala... Tako netko npr plati i duplo manje lijekove...
A preko hzzoa ide utrogestan, decortin, estrofem i dufaston i folacin...
Znaci, sad cekamo dvije bete u srijedu(ako sam dobro zapamtila), ne znam da li cekamo koji test jos? 🤔
E ja sam napokon išla kupiti test i naravno imaju samo prima test za koji čitam da i nije baš najbolji??? Molim mišljenje.
Probaj🙏🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji