Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amber
    03. Listopad 2019. 12:55

Hani

Blacky, čim je rakija kod tebe u igri, malci se primaju 100%😁🍶🍶🍼🍼
    Jenn, bit ce bas taman za par dana, sve miriše na dobro
    Ruška, ti vec naveliko planiras za dalje, al mozda te ovaj 4stanicni ugodno iznenadi🍀🍀🍀🍀
    Lilypie, kako se držiš? 😘bebicama
    Ifka, cestitam. Je li bilo smrzlica?
    Amber, lady natasja, kad ce vase bete??
    Iskra, stefy, mimilica, Luda83, snjeska, mama nina, mazilica, sretno, curke😊
    Betty, kad ce taj tvoj plusic? Ne mogu ja cekat ned, daj ga malo ranije😁
    Yvette, moje sve, cekamo lijepe vijesti s vasih pregleda😍
    Belaaaa, sljedeci mjesec je tvoj!!!!🙏🙏🙏
    En@, ti pauziras pa ces na fet?
    Ninna1804 ??????
    Sigurno sam nekog zaboravila….🤔😁

Hej Hani ja danas radila test negativan je ali ajde jos uvjek imam nadu isla i danas vadit betu privatno pa cekam nalaz da vidimo jer tek drugi tjedan imam po klinici🤞❤

• amber
    03. Listopad 2019. 12:56

Cestitke svima na plusicima a ovim koji cekaju samo hrabro naprijed svi cemo jednoga dana docekati ono sta zelimo😘

• amber
    03. Listopad 2019. 12:59

sekaa11

Lijep pozdrav zenice 😁 drugi tjedan idem na prvu inseminaciju u prirodnom ciklusu pa me zanima dali je potrebno uzeti bolovanje s obzirom da radim fizicki posao , iako ja najrade nebi , al ako moram ici cu ?

Po meni za inseminaciju netreba bolovanje bar ja nisam bila kad sam radila ali pitaj njih oni ce ti dati najbolji savjet.

En@
    03. Listopad 2019. 13:02

Hani meni je danas 7dnt 8stanicnog
    I ne mislim radit test uopce a betu tek 14.ako ne procurim do tad
    2 🐧 cekaju tamo iducu godinu

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Babylove
    03. Listopad 2019. 13:07

Lilypie

Babylove 🎉🎉🎉 to je to draga! Kad ćeš vaditi betu?

U ponedjeljak vjerojatno.. Razmisljala sam u sub 9dt pa  u pon 11dt ponovit ako sve i dalje bude ok.. Jer su mi rekli da ce mi po pozitivnoj beti uvest heparin... Vidjet cu sa sestrom kada budem po uputnicu isla...
    Hvala vam jos jedbom svima al necu se prerano i š
    Previse veseliti... 

LadyNatasja

Samo da javim da ste bile u pravu, biokemijska je bila u pitanju, danas beta ispod 1. Nisam u bedu, sretna sam sto se bar nesto napokon pocelo događati napokon, a ak je suđeno bit ce kad tad :)
    darliv
    03. Listopad 2019. 13:59

Zenice jedno pitanje ako se itko susreo, danas mi nakon 3mj stigao nalaz pape, i sad redom sve ok, i u zadnjem odjeljku pise 'reaktivne promjene na stanicama koje su povezane: s upalom' i upute: redovita kontrola. Sad mene zanima posto je to bilo prije 3mj da li ima potrebe uzimati doksiciklin koji mi je lijecnik sad prepisao, jer nikakvih tegoba nemam, u međuvremenu pila sumamed za nesto drugo, uzimala maticnu, kolika je vjerojatnost da mi je upala ostala, jer brisevi su bili u redu.. I da li takav nalaz priznaju za ivf ili se ta navodna upala gleda kao nesto veliko pa se papa mora ponoviti? Uf svasta sam vam napisala, nadam se da ce shvatiti netko ako se susreo s time.. Hvala vam na odgovoru.. 😊
    I da, nisam propustila nijedan post vec 2 godine sigurno, samo nemam o cemu pisati pa ne zelim zatrpavati stranicu, ceka me tek prvi ivf.. Sretno svima 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

yvette
    03. Listopad 2019. 14:02

Blacky neka ih se sto vise oplodi
    LadyNatasja zao mi je draga. Bit ce drugi put. 
    Babylove neka nastavi tamniti. Plus je plus, pa tko se moze suzdrzati od veselja jednom kada ga vidis bez obzira koliko rano bilo.❤
    Ena divim se samokontroli. 

Vrapčić123
    03. Listopad 2019. 14:09

thinkpink1

Vrapcic123

Pozdrav drage moje, pitanjce: za šifru A0 se ne treba ići na HZZO, ta je šifra ona standardna, odnosno nije vezana uz neplodnost koliko shvacam? Zar ne? Za koje sifre se mora ici u HZZO?

Bolovanje AO je obicno bolovanje i ide na teret poslodavca ukoliko traje do 42 dana. Isplacuje se 70% od place. Pod tom oznakom se pisu sve dijagnoze koje nisu komplikacije, porodiljni, ozljede na radu, itd. Oznaka GO je komplilacija u trudnoci i placa ide na teret HZZO-a. Isplacuje se 100% place, ali maximum 4250kn. Na samim doznakama se vec duže vrijeme ne piše dijagnoza bolovanja zbog zaštite privatnosti.
    A ukoliko te zanima MKB šifra pod kojom je otvoreno bolovanje, dal je neplodnost ili nesto drugo, pise na onom papiru kojeg je potrebno predati poslodavcu kroz 3 dana ili jednostavno pitaj ginica.

Hvala na informacijama 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sunshine25
    03. Listopad 2019. 14:13

Ima li koja iskustva s transferom blastica 6. dan od ovulacije? Poprilično sam sigurna da upravo ovuliram 😂 (trebala sam sutra), dr. kaže da nema veze. Nisam pametna što da radim, sad sam se nasekirala. Da inzistiram na transferu u utorak ili je ok 6.dan? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• malena2010
    03. Listopad 2019. 14:26

Osjetila sam potrebu da nesto napisem na ovu temu..Suprug i ja smo se 3 godine pokusavali na djetetu,al nije bilo moguce..Odlucili smo se za potpomognutu oplodnju...Oboje smo obavili sve potrebne pretrage,te sam ja pila tablete,posto nemam redovite menstruacije..Točnije imam ih u godini 2 ili 3 puta 🤷‍♀️...Uspjeli su mi izregulirati plodne dane,kojih i mome slucaju nije bilo...Otisla sam prvi puta na insiminaciju u Vinogrdaskoj bolnici,i evo nama je uspjelo od prve...Imamo curicu staru 6 mjeseci i zahvalni smo cijelom odjelu na tome🤗 Nemojte nikada gubiti nadu,jer kod nas kolko su bile male šanse ipak smo uspjeli...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.