Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍
Ej ženo,🙋 ja sam danas super,jučer i ove dane za umrit em glavobolja em zubno meso,za umrit.
Danas sve ok ne boli ništa,fala bogu.😘
Neka tako i ostane...ja nažalost nastavljam sa bolovima,nelagodom,pikanjem,grcevima,bez veze😕
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Cure meni sutra ujutro transfer. Dal veceras svejedno stavljam Crinone gel ili preskacem? Jel meni to prek dana curi pomalo na dnevni ulozak pa sad ne znam jel to njima smeta prilikom transfera? Nisu mi nista rekli za to...kad sam utrice imala onda su mi sam rekli da ujutro na dan transfera uzmem oralno pa poslije opet nastavim vaginalno...a sad ovaj gel ide samo navecer jednom pa nisam pametna...
Hvala svima! ❤️ Imam toliku blokadu, toliki strah da se bas i ne mogu veseliti🤦🏻♀️
Yvette ne moram ponavljati jer je velika beta
Lylipie uzas, stvarno grozno da ne mozes u miru i bez straha uzivati u trudnoći. Valjda je sad to to🤞🏼❤️
Belaa zao mi je za neg. test, ali drziiim fige da beta iznenadi🤞🏼🤞🏼
LadyNatasja također da se cudo dogodi😘🤞🏼
Sunshine25 uz guk se treba raditi i inzulin
Sve ostalime, a ima vas.. 🤞🏼❤️
Bela 🙁žao mi je, znam kako je to… Ali glavu gore, i u nove pobjede :)
Da ali tesko je svaki put sve tezee☹😢😢
Znam draga, i ja sam imala negativnu betu prije manje od 2 tjedna tako da mi je još frisko.. i znam kako boli😢 Svaki put mislim da ne mogu ponovo, ali puno smo jače nego što mislimo. Isplaci se, istuguj koliko ti treba, pa osmijeh na lice i vidi šta dalje :) Biti će plus, ne brini.
Belaaa zao mi je 😕😕😕 drzi se!
Nisam pohvatala, stimulirani ili prirodni, imate li smrzlica?
Hej Jenn prirodni uz lagani stimulaciju ah nemam smrzlica nikad ni ne budu nego dvi stanice ovaj put bile tri uz femare i menopur
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure meni sutra ujutro transfer. Dal veceras svejedno stavljam Crinone gel ili preskacem? Jel meni to prek dana curi pomalo na dnevni ulozak pa sad ne znam jel to njima smeta prilikom transfera? Nisu mi nista rekli za to…kad sam utrice imala onda su mi sam rekli da ujutro na dan transfera uzmem oralno pa poslije opet nastavim vaginalno…a sad ovaj gel ide samo navecer jednom pa nisam pametna…
Meni su ga stavili prvi put odmah na stolu nakon transfera i od tad ga sama stavljam navecer,tako da ne znam sto reci,mozda ga je netko stavljao i prije transfera Ce znati bolje pomoći
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Lala1982 Lactogyn vag. kapsule a ako ti je baš jaka gljivicna infekcija onda kombiniras vaginalno i oralno.
Mamanina prestala sam sa Utricima totalno jer mi je beta bila negativna.
Vadila sam betu danas (8. od transfera 2 blastice), 5,47 je 😬😁 u cetvrtak idem opet.
U totalnom sam soku, bila sam sigurna da nista od toga ovaj put 🥰😊🤭😁
LadyNatasja nadam se uvecanju jer i ja sam imala tako malu betu jednom pa je bila biokemijska svu srecu zelim i da se uveecaaaa🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cire drage ja bila dole rekli mi da dodjem dezurna i da radi ljekova i sve posto sam sad odma u stimuliranom!
Ujutro vadit betu da vidi da nije biokemijska!
Terapija Bemfola300 pet dana
Pa onda Cetrotid, Bemfola 75 , Pergoveris
Umirila me utijesila i rekla idemo dalje u nove borbe i nada se boljoj reakciji i vise stanica i boljih!
I sad maticnu mljec , omega 3 , enzimq10, voce, povrce, ribe sta vise salate itd radi kvalitete stanica!
Eto uh idemo skupit snage za novo pikanje🙏🙏
I da sta prije pricurim!
Cure meni sutra ujutro transfer. Dal veceras svejedno stavljam Crinone gel ili preskacem? Jel meni to prek dana curi pomalo na dnevni ulozak pa sad ne znam jel to njima smeta prilikom transfera? Nisu mi nista rekli za to…kad sam utrice imala onda su mi sam rekli da ujutro na dan transfera uzmem oralno pa poslije opet nastavim vaginalno…a sad ovaj gel ide samo navecer jednom pa nisam pametna…
Meni su ga stavili prvi put odmah na stolu nakon transfera i od tad ga sama stavljam navecer,tako da ne znam sto reci,mozda ga je netko stavljao i prije transfera Ce znati bolje pomoći
Tako su i meni stavili oni tamo odmah nakon transfera, a za večer prije transfera rekli su mi neka stavim normalno utrogestan vaginalno
Sortiraj odgovore
Najstariji