Nymeriaspontano okupljanje cura s foruma kod Alebića 😂 Skupljaš nalaze? Sretno!
Vrapcic123opisuješ simptome hiperstimulacije, ali i bolove od endometrioze, a može biti kombinacija. Nažalost to je tako kod pacijentica s tom bolesti, makar si je uklonila. Nikad nije 100% uklonjena, a mikrožarišta se hrane stimulacijom, tako da je sad ovaj hiper možda sve pogoršao. Puno tekućine i ekstra mirovanje mila!
Belaaaneeeee, jako mi je žao 😤
Snjeskatako i ja, ja sam nevjerni Toma 🙈
Luca87 to mi je i logično da se vodi anamnezom svake pacijentice, a uostalom ja sam sad napunila 36, tako da, sve opcije su za mene otvorene 😊
Da Nikitta, meni prvo pala na pamet endo da je poludjela, no kao da se smiruju bolovi i napetost, mogu konacno na wc 😃 Hvala ti draga na savjetu, odmaram svakako, na bolovanju sam do transfera, a i nakon.... Mislim barem, tako da doma odmaram bas...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vadila sam betu danas (8. od transfera 2 blastice), 5,47 je 😬😁 u cetvrtak idem opet.
U totalnom sam soku, bila sam sigurna da nista od toga ovaj put 🥰😊🤭😁
Sretno LadyNatasja 💜💜💜💜 Bit ce, sigurna sam 💜💜💜💜
Hej cure ja sam sada bila u Vinogradskoj i punkcija mi je u četvrtak znate li možda nakon koliko dana se ide na transfer ako bude sve ok?
Meni su rekli 3. ili 5.dan, ovisi kako ce se razvijati...
LadyNatasja draga, pripremi se za najgore. Meni je 5,5 bila biokemijska i nitko me nije slao čak ni ponavljati betu. Doktor rekao da odmah prestanem s terapijom.
Belaa zao ime je da opet nije uspjelo 😞 A to za muza... itekako razumijem. Držite se oboje ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Meni se cinilo nekako prerano jos za uopce vaditi betu danas, al' tak mi je dr. napisao, pa reko ajd. Ne znam, ne veselim se ni sama previse ovako unaprijed, vise sam u soku sto se ista događa 😬 😬
Znat cemo vise u cetvrtak kad ponovim betu. A do tad drzite fige :) 🤞
Hvala vam na odgovoru e sad još jedno pitanje da li je predugo za davanje sjemena ako je apstinencija 5 dana?
Meni se cinilo nekako prerano jos za uopce vaditi betu danas, al' tak mi je dr. napisao, pa reko ajd. Ne znam, ne veselim se ni sama previse ovako unaprijed, vise sam u soku sto se ista događa 😬 😬
Znat cemo vise u cetvrtak kad ponovim betu. A do tad drzite fige :) 🤞
Držim 🤞 da ipak bude sretan ishod! 🤰😊
Ja evo dobila i od sutra se počinjem bockat 🤪
Ultrazvuk mi spada u nedjelju al kaže sestra da će netko raditi ili sub.ili ned. , da zovem opet u četvrtak. Pitanjce jedno.. šta se tiče onog mjehurića u Gonalu F pen, rečeno mi je da ga ne trebam istiskat vani, dali ga i vi ostavite?
LadyNatasja beta je taman na granici. Slobodno ponovi a ukoliko se dupla 10 dnt ce biti 10, 12 dnt oko 20, 14 dnt biti tek oko 40 sto znaci da bi dobila pozitivan test tek tamo oko 13 dnt blastice. Nije nemoguce, ali takvi scenariji nisu bas uobicajni. Bilo je slucajeva malih duplirajucih beta, ali pripremi se za sve opcije da se ne razocaras.
Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍
A ja sam ti skroz isto.. Danas je 5 dt i pritisak je i dalje tu. Onako nisko skroz, pišam ko nespašena 🤦♀️😂 svakih pol sata... Jajnike i dalje osjetim... Jucer na 4 i prekjucer na 3 dt me nekako u isto vrijeme uhvatila neka bol sve mi slabo doslo, uhvatilo i trajalo minut. Bol kao da me netko iglom bode i bodee... Oba dana znaci jednako... Noge mi trnu i tako... Cas su hladne cas vruce... Sise i dalje rasturaju, utrici nekad uđu lakse nekad ne.. Ja fakat ne kuzim di mi je cerviks il kak se vec pise 😂.. Sve u svemu svaki put nesto novo i drugacije tako da ne lebdim po oblacima ali i dalje vjerujem da je to to... Pa budemo vidjeli, ne mogu reci da me ne uhvati neka negativa zbog sveg tog sto mi je iinace sve slicno ali brzo prođe... Ufff mogla bi pisat jos svasta 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji