Evo pozdrav ja ti mogu dosta reci o lucingeru prvo imala sam najvise povjerenja u njega drugi su mi govorili da je ovako onako nisam dala po njemu jos sto vise jer je radio na vv bio medunajboljima sada mogu reci preleti po nalazima nije mu sve vazno gleda samo jajnike i tako malo cudno mislim nije prema svima al vecinom …stimulacije su mi bile podosta dodem do transfera al on za sve super super al nije super neke stvari se moraju gledati u cekaonu kad udes udes kao u tramvaj to stoji puno je ljudi sve to stima al nesto ne pije vodu malo bolje se treba posvetiti. Spiskala sam na dva ivf i jedan fet oko 50 tis kn i nevidim napredak ne mjenja stvat ni protokol ..ja sam puno istrazila i gledala di da odem a da znam da ce ipak reci kako jesu stvari a ne bajke pricati kao on ipak one zene koje su mi ukazale na to bile su upravu moj savjet ti je dr Alebic na sv duhu kod podobnika pristup razgovor kod njega se nejde na hrpu stanica pa sta bude kako on kaze jedna ali kako treba nisu sve stanice zreele i sposobne se dobro oploditi gleda nalaze detaljno i ono sto treba da bi se bolje odradilo sve pohvale cijelom timu kao da ste dio jedne obitelji svaka cast podosta sam prosla klinika al ova je najbolja za mene nekazem za druge ..
Hvala ti Snješka .
Puno mi znači svačije mišljenje ovdje, osobito kad se radi o ovakvim ciframa. 50 000 kuna nije malo :/
Naravno nista treba dobro razmotriti sve kad se placa .nije to malo....
Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍
Ej ženo,🙋 ja sam danas super,jučer i ove dane za umrit em glavobolja em zubno meso,za umrit.
Danas sve ok ne boli ništa,fala bogu.😘
Neka tako i ostane…ja nažalost nastavljam sa bolovima,nelagodom,pikanjem,grcevima,bez veze😕
A baš čitam i mislim se jadna žena zašto je to sve bilucka probada čemu,što to sad se unutra događa,baš mi prolazi kroz glavu i nije mi jasno.Sto uputnika nad glavom
Ček nisam povatala jel ti ovo prvi transfer?
Da,prvi transfer…ne znam zasto je sve tako…kad smo dosli vidjeti sta se dogodilo sa preostale dve stanice pitala sam,rekla je da ne bi smjelo nista boliti,ne nakon transfera,da vjerovatno miom raste…jer sam krcata hormonima,a oni se hrane hormonima….a moja ginekologica kaze da nema razloga za brigu da se sad svasta tamo unutra dogada…ne znam sta bi mislila…prvi postupak,3 stanice,sve 3uspjesne,jedna vraćena ostale dve blastice smrznute,znaci samo moje tijelo treba dopustiti mrvici da se ugnijezdi…i to me sad ubija,zasto sam se ja morala razboliti,zasto moram imati taj glupi artritis i taj glupi miom🙁
Da najvjerovatnije taj miom čuda radi,a reci mi zašto ga nisi skidala prije transfera?( mislim da onda nebi bilo bolova)
Jer je sa vanjske strane,smatraju da sada jos ne smeta,ako ovaj ne uspije,javljam se u 11mj i tad Ce pratiti koliko raste,rekla je da bi odradili FET,pa do sljedećeg ciklusa opet ako ne uspije pratiti rast,ako raste onda Ce ga ukloniti ,pauza 6mj i onda vraćamo zadnju
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Draga Nikitta, simptomi sve nesto minimalni, ali ja nisam sad bila u stimulaciji tako da se tjesim da zbog toga nista nije jakoo izrazeno. Grudi vrlo malo bole, temp malo prijede preko 37°C, pa padne....utrici
Jucer neki ostriji grc u donjem dijelu trbuha i zna me tak nekad zazarit, kao da mi temp dolje skoci
Prvih dana sam bila bas mirna, ali od jucer (ipak je bio 5.dnt) pocinje prava nervoza, uglavnom...place mi se. Prolazim ovo vec dosta puta i ne mogu reci jel mi lakse ili teze
Sunshine 25 i ja sam radila nedavno ogtt. Isto kao i kod tebe guk 0h 4.3, ali nakon 2h 4.7. Med sestra mi rekla da je ok, ali nisam jos bila kod lijecnika da mi tocno interpretira.
LadyNatasja sretno draga, drzim ti fige
Sretno curama koje su ovih dana na punkcijama, transferima ili u iscekivanju bete
Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍
Ej ženo,🙋 ja sam danas super,jučer i ove dane za umrit em glavobolja em zubno meso,za umrit.
Neka tako i ostane…ja nažalost nastavljam sa bolovima,nelagodom,pikanjem,grcevima,bez veze😕
A baš čitam i mislim se jadna žena zašto je to sve bilucka probada čemu,što to sad se unutra događa,baš mi prolazi kroz glavu i nije mi jasno.Sto uputnika nad glavom
Da,prvi transfer…ne znam zasto je sve tako…kad smo dosli vidjeti sta se dogodilo sa preostale dve stanice pitala sam,rekla je da ne bi smjelo nista boliti,ne nakon transfera,da vjerovatno miom raste…jer sam krcata hormonima,a oni se hrane hormonima….a moja ginekologica kaze da nema razloga za brigu da se sad svasta tamo unutra dogada…ne znam sta bi mislila…prvi postupak,3 stanice,sve 3uspjesne,jedna vraćena ostale dve blastice smrznute,znaci samo moje tijelo treba dopustiti mrvici da se ugnijezdi…i to me sad ubija,zasto sam se ja morala razboliti,zasto moram imati taj glupi artritis i taj glupi miom🙁
Da najvjerovatnije taj miom čuda radi,a reci mi zašto ga nisi skidala prije transfera?( mislim da onda nebi bilo bolova)
Jer je sa vanjske strane,smatraju da sada jos ne smeta,ako ovaj ne uspije,javljam se u 11mj i tad Ce pratiti koliko raste,rekla je da bi odradili FET,pa do sljedećeg ciklusa opet ako ne uspije pratiti rast,ako raste onda Ce ga ukloniti ,pauza 6mj i onda vraćamo zadnju
Da da a nadamo se da neće to trebati,dobro je što je s vanjske strane,bit će to dobro.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Mathaja mislim da nije problem ga dati sat ranije nego da je veci problem kasniti iako sam radila i jedno i drugo pa je sve ok
Meni se cinilo nekako prerano jos za uopce vaditi betu danas, al' tak mi je dr. napisao, pa reko ajd. Ne znam, ne veselim se ni sama previse ovako unaprijed, vise sam u soku sto se ista događa 😬 😬
Znat cemo vise u cetvrtak kad ponovim betu. A do tad drzite fige :) 🤞
Držim 🤞 da ipak bude sretan ishod! 🤰😊
Ja evo dobila i od sutra se počinjem bockat 🤪
Ultrazvuk mi spada u nedjelju al kaže sestra da će netko raditi ili sub.ili ned. , da zovem opet u četvrtak. Pitanjce jedno.. šta se tiče onog mjehurića u Gonalu F pen, rečeno mi je da ga ne trebam istiskat vani, dali ga i vi ostavite?
Meni su rekli da namjestim na najmanju dozu i da ga istisnem prije pikanja.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cire drage ja bila dole rekli mi da dodjem dezurna i da radi ljekova i sve posto sam sad odma u stimuliranom!
Ujutro vadit betu da vidi da nije biokemijska!
Terapija Bemfola300 pet dana
Pa onda Cetrotid, Bemfola 75 , Pergoveris
Umirila me utijesila i rekla idemo dalje u nove borbe i nada se boljoj reakciji i vise stanica i boljih!
I sad maticnu mljec , omega 3 , enzimq10, voce, povrce, ribe sta vise salate itd radi kvalitete stanica!
Eto uh idemo skupit snage za novo pikanje🙏🙏
I da sta prije pricurim!
To maticna i ekipa treba 3mj da ih nabildas pa onda stat bar s maticnom mj dana prije postupka jer organizam bude prejak pa bebu moze odbit.cekaj od grizli komentar ona je o tom pisala prije nekog vremena
Ma to se i ka sad mislim da ne uzimam nista samo novalac i da jedem zdravije i to je to pametna vise nisam dali je dobro toliko organizam sopat!?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaatako mi je zao, nadala sam se kao i sve pozz testu. Isplaci se i drzi se hrabro! Misli kako uskoro ides na punu stim. I da ce tad sigurno uspjeti, mora! 💖
Jesi radila ikakve dodatne testove?
MalaM nista ne treba istiskati, samo namjesti koliko ti je dr. rekao i daj si, jednostavno je i ne boli nista😉 Kada das i sutra ostat ce jako malo tekucine u penu, to su ostavili za svaki slucaj tako da se ne brines i za to kada vidis, sretno s pikanjem!🤗
MamaNinastavi si slobodno gel, oni ce svakako na transferu sve pocistiti unutra😁 Sretno🤗
Cureja sam sutra na pregledu🙈 S obzirom da sam jucer zvala popodne, nitko od "mojih" sestara nije bio nego urolozi i drugi, pa sam pitala dal radimo i spermiogram, teta mi nije znala reci ali da svakako dodjem ranije pa ce nam tamo javiti. Po meni bi bilo logicno da prekontroliramo pred postupak zar ne? Pitam zato sto bih trebala svratiti u bolnicu po nalaz vit D i folne, a kako mm radi nocnu taman stignemo u Cito, tako da ako ne urade sperm. ne stignem po nalaz iako ga mogu mail-ti direkt doktoru. 😬
Meto draga svi ostali nalazi hormoni su mi svi super samo taj amh nizi sve ostalo dobro i njemu super spremiogram ali jednostavno i ona kaze da treba biti uporan i nac onu pravu sve sam davno radila i za trobofiliji i sve kad sam imal prvu prirodnu i spontani sa 2.5 miseca prije 4 godine svi nalazi ok i taj s patalogije isto bija ok jednostavno neide ☹ ali evo borimo se i nadamoo🙏🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nemoj se previse nervirati molim te sve to utijece jednostavno jedna drgoj ovde moramo biti podrska i snage i sve hrabro naprijed i sebe ne kriviti!
Veliki zagrljaj saljem!🤗😘
Belaaatako mi je zao, nadala sam se kao i sve pozz testu. Isplaci se i drzi se hrabro! Misli kako uskoro ides na punu stim. I da ce tad sigurno uspjeti, mora! 💖
Jesi radila ikakve dodatne testove?
MalaM nista ne treba istiskati, samo namjesti koliko ti je dr. rekao i daj si, jednostavno je i ne boli nista😉 Kada das i sutra ostat ce jako malo tekucine u penu, to su ostavili za svaki slucaj tako da se ne brines i za to kada vidis, sretno s pikanjem!🤗
MamaNinastavi si slobodno gel, oni ce svakako na transferu sve pocistiti unutra😁 Sretno🤗
Cureja sam sutra na pregledu🙈 S obzirom da sam jucer zvala popodne, nitko od "mojih" sestara nije bio nego urolozi i drugi, pa sam pitala dal radimo i spermiogram, teta mi nije znala reci ali da svakako dodjem ranije pa ce nam tamo javiti. Po meni bi bilo logicno da prekontroliramo pred postupak zar ne? Pitam zato sto bih trebala svratiti u bolnicu po nalaz vit D i folne, a kako mm radi nocnu taman stignemo u Cito, tako da ako ne urade sperm. ne stignem po nalaz iako ga mogu mail-ti direkt doktoru. 😬
Hvala!! 😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji