Yvette cestitke od srca 🥰❤
Evo ja se vratila sa transfera od 6 5 njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor i vratili mi je endometrij je superkad je rekao Alebic na slicici vidi je kako svijetli ko betlehem spustila sam suzu…joj samo da izdrzi
Draga Snješka,
Sretno nek bude 👏👏👏😊 i ti si kod dr Alebića.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Uglavnom ja se naručila za konzultacije u Podobnik kod dr. Alebića i u Ivf poliklinici ali nisu mi rekli kod kojeg doktora. Javio mi se embriolog Igor Matić i sa njim sam sve dogovarala. Na telefon mi je zvučao baš super! Netko je tu rekao da je bio kod Šimunića..Kengurica ili Lilypie ne sjećam se.. Uglavnom, da li se u IVF poliklinici izmjenjuju Šimunić i Maričić ili si uvijek kod jednog? Ne znam ništa o Maričiću. Jel netko bio kod njega?
Yvette cestitke od srca 🥰❤
Evo ja se vratila sa transfera od 6 5 njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor i vratili mi je endometrij je superkad je rekao Alebic na slicici vidi je kako svijetli ko betlehem spustila sam suzu…joj samo da izdrzi
Snjeska, joj fige držim!! 😘🤰🤞 I meni su oci zasuzile kad sam vidjela tu tockicu svijetlecu , koja se jedina izborila!
Curke,da li koja pije DHEU i gdje ste je kupile?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Yvette bravo cestitam!
Nek vas beta ne zbunjuje moze biti jako visoka i 1 beba, a moze biti i kao "niza" pa da su oba uspjela. Kako god bitno da sad krene srceko/a i uredna trudnoca iducih 9 mjeseci!
Snjeska sretno
Cestitke trudnicama 😍 Moje sve, Yvette cestitam od srca!
Cure s transfera zelim vam mirne dane do testica i bete i da nas obradujete, lijepo je citati o uspjesima 🤗💖
Lilypie jooj, mogu zamisliti tvoj strah. Ne ponovilo se vise. . Ocito je puno toga "normalno", hrabra si zenica i proci ce ovaj ruzni period😘
Think zabb cestitati na malenoj Frajli🙈 Drago mi je su se smirili grcici i nadam se da ce ostatak trudnoce proci mirno i opusteno. 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Beta je 1396 13 dnt 2 blastice.
Aaaaaaa pa bravoooo!!! Cestitam od 💖💖💖💖