Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    30. Rujan 2019. 14:18

Snjeska

Yvette cestitke od srca 🥰❤
    Evo ja se vratila sa transfera od 6 5 njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor i vratili mi je endometrij je superkad je rekao Alebic na slicici vidi je kako svijetli ko betlehem spustila sam suzu…joj samo da izdrzi

Draga Snješka,
    Sretno nek  bude 👏👏👏😊 i ti si  kod dr Alebića. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Gelica
    30. Rujan 2019. 14:22

Uglavnom ja se naručila za konzultacije u Podobnik kod dr. Alebića i u Ivf poliklinici ali nisu mi rekli kod kojeg doktora. Javio mi se embriolog Igor Matić i sa njim sam sve dogovarala. Na telefon mi je zvučao baš super! Netko je tu rekao da je bio kod Šimunića..Kengurica ili Lilypie ne sjećam se.. Uglavnom, da li se u IVF poliklinici izmjenjuju Šimunić i Maričić ili si uvijek kod jednog? Ne znam ništa o Maričiću. Jel netko bio kod njega? 

yvette
    30. Rujan 2019. 14:23

Snjeska sretno 🙏🏻🤗

• Gelica
    30. Rujan 2019. 14:25

Snjeska

Snjeska

Yvette cestitke od srca 🥰❤
    Evo ja se vratila sa transfera od 6 5 njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor i vratili mi je endometrij je superkad je rekao Alebic na slicici vidi je kako svijetli ko betlehem spustila sam suzu…joj samo da izdrzi

Snjeska, joj fige držim!! 😘🤰🤞 I meni su oci zasuzile kad sam vidjela tu tockicu svijetlecu , koja se jedina izborila! 

• ruška
    30. Rujan 2019. 14:26

Curke,da li koja pije DHEU i gdje ste je kupile?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    30. Rujan 2019. 14:26

Yvette bravo cestitam!
    Nek vas beta ne zbunjuje moze biti jako visoka i 1 beba, a moze biti i kao "niza" pa da su oba uspjela. Kako god bitno da sad krene srceko/a i uredna trudnoca iducih 9 mjeseci!
    Snjeska sretno

• thinkpink1
    30. Rujan 2019. 14:41

Snjeska 🍀🍀🍀
    Kad vadis betu? Ili ćeš pišnut test ranije?

Meto
    30. Rujan 2019. 14:44

Cestitke trudnicama 😍 Moje sve, Yvette cestitam od srca! 
    Cure s transfera zelim vam mirne dane do testica i bete i da nas obradujete, lijepo je citati o uspjesima 🤗💖
    Lilypie jooj, mogu zamisliti tvoj strah. Ne ponovilo se vise. . Ocito je puno toga "normalno", hrabra si zenica i proci ce ovaj ruzni period😘
    Think zabb cestitati na malenoj Frajli🙈 Drago mi je su se smirili grcici i nadam se da ce ostatak trudnoce proci mirno i opusteno. 😘 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• mamaNina
    30. Rujan 2019. 14:45

yvette

Beta je 1396 13 dnt 2 blastice.

Aaaaaaa pa bravoooo!!! Cestitam od 💖💖💖💖
    Mozda su twinsi🙏🙏

Koliko trudnica divne vijesti danas!!!

• Gelica
    30. Rujan 2019. 14:51

mamaNina

yvette

Beta je 1396 13 dnt 2 blastice.

Aaaaaaa pa bravoooo!!! Cestitam od 💖💖💖💖
    Mozda su twinsi🙏🙏

Koliko trudnica divne vijesti danas!!!

Yvette Čestitam od srca!! 😘😘❤❤🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.