Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    30. Rujan 2019. 13:52

yvette

Beta je 1396 13 dnt 2 blastice.

Opaaaaaaa, čestitam 😘 💚 dvojčeki, ha? 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Luda83
    30. Rujan 2019. 13:53

Yvette, mojesve čestitam!!! 

Ja pijem folate cijelo vrijeme (isto mutacija mthfr). Meni je to moja doktorica jednom onako usput spomenula. Nije baš naglasila da moraju biti folati, ali sjećam se da je rekla baš folat,a ne folna kiselina. Ja sam tad već i uzimala. Naručujem s iherba. 
    Inače spominjala sam da je i muž uzimao neki Fertilaid s iherba, ali nalaz mu nije bolji. Nisam ga baš vidjela, ali su mi ga  danas komentirali i to da je tu negdje. No on je to vjerojatno i premalo pio da bi se vidio pomak. 

Jeste li vi sve nakon transfera ma bolovanju? Ja ne radim fizički naporan posao i nekako nisam ni pomišljala ostat ma bolovanju, ali mi se sad nekako čini da vas je dosta spomenulo da ste na bolovanju pa me zanima. 

En@
    30. Rujan 2019. 14:05

Nikita nocas me tako probilo lijevo da su mi oci ispale.trbuh mi je napuhan izgledam trudno al bolnica njihova hranu i hektolitri vode su me zapravo spasili da nisam sva napuhnuta sto je bio slucaj u 7mj prosle god neznam jesu mi ruke noge glava trbuh sise bili gori

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• alokiti
    30. Rujan 2019. 14:07

Wow kako ste aktivne! Sve sam pročitala ali nema šansi da se sjetim kome što čestitati pa čestitam svima i sretno svima gdje god jeste! Vedra je atmosfera u ovoj grupi, to je super.
    Meni danas na prvom ikad danu folikulometrije dr rekla da imam 11 folikula u jednom i 13 u drugom jajniku. Rekla je da to nije ni previše ni premalo, što vi kažete? Može li još uvijek doći do hiperstimulacije ili sad više neće? (Moj AMH je 8,7 i imam 36god). Meni se to čini puno folikula, ali prema onome što tu čitam, to ne mora ostati tako do punkcije... Sutra počinjem uzimati još jednu terapiju uz Bemfolu..

Iskra💞
    30. Rujan 2019. 14:11

Yvette mojesve žene drage čestitaaaaaaaaM od 💟,predivne vijesti bravoooo.
    IdeeeeeeeeeeŠ 💯🍾🥂🔝🤰

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Snjeska
    30. Rujan 2019. 14:12

Yvette cestitke od srca 🥰❤
    Evo ja se vratila sa transfera   od 6   5  njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor   i vratili mi je endometrij je super   kad je rekao Alebic na slicici  vidi je kako svijetli ko betlehem  spustila sam suzu...joj samo da izdrzi

yvette
    30. Rujan 2019. 14:13

Sumshine mislis da bi moglo biti ?
    Ena i ja kazem
    Hvala svima 

• Snjeska

Snjeska

Yvette cestitke od srca 🥰❤
    Evo ja se vratila sa transfera od 6 5 njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor i vratili mi je endometrij je superkad je rekao Alebic na slicici vidi je kako svijetli ko betlehem spustila sam suzu…joj samo da izdrzi

• Gelica

ruška

ruška

ruška

Gelica

ruška

Gelica

Nikitta

Gelice teško je reći da li možeš dobiti samo tako uputnice. Ja sam imala sreće, pa mi je moja profa u Petrovoj napisala da se učini kariogram, vit D, i sve kaj sam je tražila da želim izvaditi, pa soc. gin. samo piše po njenoj preporuci. Šro se tiče trombofilije, imunologije, to sam morala žicac ginekologinju socijalnu kod koje sam bila ranije prijavljena, nije mi htjela dati, pa sam žicala doktoricu opće prakse koja mi se smilovala. Rekla sam da smo imali 3 neuspješna transfera, dala mi je uputnicu za hematologa. Onda sam tu hematologinju žicala da me uputi na te dodatne pretrage, nasljedna i stečena trombof, lupus, veliki i mali koagulogram, protrombinsko vrijeme, homocistein, D-dimeri, LAC, ANA profil i antikardiolipinska antitijela. Sve mi je naravno uredno, osim heterozigot MTHFR mutacija za uzimanje folata umjesto folne i to je to. Nisam dobila uputnicu za NK stanice, jer nije bilo indikacije. Da su mi antikardiolipnska antitijela bila pozitivna, ili ANA profil ili LAC, onda bi mi to dala, ovako je rekla da sam joj bezveze tratila vrijeme (hematologinja), ali ja sam skoro sve pretrage ipak obavila 😂 Dakle, jedino nisam obavila HLA tipizaciju partnera (koja se radi kad imaš spontane, što ja nemam, i kad je kariogram loš, a meni je uredan), NK stanice i histeroskopiju. Eto, tu sam ti pobrojala dosta pretraga, pa ako imas volje žicati gina - go for it, ipak si imala dva rana spontana.

Hvala ti puno! Živa ću koga stignem pa što bude :) I ja sam heterozigot za MTHFR ali nisam znala za folnu! A šta onda ono što nam daju u postupku Folacin 5mg je li to ok za nas?

Kupi folate a ne folnu

Hvala Ruska :) Na ovoj koju imam od Jgl piše folatna kiselina. To je onda to.

Ja pijem od solgara folati.mislim da folatna kiselina i dolazi nisu isto.malo provjeri

Folatna kiselina i folati krivo napisala

Skuzila sam šta misliš. :) Idem kasnije u ljekarnu pa ću tamo pitat. Hvala ti 😘

• thinkpink1
    30. Rujan 2019. 14:17

Yvette 👏👏👏👏danas samo lijepe i pozitivne vijesti🙏🙏🙏
    Bela ocekujemo sutra nastavak ovog divnog pozitivnog niza🍀🍀🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.