Pozdrav curke. Obavila sam prve konzultacije u Humanoj u Rijeci. Obzirom na prošlu neuspjelu trudnoću (medicinski inducirani porod zbog malformacije fetalne glavice) doktorica je bila u čudu zašto mene nitko nije uputio na bilo kakve pretrage. Naime, patohistoloski nalaz je kriminalan, ne 1 već 5 malformacija što je zabrinjavajuce. Dobila sam uputnicu za vađenje hormona, MM je dobio za spermiogram I također smo upućeni na kariogram, pa me zanima slijedeće: može li se to napraviti negdje privatno jer mi je doktorica rekla da se nalazi čeka 3 mj 🤔🤨🙄 što mi se cini nekako pre dugo!? Gdje ste vi to radile i koliko ste dugo čekali? I također me zanima koliko se čeka na termin za spermiogram?
Puno hvala na pomoći!
Mi smo kariograme radili na rebru,nalaz bio gotov za 5 mj…(sve ok)…a spermiogram smo radili na VV gdje smo krenuli i biili u postupcima tada…nalaz bio gotov isti dan a najvise smo ga cekali 3 dana dok nije postom dosao…Sretno
O Bože, stvarno se to tako dugo čeka?! 😣 Znači li to da sve dok ne bude gotov nalaz se neće krenuti s postupkom? Ja se ispričavam ako pitan glupa pitanja, ali sve mi je ovo novo i strašno i koga god pitam nitko mi ne daje odgovore. Svi samo viču ne brini se…
Mi smo radili u Klaičevoj, bilo gotova za mj.dana. Samo se prije treba naručiti..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
NinaKa i da, morate čekati nalaz
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav curke. Obavila sam prve konzultacije u Humanoj u Rijeci. Obzirom na prošlu neuspjelu trudnoću (medicinski inducirani porod zbog malformacije fetalne glavice) doktorica je bila u čudu zašto mene nitko nije uputio na bilo kakve pretrage. Naime, patohistoloski nalaz je kriminalan, ne 1 već 5 malformacija što je zabrinjavajuce. Dobila sam uputnicu za vađenje hormona, MM je dobio za spermiogram I također smo upućeni na kariogram, pa me zanima slijedeće: može li se to napraviti negdje privatno jer mi je doktorica rekla da se nalazi čeka 3 mj 🤔🤨🙄 što mi se cini nekako pre dugo!? Gdje ste vi to radile i koliko ste dugo čekali? I također me zanima koliko se čeka na termin za spermiogram?
Puno hvala na pomoći!
Mi smo kariograme radili na rebru,nalaz bio gotov za 5 mj…(sve ok)…a spermiogram smo radili na VV gdje smo krenuli i biili u postupcima tada…nalaz bio gotov isti dan a najvise smo ga cekali 3 dana dok nije postom dosao…Sretno
O Bože, stvarno se to tako dugo čeka?! 😣 Znači li to da sve dok ne bude gotov nalaz se neće krenuti s postupkom? Ja se ispričavam ako pitan glupa pitanja, ali sve mi je ovo novo i strašno i koga god pitam nitko mi ne daje odgovore. Svi samo viču ne brini se…
Ja sam imala operaciju i trebala sam cekati 6 mj najmanje za prvi postupak,tako da se nama nije toliko žurilo da nalaz mora stici za mj dana...al znam parove koji su isli na postupak ne cekajuci nalaz.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
NiniKa prvo zao mi je zbog gubitka bebe. Drugo najbrze se nalaz kariogram napravi u Klaicevoj kako su cure rekle. Oni nemaju geneticara pa ako nesto ne valja sa kariogramima onda ides jos geneticaru ako je potrebno na kbc Rebro obicno. Nama su nalazi dosli u roku 20 dana, a termin smo imali srece pa dobili jako brzo jer sam rekla da mi moramo doputovat iz Istre i ako je dal je moguce taj i taj datum jer sam ja onda imala poslovnih obaveza pa su rekli da ce nas primiti, a taj datum je bio onako mozda 10 dana kasnije. Spermiogram se na humanoj u Ri ceka nekih 7 dana da dodje na adresu ili mozes ga preuzet tamo kod sestre iduci dan oko 12h. Termin se dobije jako brzo kroz par dana s time da treba biti cca 3-5 dana apstinecije obicno pa tako da se nikad termin ne dobije ranije od 7 dana kad zoves ili posaljes mail za narudzbu.
Ock, puno vam hvala curke na informacijama. Stvarno ste genijalne i od velike pomoći. Evo, više sam saznala od vas nego od svih mogućih doktora i sestara koje sam pitala za informacije. Krecem od ponedjeljka u akciju naručivanja pa se čujemo. Svima sretno u ovoj borbi za male pačiće 😘
Hej curee evo da javim u Ponediljak aspiracija🤗 lijevi jajnik 1 21mn desno 2 17mm veceras stoperica u 21h i jos danas u 14h terapija 🤗 samo da ne puknu i izdrze pogotovo ovaj veci 🙏 ❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hej curee evo da javim u Ponediljak aspiracija🤗 lijevi jajnik 1 21mn desno 2 17mm veceras stoperica u 21h i jos danas u 14h terapija 🤗 samo da ne puknu i izdrze pogotovo ovaj veci 🙏 ❤
Super, bome da, samo da ne pukne, bome je velik, znam da sam ja stopericu dobivala uvijek kad su mi najveci bili 17/18, a mozda nije kod svatkog isto neznam
Babylove nego šta nego da će biti dobro! Stvarno je jos rano. Mislim da dr.B. radi utorkom I cetvrtkom, Tako bar pise na vratima. Ali ja Sam ga prosli ponedjeljak ulovila na hodniku pa ce mozda biti i ovaj.
Ladyluu Kako su ti cure vec rekle ponovi test za dva Danas jutarnjim urinom. 🤞🏻🍀
Nz kako oni rade al evo jucer je petak bio i on je radio.. ❤️
Kod mene je doslo do obrata, zvali su me da ne vracamo danas dvodnevne jer se fino razvijaju tako da cekamo 5.dan
Kod mene je doslo do obrata, zvali su me da ne vracamo danas dvodnevne jer se fino razvijaju tako da cekamo 5.dan
Yvette jooj ja sam tako uzbudena ☺️,mogu misliti kako je tebi...a ne razumijem zasto nekad vraćaju prije nekad kasnije🤔o cemu to ovisi?kazes lijepo se razvijaju,zasto ih onda ne ubaciti vec danas?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Sortiraj odgovore