Betty ajme muz nije stigao potpisat papire za suglasnost! 😥 Uh nadam se da cete uspjet stupiti u kontakt i sve dobiti na vrijeme. Sretno!
Babylove bas tako ako je sudjeno uspjet ce.
Yvette super da nije bilo previse strasno. Aretno i da ih se sto vise oplodi.
Hejbaburibu odlican rez... Sretno!
Bela 🤞🤞🤞
Ja sam bas sad uzbudjena jer vidim da na temi ima puuno postupaka, i vec se radujem plusicima i novim trudnicama!
Nikita ajde super da te nije boljelo bar nesto.
Nikitta, yvette, grizli hvala!💗 odmah mi je lakše kad vidim da ima pomaka, bas sam zadnjih par dana bila sva nikakva.
Ufff Betty nadam se da ćete uspjeti rješiti papirologiju i da ćeš moći krenuti u postupak
Yvette želim ti puno oplodenih 🍀 Sto su ti rekli Kada ces znati rezultat?
Amber sretno sutra 🤞🏻
Babylove Kad je prva folikulometrija?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nikitta pa zapravo da u pravu si ❤️ drago mi je da su brisevi prosli bezbolno 🥰
Grizli ❤️❤️
Hejbaburibu sutra idem pa budemo vidjeli 😊 trebala sam u subotu al nz zasto me nisu narucili ako vec rade u sub.. No kako god vidjet cemo sutra situaciju ❤️
Betty ja razumila da nemas potpis od dr. A joj, nadam se da cete uspjeti doci do muza i da krenete ovaj ciklus.
Yvette bravo, 🤞 Da sve budu zrele i da se oplode!
Hejbaburibu vidis kako se sve mijenja. Samo naprijed🙃
Nikitta nadamo se da ce svi ostali pregledi proci mirno i bez boljki! 💪
Babylove ja sam se isto mislila krcati sa svim i svacim pa sam odustala. Pijem samo novalac i vec me hvata jaka trema i ubudjenje zbog iduceg mjeseca😱🙉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Betyy ne smijes ga sama potpisati?
Hejbaburibu sutra ujutro cemo znati koliko ih se oplodilo od ovih 10 koliko smo dobili. Oni kada rade oplodnju rade li spermiogram, odnosno jeli moguce doznati koliko ima pokretnih? Zao mi je sto nisam pitala jer mm pije profertil vec nekih 5 mjeseci no toliko sam smantana od narkoze da se polovicu bitnih stvari nisam sjetila pitati.
Kao npr. ako sam dobila koktel dolantin i apaurin u 8 ujutro, kada smijem uzeti tabletu za bolove u slucaju da krenu? Kada bi vi cure uzimale, nakon koliko sati?
Yvette muz daje uzorak dok si ti na punkciji i odmah embriolog barata s "materijalom". Ako te bas zanima stanje mozes njega pitati. Al niste uradili spermiogram prije postupka? Mi svakako moramo ponavljati. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Betyyne smijes ga sama potpisati?
Hejbaburibu sutra ujutro cemo znati koliko ih se oplodilo od ovih 10 koliko smo dobili. Oni kada rade oplodnju rade li spermiogram, odnosno jeli moguce doznati koliko ima pokretnih? Zao mi je sto nisam pitala jer mm pije profertil vec nekih 5 mjeseci no toliko sam smantana od narkoze da se polovicu bitnih stvari nisam sjetila pitati.
Kao npr. ako sam dobila koktel dolantin i apaurin u 8 ujutro, kada smijem uzeti tabletu za bolove u slucaju da krenu? Kada bi vi cure uzimale, nakon koliko sati?
Reci ce ti na transferu kakav je spermiogram 😊
Bettyja razumila da nemas potpis od dr. A joj, nadam se da cete uspjeti doci do muza i da krenete ovaj ciklus.
Yvettebravo, 🤞 Da sve budu zrele i da se oplode!
Hejbaburibuvidis kako se sve mijenja. Samo naprijed🙃
Nikittanadamo se da ce svi ostali pregledi proci mirno i bez boljki! 💪
Babyloveja sam se isto mislila krcati sa svim i svacim pa sam odustala. Pijem samo novalac i vec me hvata jaka trema i ubudjenje zbog iduceg mjeseca😱🙉
Zelim ti svu sreću ❤️
Uspjela sam ga dobiti,riješiti cemo preko kapetanovog maila,ajme taman mislim,ajde sve se sredilo,idemo bez stresa i na kraju ovo...uff,dobila sam pikice,kaze od 17-19h pikanje,oznacim na 150 i stisnem ,u trbuh,sva sam smušena,valjda sam dobro pohvatala, Samo nisam pitala jel to treba stajati u frizideru?i dala mi je jos primjeraka tih papira kad dode doma da potpiše da ne bude opet ovakva situacija...ne kužim,sta Ce nam,ionako Ce se od prve uloviti😜
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Sortiraj odgovore