Ladyluu ponasaj se isto kao do sad... znaci da se nesto dobro dogadja, tj.ugnježđenje
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
3 dana smedi iscjedak,i vrijeme kad sam trebala dobiti,vrlo oskudno i onda nestalo…i nakon toga mi je test bio pozitivan,naravno Google je pokazao da imam rak,a na samo jedan clanak sam naisla u kojem sam pročitala da je moguće implatacijsko krvarenje
Hahahah..rak :) Google je tooo 😁😁
I meni je danas dan menge kao..sve kontam.nije krenulo,.
Thinkpink, En@
Jeli normalno nakon punkcije js bolno dizanje iz kreveta, okretanje u krevetu, setnja?
Dok lezim je sve super, ali osjecam jak pritisak kad se zelim pomaknuti. Lezim samo na ledima zasad.
Normalno je... Pij magnezi, iso sport (negazirani) zeleni preporucam.. Tablete za bolove i uz sve to puno tekucine.. Tj pazi koliko mokris da toliko tekucine i uneses.. Sretno da se sto vise lijepo oplpde i da se oporavis za transfer... I ne znam kakav ti je endo ali malo sokica od cikle i ananas nece skodit ❤️
Ladyluu ponasaj se isto kao do sad… znaci da se nesto dobro dogadja, tj.ugnježđenje
Nadam se da je to.
Kakp.znati,inace meni tako krene menga i ..i onda ga krene..ali nema.nista danas od pola 2..😁🙈🙈
Laydluu tebi je danas 5dnt blastociste, jel? Dan smo razlike.
Kad ti inace stize menga, koji dan ciklusa?
*2021. Stigao 💙👶
Laydluu ja u svi lmpostupcima nisam nikad prokrvarila dok nisam prestala sa utrogestanima i onda tek nakon 3-4 dana od prestanka.
*2021. Stigao 💙👶
Babylove endo dobar, pijem iso sport, to sam se pripremila prije punkcije. Uzela sam sad brufen sumeci, ne boli me uopce kad lezim ali ne mogu se bas vrtiti po krevetu ni dizati, neki cudan pritisak. Jutros recimo kada sam izasla iz bolnice je bilo sve super, valjda me droga jos drzala.
Ladyluu nisam pohvatala koji ti je dan nakon transfera? Drzim fige.
Babyloveendo dobar, pijem iso sport, to sam se pripremila prije punkcije. Uzela sam sad brufen sumeci, ne boli me uopce kad lezim ali ne mogu se bas vrtiti po krevetu ni dizati, neki cudan pritisak. Jutros recimo kada sam izasla iz bolnice je bilo sve super, valjda me droga jos drzala.
Ladyluu nisam pohvatala koji ti je dan nakon transfera? Drzim fige.
Danas je 5.dan ako ne brojimo dan transfera..
Samo sam.imala 1 tockicu..a.koristim utrice,estofem,i danas sam dobila.injekciju progesteron depo jer je niži...nas Doktor inace 5 dana nalon transfera vadi te hormone,da vidi ppdrsku..
Laydluuja u svi lmpostupcima nisam nikad prokrvarila dok nisam prestala sa utrogestanima i onda tek nakon 3-4 dana od prestanka.
Laydluutebi je danas 5dnt blastociste, jel? Dan smo razlike.
Kad ti inace stize menga, koji dan ciklusa?
Jeee..5 dan,dans bi kao trebala..mozda cak.i jucer jer bide 24-28..u zadnjim.mjesecima..
Kakp.si.ti?imas li promjena?
Ja se nadam.da.je ovo dans nista bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji