Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    11. Rujan 2019. 08:34

Babylove

Joj i ja idem danas kod zubara.. A bojim se kao vraga… Sve mogu podnjet al bol zuba ne.. Idem na pregled i popravak.. Nadam seda nece bolit jer me isto sad strah da mi da anesteziju.. Al vidjet cu sa zubarkom sta kaze.

Nemoj se bojati anestezije, lokalna je. Ne ide sistemski.

hejbaburibu
    11. Rujan 2019. 08:37

Babylove ne brini za anesteziju. Meni je zubar rekao da kod njega dolaze trudnice koje dobiju posebnu anesteziju tako da si bez brige. 😉 Zašto bi se mučila bezveze! 
    Nek prođe bezbolno! 💪🏻

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Betty
    11. Rujan 2019. 08:41

Babylove sretno,ja cu se zvati naručiti samo da zavrsim kod dr,nadam se da mi neće zatvoriti bolovanje,povraća mi se od iščekivanja

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Babylove
    11. Rujan 2019. 09:48

Luca87

Babylove

Joj i ja idem danas kod zubara.. A bojim se kao vraga… Sve mogu podnjet al bol zuba ne.. Idem na pregled i popravak.. Nadam seda nece bolit jer me isto sad strah da mi da anesteziju.. Al vidjet cu sa zubarkom sta kaze.

Nemoj se bojati anestezije, lokalna je. Ne ide sistemski.

Ma ne bojim se anestezije kao nje.. Uvijek minju da jer zna da mi je koma ici kod zubara.. Nego zato sto sam pod stimulacijom pa zato.... 

hejbaburibu

Babylovene brini za anesteziju. Meni je zubar rekao da kod njega dolaze trudnice koje dobiju posebnu anesteziju tako da si bez brige. 😉 Zašto bi se mučila bezveze!
    Nek prođe bezbolno! 💪🏻

Betty

Babylove sretno,ja cu se zvati naručiti samo da zavrsim kod dr,nadam se da mi neće zatvoriti bolovanje,povraća mi se od iščekivanja

Sretno ❤️

• Babylove
    11. Rujan 2019. 11:27

Cure dali mogu uz novalac prenatale uzimati solgarove folate 400 vec sada u stimulaciji? Jer sigurna sam da ce mi nakon punkcije i transfera (nadam de da ce ga biti!da se nece nista izjaloviti) dati folacin a znam da je ovo bolje pa bi radije to kupila i koristila ako mogu

yvette
    11. Rujan 2019. 12:46

Mene sutra ceka punkcija js, danas se osjecam kao da me vlak pregazio. Hvata me alergija i suze mi oci, kasljem. Ne znam hocu li izdrzati bez tableta za alergiju do bete 

skoljka
    11. Rujan 2019. 12:58

Babylove

Cure dali mogu uz novalac prenatale uzimati solgarove folate 400 vec sada u stimulaciji? Jer sigurna sam da ce mi nakon punkcije i transfera (nadam de da ce ga biti!da se nece nista izjaloviti) dati folacin a znam da je ovo bolje pa bi radije to kupila i koristila ako mogu

Ovisno koliko ima u novalac prenetalim, ako ima 400 pa plus 400 iz solgarovih onda mozes, a ako u novalacu ima 800 onda nemas potrebe ili ima 400 a pijes 2tab nema potrebe, folna je folna nema veze koja marka. Kad ti doktori kazu da uzimas folacin ne misle bukvalno sam folacin, mozes ti i samo folacin a mozes kroz prenatale to je svejedno samo je bitno da ga unosis 800mg. 
    Ja sam prije stimulacije par mjeseci i u stimulaciji sve dok nisam vidjela + na testu koristila te solgarove, kad sam vidjela + pocela sam sa prenatalnim tabletama u mom slucaju Elenatal. Nadam se da sam ti pomogla. 

skoljka
    11. Rujan 2019. 13:00

yvette

Mene sutra ceka punkcija js, danas se osjecam kao da me vlak pregazio. Hvata me alergija i suze mi oci, kasljem. Ne znam hocu li izdrzati bez tableta za alergiju do bete

Sretno sutra i da budu kvalitetne js i da se lijepo oplode 😍🥰🤗
    Pa imas fore od punfkcije do transfera za tabletice za alergiju, a usput sutra pitaj jel ih smijes uzimati i nakon transfera. 

yvette
    11. Rujan 2019. 13:15

Hvala, da bas cu pitati. Nisam bas sretna sto me uhvatila hunjavica, zelim da se organizam sprema za trudnocu, a ne borbu s alergijama i prehladama.

• Babylove
    11. Rujan 2019. 13:29

skoljka

Babylove

Ovisno koliko ima u novalac prenetalim, ako ima 400 pa plus 400 iz solgarovih onda mozes, a ako u novalacu ima 800 onda nemas potrebe ili ima 400 a pijes 2tab nema potrebe, folna je folna nema veze koja marka. Kad ti doktori kazu da uzimas folacin ne misle bukvalno sam folacin, mozes ti i samo folacin a mozes kroz prenatale to je svejedno samo je bitno da ga unosis 800mg.
    Ja sam prije stimulacije par mjeseci i u stimulaciji sve dok nisam vidjela + na testu koristila te solgarove, kad sam vidjela + pocela sam sa prenatalnim tabletama u mom slucaju Elenatal. Nadam se da sam ti pomogla.

U novalac prenatalima ima 400.. Od toga 200 folne i 200 folata... Znaci mogu jos i to ubacit.. Jesi pomogla si hvala ti ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.