Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    10. Rujan 2019. 10:24

Cure razmišljam da idući postupak odradim ipak preko Hzzo-a e sad gdje je po vama najbolje koji dr, i da li je stvarno velika razlika privatnik i hzzo. 
    Hvala vam

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

yvette
    10. Rujan 2019. 10:31

yvette

Hvala, nosite li nesto na transfer, spavacica, ulosci?

Mislila sam na punkciju

• ladyluu
    10. Rujan 2019. 10:35

Nikitta

Blacky89 čekam detalje mailom, nadam se uskoro, već ovaj mjesec. 💪🏻😁 Kad ti šibaš dalje? Imaš li FET il idete sve ispočetka?
    Meto da, da, idem u Villach kod dr. Kecksteina. Nadam se da će vrijeme proletiti kao i inače kad nisam u postupku. Vrijeme stoji samo nakon transfera 🤣 Ja na tvom mjestu ne bih išla sutra na taj test, menstruacija je jedino promjenjeno stanje u organizmu, tijelo gubi dosta energije i ono što je inače ok, bude poremećeno, jer je tijelo usmjereno na krvarenje. Tak su meni objasnili. Recimo - imuno sustav bi u periodu bez menge spriječio glavobolju, a kad imam mengu, onda te snage padnu i onda dobijem glavobolju.
    Ladyluu svašta pospješuje implantaciju, dobra cirkulacija, tople noge, odnosno stopala, slabiji imunitet tipa prehlađena si nakon trasfera… Sve su to nekakvi detalji, ali ipak sve ovisi kakav je embrij. Meni od početka nije jasno kako je išao tvoj transfer, stalno si govorila da trebaš dobiti mengu oko transfera, što je čudno, jer implantancijski prozor ide cca 6-8 dana prije dobijanja menge. Sad spominješ da ideš vadit progesteron nakon transfera, to se kod nas ne radi, gdje si ti to u postupku?

Ja sam.imala punkciju u 7mj. 18 js ..9 se oplodili,zamrznuli ih..
    Onda sam.1 mj.pauzirala da se tijelo vrati u normalu od  hormona..i transfer je bio 7.9..beta 18.9.se treba raditi..
    A želi  i progesteron jer zeli vidjeti da li je dobra potpora ukolikp je doslo do trrudnoce..
    A trebam dobiti sad u četvrtak po.menstr.kalendaru..
    Tek sam sad zbunjenA..nemam prehlade, hladne noge malo..prsti..ponekad grc neki..

• Mathaja23
    10. Rujan 2019. 10:46

Nikitta hvala na odgovoru

• Mathaja23
    10. Rujan 2019. 10:50

Mathaja23

Nikitta hvala na odgovoru

Marta...
    10. Rujan 2019. 10:59

Nikitta

Mathaja23 dobro nam došla. Ima tu cura koje isto idu u VG, pa će ti pomoći s odgovorima. Ja sam išla sad u zadnjem (petom postupku) na bolovanje od punkcije pa narednih 21 dan, što obuhvaća transfer i vrijeme do bete. Sve ovisi kakav ti je posao i kako budeš podnosila sve. Mi u Petrovoj se pikamo svaki dan u 17h. Oni pikaju, ili se sama doma pikaš.
    Marta pa jesu. Razlike su između privatnika i hzzo, nisi još nijedan postupak tako iskoristila? Ne znam što bih ti savjetovala, ja sam u Petrovoj i meni je stvarno okej. Da bi moglo bolje - moglo bi, ali ide sve dosta dobro organizirano. Izbor liječnika je tvoj.

Nisam niti jedan koristila do sad iskreno ne da mi se više plaćati privatno

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

hejbaburibu
    10. Rujan 2019. 12:21

Mathaja počinješ se pikati 2.dc, svaki dan u isto vrijeme između 16-18h. 
    5. Ili 7. Dan ciklusa ideš na prvu folikulometriju i odgovaraš se za dalje. Sve će ti objasniti sestre koje šibu VG zaista drage. 
    Sto se tiče bolovanja imaš pravo na bolovanje nakon punkcije u trajanju 14 ili 21 dan koje ti daje tvoj ginekolog po preporuci MPO doktora. Ja sam ovaj put na bolovanju od prve folikulometrije Ali to bolovanje mi je otvorila Dr. opće prakse jer mi ginekolog ne želi otvarati BO prije punkcije 🙄

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

hejbaburibu
    10. Rujan 2019. 13:03

yvette

yvette

Hvala, nosite li nesto na transfer, spavacica, ulosci?

Mislila sam na punkciju

Ja sam nosila samo spavaćicu i papuče. Ali u torbi uvijek imam stvari za prezivjeti atomski rat pa imam i vlažne i suhe maramice, dnevni i običan uložak,vodu i čuda.... 🤣
    Moraš biti natašte!

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Betty
    10. Rujan 2019. 13:17

I meni sad kasni kad ju najvise prizeljkujem da krenemo u postupak🙁a sutra idem kod dr,vjerovatno Ce mi zatvoriti bolovanje nakon 1.4g,sad kad mi najvise treba da ostanem na bolovanju jer nece mi na poslu davati da idem na Humanu kad bude trebalo 🙁

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Lilypie
    10. Rujan 2019. 13:38

Zaboravih vam reci; bila u DM-u i pitam žensku za paket za trudnice. Ode ona i donese pelene i maramice 😁😂😂😂
    Ja zinula da joj kažem, presiječe me i kaže to je to!
    Ajde dobro, kod mene sve 🙃

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.