Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ladyluu
    10. Rujan 2019. 09:16

Hej :) malo sam htjela odmoriti od sveg iščitavanja, samo se onda osluskujem..evo danas 4 dan od transfera (ako se računa 1.dan i dan transfera,ha?)..
    18.9 beta 🙈🙈
    A sad,12.9 cetvr imam vadjenje progeat.i estrgena,..
    Tko.jos sa mnom ceka?
    Sta utjece na uspješnost implatacije?
    Necu da citam.po.netu,ali...ne.mogu da ne pitam

Meto
    10. Rujan 2019. 09:19

Ladyluu joj ne radi to. Dan transfera se ne racuna. Jos je rano za betu posebno ako si primila booster na transferu. Jesu ti vratili blasticu ili?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• ladyluu
    10. Rujan 2019. 09:36

Meto

Ladyluujoj ne radi to. Dan transfera se ne racuna. Jos je rano za betu posebno ako si primila booster na transferu. Jesu ti vratili blasticu ili?

Jeee..2 blastice, enomed je bio 13.1 poned a za 5 dana je jos narastao,ako uooce moze ..
    Strah me..sve mi prvi put,kalo da ne mislim?

Meto
    10. Rujan 2019. 09:51

Ladyluu naravno da ces misliti, ni ne mozemo drugacije  ali nemoj vaditi betu jos jer ako si primila injekciju u guzu to je hcg injekcija za bolju implantaciju i onda ce ti i testici i beta biti pozitivni. Treba joj 5-6 dana da izidje iz tijela. 7dnt radi testice pa ako tamne to je to. Zelim ti srecu i da se prime obe! Ili 10 dnt uradi betu pa vidjeti dali se dupla. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

yvette
    10. Rujan 2019. 10:08

Ladyluu drzim fige i totalno te shvacam, mislim da ce meni najtezi dio biti nakon transfera. Cak gledam po njuskalu da kupim hrpu testova, znam da nema smisla ali ne mogu si pomoci. I inace radim test svaki mjesec vec 4 godine, ne zelim ni zamisljati kakva cu tek biti nakon et. Ladylu izdrzi :)
    Stigla sam upravo s folikulometrije, veceras stoperica a u cetvrtak punkcija.
    Moze li mi neko reci kako dalje ide, hoce li vec u cetvrtak oploditi js? Nedjeljom ne rade pa ne znam kada moze biti transfer, jeli subota prerano i jesam li osudena cekati ponedjeljak ako se uopce budu razvijale toliko dana?

hejbaburibu
    10. Rujan 2019. 10:10

Blacky89, Meto  joj i ja se nadam da će sada krenuti... nekako si mislim "netko to od gore vidi sve" pa mi je poslao dr.B da me sretne na hodniku 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• ladyluu
    10. Rujan 2019. 10:13

Meto

Ladyluunaravno da ces misliti, ni ne mozemo drugacije ali nemoj vaditi betu jos jer ako si primila injekciju u guzu to je hcg injekcija za bolju implantaciju i onda ce ti i testici i beta biti pozitivni. Treba joj 5-6 dana da izidje iz tijela. 7dnt radi testice pa ako tamne to je to. Zelim ti srecu i da se prime obe! Ili 10 dnt uradi betu pa vidjeti dali se dupla.

Nisma nikakve injekcije primala..rekao mi je da ne radim.betu do 18.9 sto cu i poslusati..ali moram 12.9 tj.u cetvr uraditi progesteron i estr. ..zaszo ne znam :)
    Nemam nikave simptome, osi..gledam dal ima menge

hejbaburibu
    10. Rujan 2019. 10:15

yvette

Ladyluudrzim fige i totalno te shvacam, mislim da ce meni najtezi dio biti nakon transfera. Cak gledam po njuskalu da kupim hrpu testova, znam da nema smisla ali ne mogu si pomoci. I inace radim test svaki mjesec vec 4 godine, ne zelim ni zamisljati kakva cu tek biti nakon et. Ladylu izdrzi :)
    Stigla sam upravo s folikulometrije, veceras stoperica a u cetvrtak punkcija.
    Moze li mi neko reci kako dalje ide, hoce li vec u cetvrtak oploditi js? Nedjeljom ne rade pa ne znam kada moze biti transfer, jeli subota prerano i jesam li osudena cekati ponedjeljak ako se uopce budu razvijale toliko dana?

Odmah nakon punkcije će ti reći koliko imaš jajnih stanica. Ne znam kako je kod tebe u klinici, ali  u Vinogradskoj zoveš idući dan da ti kažu koliko ih se oplodilo i da dogovoriš transfer. U svakom slučaju čekaš 1-3 dana da saznaš rezultat jer je toliko potrebno da vide da li se stanica oplodila i da li se pravilno dijeli.
    Želim ti puno sreće!!!

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

yvette
    10. Rujan 2019. 10:16

Hvala, nosite li nesto na transfer, spavacica, ulosci?

• Mathaja23
    10. Rujan 2019. 10:18

Pozdrav curke, 
    Evo da se i ja pridružim ovoj temi, prvi puta idem na ivf sada u 9.mj😊. Drugi tjedan idem u Vinogradsku po injekcije pa sam jako uzbuđena oko svega ne znam šta me čeka sve pa eto tu sam da s vama podijelim svoj strah i uzbuđenje. Želim svima puno sreće i jako sam sretna da dijelimo iskustva zajedno. Zanima me da li ste išle na bolovanje? Ja radim smjene i ujutro i popodne i vikende pa ne znam kako ću to sve usklađivati.Da li same određujemo vrijeme pikanja ili to oni odrede u koliko sati se pikamo? 🐞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.