Sretno cure! Bas sam uzbudjena zbog nekih dobrih situacija ovdje... Babylove, hajbaburibu... Jedva cekam da cekalice jave plusice!
Nikita ne moze se tako zajebavati ni to sto sa trudna jer nije primjereno uopće. Znas kako kazu nije gotovo dok nije gotovo. Ono sto kazu nakon 12 tt je sve sigurno, malo sutra. Ja dok ne primim bebu u ruke necu se opustiti, a onda cu valjda jos vise protrnut od brige.
Sretno cure! Bas sam uzbudjena zbog nekih dobrih situacija ovdje… Babylove, hajbaburibu… Jedva cekam da cekalice jave plusice!
Nikitane moze se tako zajebavati ni to sto sa trudna jer nije primjereno uopće. Znas kako kazu nije gotovo dok nije gotovo. Ono sto kazu nakon 12 tt je sve sigurno, malo sutra. Ja dok ne primim bebu u ruke necu se opustiti, a onda cu valjda jos vise protrnut od brige.
Joj imas pravo... Nikad mira.. Pogotovo mi koje prolazimo sve ovo... Ja npr.. U zadnje vrijeme sam cula puno tuznih vijesti od trudnica.. I fokusirala se na to i opce nisam razmišljala o onih puno vise sretnih vijesti, pa sam sama sebi lupila samar i rekla dosta nema negative i ovako i onako na utjecati nista necu moci.. Sa losim razmisljanjem si mogu samo odmoc.. Tako da pozitiva do kraja 💪💪💪
Hejbaburibu kod mene je situacija bolja, od ona pocetna 3 folikula i hrpe manjih sam stigla do 8 folikula vel. 15-17 mm, sutra ponovno folikulometrija. Cini mi se da bi mogla biti punkcija krajem tjedna.
Kako je prosao tvoj pregled?
Prva folikulometrija: jad i čemer! 😔😭
Samo jedan folikul od 7mm, endo: 3,5mm
Primjenio mi terapiju: Gonal 150 + menopur, u četvrtak ponovno UZV
Tužna sam 😔
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nikitta ooo da lupetaju oni i vise nego bi trebali ponekad. Jednostavno oni to sve dožive na drugi nacin. Naravno njemu je moja trudnoca opustajuca i full cool jer ne osjeca pritisak ovdje pa ondje pa bockanja pa sad me tjera na wc svakih 15 min odmah panika da nije upala, bekterija, gubim plodnu vodu. Pa mrsavim zasto mrsavim a trebala bi dobivat i tako. Oni to sve ne osjete pa je njima divna nasa trudnoca dok hormoni ne prorade onda tek shvate na svojoj kozi sta znaci trudnoca.
A za spol mozda 17.9 saznamo idem na kbc kod moje mpo na kontrolu. Svidja mi se sto ona voli pratiti trudnice i obaviti tih par najvaznjih pregleda. A super je sto kbc Ri ima 3D i 4D na uputnicu.
Yvette bas mi je drago!!! Neka i dalje sve ide po planu 🤞🏻😘
Kako su ti do sada izgledale prve folikulometrije? To je vodeci 7 mm, imas li manjih? Jer stigne se svasta jos promijeniti. Vjerojatno ce ti biti duzi ciklus, vjerujem da ce sve to doci na svoje i folikuli a i endo kako dani budu prolazili
Dobila sam dijagnozu, hipertireoza.
Danas sam dobila i terapiju. Bas sam se rastužila. Toliko sam dugo čekala svoje bebe i sad moram strahovati. Doktorica mi je rekla da lijek ne šteti bebama ali na netu čitam svašta i bas se loše osjećam. Popodne imam pregled kod ginekologa i nadam se da su bebe dobro.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ma svaki put je isto zapravo... budući da nemam prirodne cikluse kod mene je sve to sporo i čudno.
Najviše mi smeta sto taj doktor koji me danas pregledavao nije bas rječit pa samo prokomentira “sitno” i pošalje me van. Upisao je samo taj jedan tako da ni ne znam da li ima još koji manji.
Sva sreća pa sam na hodniku srela doktora kod kojeg inače idem. Vidio me da sam na rubu suza pa mi je uzeo papir iz ruke i odlučio promjeniti terapiju i rekao mi da na idući UZV dođem k njemu.
Hejbaburiba mislim da ce ti samo biti duzi ciklus i kasnija punkcija, da ce to sve biti dobro. Pisala sam da sam imala 3 folik velicine 11 mm, isto doktor nije bio rjecit, nakon 2 dana su ih mali dostigli i sad ih je 8.
Tvoj je tek 7 mm, zamisli sto se moze sve promijeniti dok dode do 11 mm a kamoli kasnije.
Lillypie najgore je citati po netu, samo slusaj doktoricu. Mislim da nemas razloga za strah, mnogi piju lijekove za stitnjacu u trudnoci, a cini mi se da hipertireoza ne moze praviti problem u trudnoci za razliku od hipotireoze koja moze i ne mora. Bit ce sve dobro, nemoj se pretjerano nervirati da ti nebi skakao kortizol. Stitnjaca pogotovo u danasnje vrijeme mnoge muci, polovica mojih prijateljica je uzimala terapiju za stitnjacu u trudnoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji